fredag

Hej. Min tandläkare är väldigt konstig.

Jag håller på att avlida av mensvärk, och alla tabletter är slut, så jag slängde i mig en smärtstillande som jag hade kvar sen jag skada knät. Jag vet inte om det var smart eller inte, men det märker jag väl.

Det blev utgång i onsdags, och det var riktigt kul faktiskt. Gjorde bort mig en liiiiten gnutta, men jag orkar inte bry mig. Varför ha ångest när man kan slippa lixom? Känns ju ganska onödigt. Jag och Johanna har kommit fram till att vi inte ska bry oss speciellt mycket om vad andra tycker om oss, och det är en riktigt skön känsla faktiskt. Nästan lika skön känsla som om man kunde ligga med vem man ville. (Jag hoppas verkligen att några fatta dendär?)

Igår jobbade jag, det var kul. Jag skrattade jättemycket, mest åt patrik. Hahahahhaha.. hah. Jag garvar fortfarande när jag tänker på det. HAHAHAHHA. Johanna.. hahah. ae..

Idag blev jag asglad när klockan ringde kvart i 7 för att jag skulle gå till tandläkaren. Speciellt när jag kom hem från jobbet 12 inatt och var helt förstörd. Hur som helst, jag lackar på min tandläkare. Han är skitkonstig och sjukt oförsiktig, och han berättar aldrig vad han gör för nåt. Svär mycket gör han också. Tyst, för sig själv. "Ae nu gick dendär fan av också".

Ikväll blire chill framför idol.
Imorgon blire halloweenpartaj hos Johan, och sen utgång. Blir säkert fett.
Hejdå.








onzdaaah

Jag har beslutsångest, party eller ej. Är det värt det imorgon? Orkar jag sminka mig och välja kläder? Ska jag ta vinflaskan idag eller spara den tills på lördag? Vill jag ha gaser i magen hela dagen imorgon på jobbet och tvingas hålla in dom? Bakisfjärtarna är ju dom värsta. Ja, det är frågan. Eller frågorna.
Jag har tvekat fram och tillbaka i timmar och inte kommit framåt. Det skulle bli kul dock, verkar vara ganska mycket folk som ska ut. Är ganska trött dock. Men endå sugen. Varför har jag alltid sån beslutsångest? Vad det än gäller. Borde kanske gå i terapi.

Nu ska jag sätta på lite musik och se om jag blir aspepp, annars skiter jag i det. Kanske.
Hejdå.


tisdag

Tja.

Har haft en skitbra helg, det var kul i lördags. Tack för alla fina grejer och tack för att ni gjorde min kväll så bra. Hittar inte sladdjäveln till kameran, så bilder kommer när den dyker upp.

Jag har köpt skor, skitsnygga fodrade kängor från scorett. 500 kronor. Kap!

Nu är det lov, och det är tråkigt. Det finns ingenting att göra. Jag måste vara hemma hela dagarna med tvestjärten/bäbisen/skorpionen och allt vad han kallas enligt mamma. Snart ska jag sätta mig och plugga, sen ska jag och bäbis ta en lång promenad i solskenet. Ikväll ska jag och Johanna fika lite.

På torsdag ska jag jobba! Det ska bli kul.

Tjarå.

onsdag och födelsedag

Jaha, 19. Känns mest värdelöst. Om ett år är jag 20, lite mer värt.

Tack för alla fina sms och alla gratulationer, världens bästa vänner! Carro kom in i klassrummet förut med en chokladboll med en klubba i och sjöng för mig, hur söt? Jag började nästan tjuta, igen. Jag tjuter jämt när jag blir rörd. Efter skolan mötte jag upp mormor och sis så tog vi en fika. Bästa mormor, hon är så rolig. Sen blev det en väldigt kort runda på stan, träffa Mallan en snabbis. Fick ett kul kort, hihi. Kul tjej. Nu ikväll kom papi och lillasyster hem och överraska med massa god mat och en film, och inte vilken film som helst, utan Baksmällan! Världens bästa film. Jag blev glad. Båda glömde bort mig i morse, men nu är dom förlåtna.

Imorgon ska jag till vårdcentralen, och då vet jag om jag bör vara orolig. Hoppas inte.

Nu längtar jag bara efter helgen, tror det kommer bli feeeeett nice.

Snart dags att sova. Först ska jag bara suga åt mig av all uppvaktning jag fått, och känna hur lyckligt lottad jag är som har så underbara vänner.

...........
Så. Godnatt.


-

Men herregud vi blir ju bara fler och fler på lördag.. nu måste jag sluta bjuda folk.
godnatt.

söndag

Jag har varken haft tid eller lust att skriva något här.

Det enda jag gör är typ att plugga känns det som. Det ger dock VG på proven så jag klagar inte!

I fredags ringde Sahra och överraskade med att hon var på stan i norrköping, och att hon tagit körkort. GRATTIS BABY! Hon kom hem till mig så fixade vi lite saker, sen åkte vi och käka pizza. På kvällen blev det idolmys med papi, sen ville Sahra till donken, så dit åkte vi. Jag bad pappa ringa mig när han sett vem som åkte ut, så han skickar ett sms och skriver "du kommer inte bli glad, Erik åkte ut". Jag blev asledsen, tyckte att det inte ens var värt att kolla på idol längre när mina 2 favoriter har åkt ut. Tänkte på det i en kvart tills jag fick nästa sms, "skoja bara". KUL pappa. Kul skämt.

Igår firade vi farfar som fyllde år. Sen gick jag och sis och en film, "dumpa honom". Filmen gav oss en liten tankeställare, och vi kom fram till att vi nog aldrig kommer träffa en kille. Vi kommer va ensamna livet ut. Vilken tur att vi har varandra.

