-

Nu har jag precis packat ner det sista, om 2 timmar åker vi mot arlanda. Jag är trött, funderar på att sova i nån timme, om det ens är värt det.. Jag är rädd, jag hatar att flyga. Det värsta som finns.

Vi hörs när jag kommer hem! Om jag kommer hem.. Kanske släpper en update under veckan, om vi kommer fram...
På måndag bilr mallan stor flicka! Grattis i förskott my love.

Godnatt! eller nåt..

tisdag

NU är det spikat! Vi har bokat, på lördag drar jag och sis till magaluf i en vecka. Det ska bli så jävla skönt! Sola, bada. Ut och äta gott och dricka gott på kvällarna. Jag är så jävla nöjd. Ska bli helt underbart. 4 dagar kvar. Orkar knappt vänta. YEAAAAAAAAH

måndag

Jag längtar tills imorn. Och ännu mer till helgen. Hoppas jag. Jag ska berätta vad som händer när det är spikat.


Idag har jag inte gjort mycket alls, övningskört lite. Jag var faktiskt ganska duktig. Garvade ihjäl mig i bilen när min lillasyster sa: Vad heter det när ett barn kommer senare, en sån som jag? Slinkis?
Sladdis mena hon såklart. Det va askul. Hahahaha. Slinkis.

Nu ska jag sova. Imorn är det lööööööön, yeah baby.
Puss.

söndag

Okej, nej. Inte blogg-nörd.

Onsdagen var bra, kul kväll! Jag och Johanna gjorde våra egna masker, blev asbra. Jag tappa dock bort min under kvällen, det är säkert någon som tagit den och satt upp den på väggen.

I torsdags blev det en kort sväng på stan på kvällen, jag och Johanna var på skandiateatern och kollade på Johan och hans band som hade spelning där. Duuuuktig kille. Sen gick jag hem, tidigt.

I fredags var det skola, och sen ... hjärnsläpp, minns verkligen inte. Johanna kom på kvällen sen allafall, så gjorde vi oss iordning för att ställa oss i den milslånga kön till otten. Regn, trångt, blött. Det var jobbigt. Väl där inne hade vi kul, fram tills klockan blev 2 och jag fick så ont i min mage att jag var tvungen att gå hem. Patrik kom och hämta oss, tack!

Igår var jag hemma heeeela dagen, och jävlar va skönt det va.

Idag gick jag upp klockan 6 för att åka till jobbet. Riktigt tung dag, mycket att göra, alla var trötta och det var kallare än vanligt. Sen fick jag ett samtal från sis som gjorde hela min dag, och nu är jag så jävla glad!


Jag klickade runt lite på H&Ms hemsida igår, och såg en skinnjacka jag bara inte kunde låta bli att beställa. Jag blev dyngkär. Den ser dock väldigt kort ut, och om den är FÖR kort skickar jag tillbaka den. Håller tummarna för att jag inte ska behöva göra det. Kom nu!


Dags att sova, upp tidigt imorn och ta hand om bäbis. Sen ska jag träffa Sahra.
Natti

-

Han sover fortfarande, har sovit i typ 2 timmar nu. Jag älskar honom när han sover. Haha. Det blir så lugnt och skönt, och man slipper vakta på honom hela tiden. Dessutom är han så himla söt. Älskling.


Snart ska jag hem till Johanna, och jag är såååå jävla taggad. Hoppas och tror att det blir en bra kväll.




Vad har hänt med mig förresten? Vilken blogg-nörd jag har blivit, uppdaterar som aldrig förr.

Onsdag

Hemma från stan. Vi som tänkte snooza i typ 10 min, snooza liiiite för länge och åt frukost liiiiite för lång tid. Så vi fick stressa ner till stan sen, hann bara va där i typ 45 min, innan vi var tvugna att stressa hem igen. Vi köpte papper, lite paljetter och sisådär. Vågar inte riktigt lita på mina kontakter som jag prata om, så vi ska göra oss våra egna masker. Det blir säkert bra!

Nu ligger bäbis och sover i soffan, jag ska försöka hinna städa mitt rum lite innan han vaknar och måste gå ut.

Förresten, jag har haft sjuuuuk träningsvärk i benen och magen i flera dagar nu, efter att jag hade haft mina klackskor för första gången på länge. Jag hade glömt vilken smärta det egentligen är, INTE skönt! Men värt. Nu har det gått över, men kan nog förvänta mig mer imorn för ikväll åker dom på igen.

Just nu:

Han ligger och skäller och sprattlar med benen, undra vad han drömmer.


Lite bilder från brännbollen i lördags:


Dover var nog den som va mest solbränd. Och minst full sen på kvällen. Ha. Inte.



Detta skulle vara en "före"-bild på olsson, undrar hur "efter"-bilderna ser ut.



Johan. Bra kille. Bra vän. Puss



Chill i solen.






Stek.



Typ, "pappa släpp, jag vill hålla honom".



Läckert, Tobbe!



Och ja, jag var med och spelade fast jag egentligen inte fick. Självklart tog jag lyra.






