fredag!

Jag sitter och taggar till imorn. Eller tills ikväll? Jag vet inte riktigt. Jag borde ta det lugnt, för vi ska ösa imorn. MEN, hur kan man inte bli taggad av dethär vädret? Det blir allafall antagligen inte utgång, men kanske några öl på trädgårn med Aja. Det vore helnice.

Imorn spelar Camilo och Bruno på cromwell, så vi ska dit och skaka lite rumpa till deras musik. Jag tror det blir skitkul, hoppas på en bra helg! Ska bli freakin bra väder, och det kan det ju inte bli annat än lyckat, för alla har humöret på topp. Det enda som kan förstöra ett topphumör är väl kanske att stå och shejka på dansgolvet och göra något sjukt med knät så det hoppar ur led och man får åka ambulans raka vägen till sjukhuset.. eller nåt sånt. Jag vet inte?

Nu ska jag fixa till mig lite. PUSS, tja.



tisdag

Idag mår jag inte så bra. Får väl skylla mig själv.. lite.
Efter att ha varit på stan igår så skulle jag och Sahra gå och ta en fika på fräcka, men när vi passera trädgårn kunde vi inte låta bli att gå in där. Vi tänkte gå in och ta en öl och käka lite, men vi både visste väl hur det skulle sluta. Klockan halv 2 kom vi hem till Sahra, åt mackor och sen slockna vi direkt. Fyfan vad hon snarkade, hur kan jag aldrig ha märkt det förut?! Du lät som en man Sahra. Nästan så att jag gick och la mig i hennes systers säng imorse, men jag stog ut. Halv 8 vare dags att gå upp, vi mådde svinbra. Inte.

Jag, Malin och Carro hade tänkt att ha lite picknick i strömsparken, men innan vi hann komma dit så började det regna, så vi satte oss på min gård istället. Mys.

Nu är jag typ fett förbannad på mitt knä. Det började verkligen bli bättre, och jag kunde nästan gå normalt, men nu gör det ont igen. Jag är dock sjukt dålig på att göra sjukgymnastiken som jag ska, men vem har tid med det 5 gånger om dagen? Inte jag allafall.  Men, nu ska jag göra det. Jag måste, om jag nånsin ska bli bättre. Men först ska jag göra mig lite käk och så får jag sjukgymnastisera till Desperate housewifes!


Här har ni lite bra musik också, men ni kommer antagligen inte orka lyssna på alla så jag har väl suttit här och lagt in allt i onödan. Om dom ens syns, kan va för mycket till och med. Whateveeeer.































Hörs då, tja.

söndag

Det har varit en bra vecka! Hänt mycket.
Igår förfesta vi lite hemmos massinger innan vi gick och kolla på Johan och hans band som lira på flygeln. Jätteduktiga, men vann tyvärr inte trots alla röster. Ni var ändå bäst.
Efter det blev det utgång, hugo. Jätterolig kväll, jag har visst saknat det stället lite. Fyllekäk efteråt, som vanligt. Var nog inte hemma förren vid 5.


Jag har bestämt mig för att inte bry mig så mycket om allt, typ skita i det mesta och bara leva livet. Allt skulle bli så jävla mycket roligare så, och jag skulle nog må bättre. Inte för jag mår dåligt, men jag vill va lycklig! Ja, ni hajjar. Och just nu känner jag mig ganska lycklig. Och det känns sjukt bra! In your face o-lyckan.

Nu ska jag och Sahra gå ner till affären, sen ska jag lägga mig på gården och plugga i värmen!











Du är tuff Johan.






Tjaaarrååååååå

åh vad det är mysigt här på ön

Johannas och Emilias 20-års fest blev riktigt lyckad. Jag hade en skitrolig kväll, och även fast jag egentligen inte fick dansa kunde jag inte hålla mig borta från dansgolvet. Men det gick ju bra ändå, knät är fortfarande helt. Eller, ja.. inte mer sönder allafall.

Idag var vi på systemet, Johanna var ju såklart tvungen att testa på hur det kändes. Jag tror dock att jag var ännu mer pepp på detdär än hon själv. Men det är sjukt, jag tycker verkligen det är helt sinnes. 20 år Johanna?! Nu räcker det.

Jag vet att jag varit sämst på att blogga men jag har verkligen inte haft någon lust alls. Och nu orkar jag inte heller sitta och skriva om vad jag gjort alla dagar. Jag minns inte ens. Men jag bjuder på lite bilder! Enjoy.
















Du är snygg och du är ganska så bäst också.



Torr humor, knappt värt att kolla på! Men för dom som vill, varsågoda.


måndag

Jag har inte så mycket att säga förutom att jag är så jävla pepp inför onsdag! Min syster fyller 20, 20 jävla år! Det är sjukt. Vi var ju nyss små och sprang runt o rev ut ögonen på varandra. Tänk vad det har blivit av oss nu, vi är varandras bästa vänner.

Oj vad det ska festas och firas, du är värd den bästa 20-års dagen man nånsin kan få.

onsdag

Mitt humör har skiftat som fan idag. Jag har varit glad och arg. 
Och vem tog hem "Veckans nyheter" tror ni? Jag hade mest rätt och kommer därmed få ett presentkort på macka och cola i cafeterian! Innan det var jag på min första sjukgymnastik. Varannan timme måste jag göra övningar, jag kommer inte ens komma ihåg det.

