onsdag

Inatt satt min knäskål på sidan av benet, alltså typ 6-7 centimeter fel. Hur skönt? Spenderat ett antal timmar på akuten, och i 3 månader måste jag ta det lugnt. Jag får inte springa, och inte dansa, vilket innebär att jag inte kan va med på dansuppvisningen. Och för att det ska bli bättre måste jag gå på sjukgymnastik. Jag tycker ärligt talat synd om mig själv. Men jag har alltid undrat hur det ser ut i en ambulans.. nu vet jag.


Så om alla nu skriver varsin medlidande-kommentar kan jag tänka mig att det känns lite bättre.

måndag

Nu bloggar jag för din skull sis, bästa sis.


Hela helgen blev det krogen. Fredagen var riktigt lyckad, skitkul hade jag. Bra kväll.
Lördagen blev mindre lyckad, inte alls bra faktiskt.
Igår kom malin och ante till mig, så satt vi på min gård i flera timmar och gjorde typ verkligen ingenting, men det var mysigt och varmt.

Idag hade jag praktik, och gu va mycket jag gillar dom tjejerna. Är helnöjd. Sen blev det fika på fräcka med Malin och Carro, puss på er.

Jag har shoppat också, och ni ska få se det någon dag när jag orkar ta mig tid att fixa det.

Nu sitter jag bara och är jävligt orolig, du får inte göra såhär! Dumma. Du är ju min bästis och jag älskar dig. ♥

söndag

Jag tänkte blogga, men pappa sitter i samma rum o kollar på tv, och han säger att jag inte får "blattra" på tangenterna. Förlåt Johanna, och förlåt Malin. Imorgon, jag lovar!


Och ni som undra, skorna är från scorett, och kosta 750 kr tror jag.

UTGÅNG!


Mina nya pärlor ska hänga med mig ikväll, och fan va kul vi ska ha!

torsdag

Jag ska blogga, jag lovar. Men inte nu, jag är för trött. Imorn kommer jag nog inte hinna, kanske på lördag. Hej

lördag natt

Vi har mysit jättemycket ikväll. Mallan P kom förbi förut, och vi grillade och drack vin och bara hade det trevligt med granngänget. Nu sitter vi i hageby och spelar poker och dricker lite till. Och nu måste jag kissa. puss

fredag

Det är fredag, och jag kan verkligen inte bestämma mig. Fyfan för sånthär. Jag tänkte tat lugnt men blev helt plötsligt taggad, så nu blir det kanske utgång ändå. Istället för att dämpa partyhumöret så pumpar jag partymusik på högsta volym. Har egentligen inte råd, och några nya kläder har jag inte heller. Och jag skulle helst inte vilja va bakis på dansen imorn.. Men jag skulle inte bli förvånad om det blev utgång ändå. Inte alls.


torsdag

Veckan har gått fort. Imorgon är det redan fredag.
Igår fikade jag med Sahra, sis kom förbi ett tag också. Och idag träffade jag Sahra igen en stund på stan, hon skulle äta. Och sen mötte vi upp Linen, sen gick Sahra, och sen åkte jag och Linen till maxi och mötte upp Malin och Sanna. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och slängt på mig mjukiskläderna. Så skönt.  

Jag har inte deklarerat än. Måste göra det. Och jag är jättesugen på kaffe, fick bara en liten skvätt imorse sen inget mer på hela dagen. Men jag vet, att om jag gör kaffe nu finns det inte en chans att jag kommer kunna somna ikväll, och det måste jag för imorgon 8.20 ska jag va i skolan och göra prov. Så nu måste jag plugga.

-

Tänkte bara ge lite cred till min bästa vän, min syster. Bra människa, stort hjärta, och fan vilken skön humor. Jag är så tacksam för att du finns i mitt liv, love u sis.

tisdag

Jag sitter och drömmer mig bort till nästa fredag. Det är löning. Jag ska köpa skor, 2 par.. minst. Och sen ska jag ut, jag tror att jag inte varit ute på flera veckor, och jag har inte saknat det minsta lilla. Men nästa helg så ska jag, och det ser jag fram emot. Jag vill ha en ordentlig förfest med brudarna och sen gå till både otten och hugo. Mm, så får det bli. Och då ska jag ha nya kläder på mig.