That´s it, nu ska jag skicka lite bra musik till Johanna som vi kan tagga till ikväll! Sen ska jag städa.
Tja.

update

Johanna är här. Tidigt imorgon ska vi till stan och leta praktikplatser samt hämta en biljett.. tydligen.

Roligt missförstånd alldeles nyss:

Jag - Kul imorn då!
Johanna - Aa, hoppas vi får nåt.

Haha. Ha.

Tisdag

Igår kväll åkte jag hem till Johanna S och myste på kvällen, såg på film och snacka om sommarlovet. Har Inte träffat henne nånting på hela sommaren, så det va trevligt! Och idag gick vi upp vid 10 för att göra oss iordning och gå till skolan. Fick ont i magen när vi var påväg dit, blandade känslor. Jag ska göra så bra ifrån mig som möjligt nu, så jag kan vara nöjd med mig själv sen. Pepp, nu jävlar!


Mamma och pappa, LÄS EJ!

Jag gjorde precis något jag inte får göra, jag klickade hem ett par skor till. Jag är medveten om att jag har tillräckligt många redan, men man kan aldrig få för mycket! Jag älskar valmöjligheterna när man ska välja ut några som passar till klänningen/shortsen/kjolen you name it, vad man än ska ha på sig så hittar man ett par skor som blir perfekta, om man har många att välja mellan. Pappa säger att jag är en skofetischist, och jag är benägen att hålla med honom. Men vi kom fram till att det är bättre än att vara vapenfetischist.


Imorgon är det onsdag, alltså ONZDà. Det blir nog fett, får antagligen besök från jönköping också. Jag har dock ingen mask än, men det löser sig nog endå. Kontakter, nivet. ;)

Ikväll är det tänkt att jag ska träffa Johanna K, my bff. He. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men något blir det nog. Vill inte va ute dock, jag höll på att blåsa omkull när jag gick hem från skolan. Just det, GICK hem från skolan. Hur duktig är jag inte? Nu har jag fått min motion för de 3 månader jag missat. Nästan.

BYE!


Måndag

Jag har inte haft en lugn stund idag, har tagit hand om bäbis hela dagen. Inte visste jag att det kunde va så jobbigt att ha hund. Han är galen.

Helgen var bra, ångesten från i lördags har gått över. Det var kul, men alltid är det nåt som inte är lika kul. Jaja, jag bryr mig inte! Sahra var hemma över helgen också, hann bara träffa henne ca 5 min i lördags, och en kvart igår. Blir mer snart hoppas jag.

Nu försöker jag ta reda på när jag börjar skolan, verkar som att ingen i min klass har nån koll. Varför har inte vi fått någon information? Dåligt tycker jag. Vissa säger att vi börjar 1 imorn, och andra att vi börjar 8 på onsdag. Jag tycker det ska bli skönt att komma tillbaka, jag är pepp på att plugga! Utan ironi. Det ska bli kul.

Bilder från lördagen kommer snart, har bara några få på min kamera, så väntar på att få fler. Nu ska jag leta fram nåt o äta i kylskåpet, sen ska jag bänka mig framför tvn resten av kvällen. Bye.

Fredag

Nu ska jag sova, upp tidigt imorn för o dricka öl. Ska inte glömma kameran hemma hade jag tänkt. Hoppas vädret är med oss. Godnatt.


torsdag

OH NO, min lillasysters tonårshumör börjar krypa fram, sakta men säkert. Jäklar va hon ryter i när man ber henne hjälpa till. T ex om man frågar om hon kan ställa in sina saker i diskmaskinen när hon har ätit, istället för att bara göra det skriker hon: "JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, jag skaaaaaaaaa!" Jag var nog ungefär likadan, men jag hoppas hennes går över väldigt fort för hon går mig på nerverna. Otrevliga lilla skitunge. När hon inte är arg är hon dock väldigt rar, och då kan vi ha riktigt kul tillsammans för hon har lika störd humor som alla andra i familjen. Om inte värre. Ae, puss på henne. Bra tjej. Sluta va så sur! ♥

Och då var det färdigjobbat för i sommar. Kommer ju jobba lite extra sen, men när skolan drar igång måste jag fokusera på det, och bara det. En jävla massa plugg blir det.  

Jag var ledig i tisdags och igår, och istället för att sova bort hela dagarna så har jag städat, tvättat, varit hos läkarn och gjort lite sådär nödvändiga saker. Måste vända tillbaka dygnet nu, det kommer bli svårt. Ser inte fram emot att börja gå upp halv 7 om mornarna igen.

Igår kom skatteåterbäringen, äntligen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÅ skönt kändes det, så att jag verkligen var tvungen att överdriva med utropstecken.  Jag och Johanna K möttes på stan och shoppade lite, käka sallad på fräcka, sen gick vi hem till henne och chilla lite. Typ. Och när vi hade chillat klart åkte vi och hyrde film, sen traska vi hem till mig och kolla på den. Förtrollad, den var typ okej. Inte asbra men man blev lixom glad av den. Kan ge den 3,5 toasters, blir lagom. Vi vaknade vid 11 idag, eller Johanna vakna då och väckte mig. Piggisen skulle ut och springa, jag hade säkert följt med om jag inte va handikappad.... ;)

Just ja, JAG FÅR ANVÄNDA KLACKISAR IGEN! Fett! Läkarn sa dock att det kunde ta upp till ett år innan smärtan försvinner, men det spelar ingen roll för jag har vant mig. Så länge knät är stabilt och jag slipper oroa mig för att det ska ploppa igen så är jag nöjd. Japp.