Blev alltså en lugn helg, och det har varit så jävla skönt. Idag har jag tvättat hela dagen, snart ska jag hoppa in i duschen och sen städa och fixa lite smågrejer, sen ska jag sätta mig med rättskunskapsböckerna. Ikväll kommer Johanna hit så ska vi planera lördagen då det blir party.

Men vi hörs då. Tja.

måndag

Jag ska skriva så mycket jag hinner..

Utgång i fredags med Malin, var skitkul och galet. Vilken kväll, vilken humor.

Skulle gått ut i lördags men ångrade mig, varken jag eller Johanna var speciellt taggade och jag var fortfarande bakfull när klockan var 23.00, så jag åkte hem. Skönt.

Igår åkte jag och sis och hälsade på mormor som fyllde år i fredags, hon fick jättefina paket och blev glad.

Idag har jag haft praktik, gick bra. Var kul.

Sara frågade mig precis om jag ville ställa upp som modell på deras fashion week, jag tror inte jag vill. Inte för 200 pers, och inte när jag missar lektioner. Passar inte så bra just nu, men jag har lovat att tänka på det tills imorgon.

Snart fyller jag år.

Nu är jag hungrig och ska äta, sen måste jag plugga. Som ett djur. Tack hej.

HAHAHAHAHAHA

Så jävla kuuuuuuuuuuuul! Jävligt lågt, jag vet. Men fan vad jag garvar! hahahahah


torsdag

Äntligen har schemat i skolan börjat ordna upp sig, och jag måste plugga som ett djur. Har typ 1700 poäng att läsa i år, förstår ni hur lat jag har varit i skolan innan? Det kommer kräva såååå mycket tid och energi, men jag ska fixa det.

Ikväll skulle jag partat med gänget på jack and jones och övriga spiralen, men så blev inte fallet tyvärr. Får bli en annan gång när jag inte har skola dagen efter. Har gått en sväng på stan med M och C, lika uppskattat som alltid.

I helgen tror jag nog att det kan bli utgång både fredag och lördag, men då får nästa helg bli riktigt lugn, för helgen efter det kör vi hårt, för då fyller jag 19. Värdelös ålder dock, skulle hellre fylla 20. Men, ae, inte än.

Nu ska jag äta mat. PUSS


måndag

Igår åkte jag och Johanna hem till Christoffer och hängde med honom, Johan och.. Ludde, tror jag. Det var trevligt.

Idag var min första dag på praktiken. Jag trivs som fan. Tror det kan bli riktigt kul.,,!!!!:..,..
Sen har jag fikat. Med Malin och Linen. Mina bästa.

I helgen ska jag ut, och Christoffer som jag tjatat på varje helg han kommit hem från lumpen ska äntligen med. Nu finns det inga ursäkter.


Nu ska jag snart sussa! Imorgon blir nog en tuff dag, har massor att lära mig. Men jag är taggad! Och fortfarande väldigt glad. Det är kul.

:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D
:D

Hejdå.

söndag

Nu sitter jag här och är JÄTTEledsen. Har precis kollat på alla repriser av idol, och även fast jag visste att min älskade Jon skulle åka ut så satt jag och dyngtjöt i soffan. HUR FAN?! Gråter. :(:(:(:(.
Jag har dock fler favoriter i idol, men han var helt klart min största. Efter han kommer nog Eddie, och Rabih. Rabih sjunger rakt in i hjärtat på mig. Vilken kille. Och Erik, my gooood Erik! Honom vill jag ha. Men inte mer än Jon.


Det blev utgång i fredags, impuls. Satt och kolla på idol och bestämde mig vid halv 10 att jag skulle med Carro och Malin ut. Det ångrar jag inte, hade skitkul! Gjorde dock av med lite för många hundralappar, inte bra att "förfesta" ute på krogen.

Igår och idag har jag bara legat hemma. Har flyttat mig från soffan, till sängen, till datan.. Hämtat lite mat då och då. Så jävla lat. Men ikväll ska jag faktiskt hem till Christoffer och dega där istället, framför en bra film med en rolig kille.

Nu måste jag hoppa in i duschen, seeeya.


torsdag

Det blev utgång igår endå. Jag var inte frisk, men jag mådde bättre. Och jag hade riktigt kul! Johanna kom till mig vid halv 9, och då gjorde vi oss iordning och försökte peppa varandra, för båda var ganska sega. Sen gick vi till manesa och drack goda drinkar och shottar, och sen vidare till otten. Riktigt bra kväll. För första gången på länge var vi kvar tills klockan blev 3 och då ville jag inte ens gå hem. Jag hade kameran med mig, tog 2 bilder.. sämst.

Igår skulle jag varit på intervju, men han hade glömt bort mig, så det blev idag istället. Var halvsugen på att gå upp när klockan ringde, men jag tog mig dit och det gick bra. Jag börjar på måndag!

Efter skolan imorgon ska jag till stan en sväng med min lillasyster, jag har lovat att köpa en tröja åt henne som hon så gärna ville ha. Och sen är helgen helt oplanerad. Skulle ju va kul att gå ut på lördag och kolla in Bustaaaa på otten, men frågan är om det är värt pengarna.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 22.40 så jag får se vilka som går vidare i idol. Har förövrigt gått och förälskat mig i Jon, så fort hans brud inser att hon egentligen inte gillar sköna killar med en härlig personlighet och fett bra sångröst, så är han min. Nu ska jag gå och snyta mig för 46812687e gången idag, och sen slå på tvn. Heja Tove friskt humör heheheh..e.