Nu är det dags att deklarera också, hur gör man? Vad är det ens? Tror jag måste fråga papi om lite hjälp.
Och så har jag fått reda på att mamsen läser min blogg, hon tycker jag skriver om alkohol i varje inlägg, och kanske har hon rätt. Jag hade tänkt att bara ta det lugnt hela lovet, men istället blev det en hel del festande. Dessutom har jag ju blivit lite nyttig av mig, men vad hjälper det efter några öl? Om jag ska komma i form måste jag verkligen trappa ner lite. Och när lön kommer ska jag köpa mig ett gymkort.. om det blir pengar över. Annars får jag väl ta tag i detdär springandet igen. 

Skola imorn, nästan så jag faktiskt ser fram emot det lite. Det är bara detdär med att ta sig upp på morgonen som känns tungt, men jag ska fixa det.


måndag

Nu har jag precis kollar på "Skicka vidare", världens mest tragiska film. Omöjligt att kolla på den utan att gråta.

Jag har jobbat idag, fan va tungt det var efter några dagars lov. Och mitt lov har jag nog spenderat mest med min syster. You´re amazing. ♥

Imorgon är det praktik, och för att orka upp måste jag nog gå och lägga mig nu. Så godnatt.

fredag

Typ nån random maskerad ikväll. Blir säkert kul, men hade varit roligare utan sjukaste baksmällan. Hej

-

Jag sover inte. Klockan är över halv 4 och jag har inte gått och lagt mig. Alla har lämnat mig på msn, en efter en. Jag sitter och spelar spel bara för att jag verkligen inte orkar resa mig från stolen och gå och tvätta bort sminket. Men nu måste jag, nu. Jag är så trött att jag knappt kan se vad jag skriver. Godnatt.

Onsdag/Torsdag

Jahaaa, vad ska jag skriva här då.. Jag har nästan glömt hur man gör, vet inte vad jag brukar skriva om. Hur kul kan det egentligen vara att sitta och läsa om vad någon gör om dagarna? Helt otroligt att jag ens har besökare.
Hur som helst, jag har väl festat lite och myst lite och lite sisådär. I måndags åkte vi till Henkes land, jag Malin och Carro. Det tog oss 2 timmar att hitta dit, när det egentligen ska ta typ 40 min. Vi höll på att bli galna allihop, nästan så jag bara ville vända och åka hem ett tag. Men väl framme var det helnice! Bastu, bad för vissa, dans, singstar, studsmatta, grillning.. hur mysigt som helst.

Igår och idag har jag jobbat.. och roligare än så har mitt lov inte blivit än så länge. Inga planer har jag heller resten av veckan. Kanske plugga lite, annars bara ligge ute i solen om det är fint väder. MM, jag ska ta det lugnt och bara andas lite.

Just ja, Linn har tagit körkort! Grattis baby!


Nu ska jag sova, och det ska bli så jävla skönt.

torsdag

Jag älskar våren. Jag blir så jävla lycklig av solskenet och den varma luften, och jag bara längtar tills man kan gå runt i shorts och linne, eller en snygg klänning. Ge mig!


Idag har jag varit duktig, jag har pluggat massor och städat massor. Nu är det fint i mitt rum igen. Det håller väl kanske högst en vecka innan det ligger fullt med kläder överallt igen. Målat naglarna har jag gjort också, svarta som vanligt.. måste köpa lite nya, det börjar bli ganska tråkigt med svart jämt. Samma sak med kläder, varje gång jag försöker hitta något som är lite vårigt att ha på mig slutar det med något svart ändå. Inte okej.


Idag fyller Fellan 18 år, och på lördag ska det firas. Det ser jag fram emot!
Imorgon ska jag ta det lugnt, kanske ge mig ner på stan för att leta lite kläder, och kvällen ska jag spendera hemma hos mamma. Har kompledigt på morgonen så vi börjar inte förren 10.30. Skööönt!
Sov dags, natti