Snart är det lördag, och då ska vi lira brännboll och sen gå ut o käka med worket. Vi ska träffas för att spela brännboll klockan 12. Alltså kommer vi börja dricka redan då.. Vi får väl försöka hålla oss på samma stadie hela dagen, typ salongsberusade. Det tråkiga är ju då att jag inte kan springa. Vi handikappade, jag och sofia, kan bara sitta och kolla på, och då kommer jag väl antagligen dricka lite mer än dom som spelar. Eller så får jag ta med mig vatten, och dricka det istället. Eller, så får jag slå åt alla i mitt lag och dom får springa, då vinner vi ju lätt. Så får det nog bli. Och när vi käkar ska jag ha på mig mina nyshoppade kläder, och mina oanvända klackar som står och väntar på mig i garderoben! Sen blir det utgång såklart. Förresten, på tal om skor. Jag lägger alltid mina skokartonger ovanpå garderoben, för jag vill spara dom. Och det är någon som går och snor dom hela tiden, jag chansar på att det är min lillasyster. Nu har jag bara 4 kvar, jag bara ser hur dom försvinner. Inte okej, måste ta ett snack med henne. Vad ska hon med mina skokartonger till lixom?


Oj, va långt det blev. Förlåt för det.
Nu måste jag sova, ska upp tidigt imorn för jag måste gå ut med bäbis. Godnatt.

onsdag natt

Johanna är här, vi har suttit hur länge som helst nu och fixat min bloggdesign som var riktigt ful innan. Johanna har gjort det mesta jobbet måste erkännas, och vi är inte klara än men klockan är för mycket och vi är trötta. Så nu ska vi krypa ner i min stora säng och sova, får fortsätta någon annan dag. PUSS

söndag

Jag har fått massa myggbett i helgen, minst 15. Och dom är inte små, utan stora feta bullar som typ kliar loss och är dyngsvullna. Kan nog va så att jag är lite känslig mot myggor, eller så är det typ mördarmyggor som sugit på mig. Säkert det sistnämnda, det är vad jag tror.

Blev utgång i fredags, finns inte så mycket att säga. Alla utekvällar ser nästan likadana ut. Men det va kul.

I lördags åkte vi och bada. Familjen och kusinerna, + bäbis var på mårängen. Mysigt!

Och idag var jag och sis i (på?) gransjönäs, dit åker vi nog inte tillbaka. Fullproppat, ojämn mark och träd överallt så vi inte fick nån sol på oss. Nej, inte igen.

 Och Christoffer, skit i att göra lumpen är du snäll och kom hem igen. Typ nu.


Some randoms:


Bäbis!


Hur coola?


Hahaha.. ha! Rolig.


<3


Jag vill äta upp honom. Har ni sett något sötare?


Nu ska jag sova. Imorn ska jag gå upp tidigt och städa mitt rum, sen ska jag ringa jobbet och kolla om jag ska jobba eller inte. Kan va bra att veta. Natti

-



Killar, om ni börjar med dethär slutar jag prata med er.

fredag!

I know, jag har varit sämst. Men jag har inte haft någon tid för bloggen, jobbat hela veckan.

Jaha, vad har jag haft för mig.. Varit på stan med mina systrar, jag och johanna shoppa lite åt lillpluttisen som fyllde 13 i tisdags. 13, tonåring. Men än är hon inte en pain in the ass, hoppas hon fortsätter i domhär banorna.
Jag har även hunnit med att fira Carro som fyllt 18. Och det var typ allt. Eller nej, var och bada igår innan jobbet med Sandra, Linda, sis och några grabbar från jobbet. Vad vi INTE kände för att åka och jobba, funderade ett tag på att sjukanmäla oss allihop men det skulle nog va en aning misstänksamt. Ville bara gråta när jag kom fram till jobbet, började klä på mig mina 3 lager kläder och sen in i kylan och jobba 10 timmar. Inte okej. Men jag stod ut, var trots allt en ganska rolig dag på jobbet.
Folk på jobbet har frågat mig hela veckan om dethär var min sista vecka innan skolan börjar, och jag har verkligen ingen aning. Jag vet inte om jag jobbar nästa vecka också. Men jag tror det. Hoppas det. Bör nog slå en pling till chefen. Och när fan börjar skolan? Jag har verkligen ingen aning.

Idag ringde dom äntligen från sjukhuset, som jag har väntat på detdär samtalet. Ska dit på tisdag.

Jag ser fram emot nästa helg, som fan. Jättemycket. Kul ska det bli. Jag är pepp.

Nu ska jag ut i solskenet och få mig en snygg bränna!
BYE