Nu sitter jag hemma hos johanna och vi har varit på Världens och tagit en öl. Eller 2 faktiskt. Nu ska vi strax sova, när scrubs är slut! Godnatt.


tisdag

Jag måste verkligen göra något åt hela min bloggdesign, kan det bli tråkigare? Någon som har skills får gärna säga till, jag själv kan väl ändra färg och teckensnitt på sin höjd.

Nu ska jag slänga ihop nåt o käka, sen ska jag sova för imorn ska jag upp tidigt. Skola! Kul. Puss, tja.

måndag

Har suttit hemma hela dagen idag också, men imorn ska jag till praktiken även om jag måste halta dit. Sjukgymnastik ska jag hinna med också, och jag hoppas på att få träffa sis som jag inte träffat sen i fredags. Och sola måste jag göra, måste.

Nu ska jag plugga vidare.




söndag

Jag har spenderat min helg med Sahra, och vi har haft det hur trevligt som helst. Igår gjorde hon först frukost till oss båda, och sen lagade hon mat åt oss. Så rar. Sen bestämde vi oss för att åka ut till Leo i åby på lite chill/fest. Det var egentligen meningen att vi skulle in till stan igen o dra till trädgårn och fortsätta till palace, men vi lyckades missa alla bussar så kom aldrig så långt. Jag var hur pigg som helst hela natten, och när klockan blev 7 och jag till slut skulle försöka sova, så var det någon som uppenbarligen kollat för mycket på ballar av stål och kände för att jävlas lite. Så jag fick ungefär 2 timmars sömn inatt, men det tog jag igen när jag kom hem. Sahra och jag tog bussen vid halv 12 idag och åkte direkt till en pizzeria, finns nog inget bättre såhär dagen efter. Riktigt kul kväll igår, bra helg. Tack för det darling.


- Undrar vafan folk tänker när man vart ute o festat med ett knä!

- Skaru ha en eller?
- Aafan.. nae tack

Just detdär var så hysteriskt kul vid det tillfället, det har sagts så mycket konstiga saker igår och idag.. Men vafan, hände händ.

lördag

Blev inte som planerat igår, jag och Sahra satt bara hemma hos henne och drack lite vin och såg på film. Det slutade med att båda slockna, var så trötta att vi inte orkade hålla ögonen öppna. 

Nu sitter vi och kollar på lejonkungen och planerar inför kvällen, om en stund ska vi laga lite mat. Ingen aning om vart det bär av ikväll, det märks. Jag är glad igen allafall, och det känns skönt. 

Ha en trevlig kväll gott folk! Puss

fredag

Jag tänker INTE sitta hemma ikväll. Trädgårn eller manésa blir det, beror på vädret. Knät mår bättre, jag mår bättre. Nästa vecka ska jag till skolan.




måndag

Jag har suttit hemma i flera dagar, vilket innebär att jag haft hur mycket tid som helst att blogga, men inget att blogga om. Men jag kan väl göra ett försök...

Jag träffade Linen för en fika för ett par dagar sedan, ber om ursäkt för mitt tråkiga humör baby! Dröjer nog innan jag fikar igen, allafall tills jag kan gå normalt. Det tog en kvart att hoppa hem, när det vanligtvis tar 5 min, max! Bilar blev tvugna att vänta så länge vid övergånsställen att motorn la av. Nej, inte igen helst. Har varit så uttråkad och rastlös att jag skickat sms till typ halva min telefonbok, har väl fått kanske 5 tillbaks. Är det så att ingen vill prata med mig, eller att folk bara inte tar sig tid o svara? Hur svårt kan det va att bara svara på sms?! Här försöker jag göra mina dagar lite roligare, men ingen delar det intresset med mig. Tack som fan allihop!

Och nu håller det på o klia inuti mitt knä, hur fan kliar man inuti knät? Om någon kan svara på det skulle jag bli väldigt tacksam.

Om jag ska sitta hemma hela denhär veckan också så får någon offra sig och göra mig sällskap, så det så.
Godnatt.


-

YES, nu har jag blivit sjuk också. Snorig, ont i halsen och känner mig allmänt hängig. Har ont i magen, ryggen, händerna och armarna. Ge mig allt på en gång bara, varför inte bara ploppa andra knäskålen ur led också?

Måste va skitkul o läsa mina positiva inlägg. Blir nog bättre om några dagar! Eller veckor..

fredag

Inatt vaknade jag av att några fulla jävlar smällde raketer utanför fönstret, och inga små raketer, utan stora, riktiga raketer! Hallå, på smedjegatan?! Där det är så tätt mellan husen att man inte ens kan byta om utan att någon jävel står och knäpper kort på'n i huset mitt emot! Klockan 2 på natten?! Fan vad jag svor inuti mitt huvud, och när det smällde blev jag så rädd att jag höll på att ploppa knät ur led igen. Jävla cpfjortisar, sånna som ni ska inte dricka alkohol, det är inte bra för era små hjärnor.


Och nu är jag ännu mer förbannad, jag är så jävla arg på mitt knä, på att det gör fittont och att jag inte kan gå. Och jag blir arg på att jag inte får dansa, och inte springa. Jag kommer ju fan bli fet om jag inte kan träna, jag som hade planerat att ha en snygg kropp till sommarn. Det kan jag ju glömma! Jag hatar att vara handikappad.

Detdär kändes bra.


Nu har jag deklarerat allafall. Och jag har suttit i solen på fräcka med min kära syster. Malin, Carro och Ante kom förbi en stund också. Ikväll blir det bara chill, eftersom att jag inte kan göra något annat. Hej