söndag

Igår.. Johanna och Carro kom hit, sen drog vi till Dover på lite förfest, sen vidare till världens, carl johan, hugo, otten. Jag gjorde av med alldeles för mycket pengar och träffa en konstig brud som ville att jag skulle bli hennes vän. Gjorde några dumma val som jag ångrar idag, och ändå kände jag mig nästan helt nykter fast jag drack mer än vanligt. Det är konstigt, och jag minns hela kvällen fast jag brukar få minnesluckor efter 2 öl. Jag kände av förkylningen hela kvällen och var ganska seg och trött, sen åkte jag raka vägen hem, utan att köpa mat, åt lite chips, sen gick och la mig. När jag kom upp imorse undrade pappa när jag kom hem inatt, och undrade varför jag varit så tyst och inte väckt honom, och varför jag inte köpt nån mat som jag alltid gör annars. Jag hade helt enkelt inte kul igår, en bra kväll ska avslutas med käk, en dålig kväll har jag ingen matlust alls. Och jag vet varför jag inte hade kul, och nästa gång ska jag bry mig mindre. Det är inte värt det.

Nu ska jag sova, och jag ser fram emot att komma tillbaks till praktiken imorgon. Ännu mer ser jag fram emot att dra härifrån, till värmen i över två veckor, och bara njuta. Jag vill inte vänta.


fredag

Idag är jag glad för jag mår mycket bättre, för vi har gått på stan och shoppat hela dagen, för jag har klippt/färgat mitt hår - lugg och ljusa slingor. Vilken förändring, och jag vet inte ens om jag är nöjd. Men jag tror det. Mest glad är jag över att jag och sis precis bokat resa, vi drar till våra kusiner i Abu Dhabi igen 28e mars till 14e april. 35 grader, sol, bad, solbriller, öl. Mmmmmh.

Imorn är det fucka ur som gäller. Jag är taggad.

P.S, jag har impulsköpt en mobil.


torsdag

JAG HAR INTE TID ATT VA SJUK! Blir ju förbannad. Jag skulle jobbat idag. Jag behöver dom pengarna. Imorn ska jag gå på stan hela dagen, och tidigt som fan på morgonen har jag tid hos frisören för jag ska färga och klippa mitt hår. På lördag ska vi festa. Har varit och shoppat loss på apoteket, jag tänker inte va sjuk. Jag vägrar. Och inte nog med det, jag har fortfarande ont i munnen och kan inte äta. Jag hatar att inte kunna äta, jag älskar mat. Och jag har träningsvärk i HELA kroppen. Hela. Ont överallt. Varför inte allt på en gång? Lika bra. Mitt knä kan paja nu också lika gärna.

Nu har jag gjort en stor kopp av världens godaste te, och snart kommer pappa hem med soppa så jag iallafall får i mig nåt. Håller på att svälta. Jag ska försöka att få förkylningen gå över mentalt. Ska tänka att jag inte är sjuk, och jag ska göra allt jag skulle gjort om jag var frisk. Förutom jobba då, kändes som en halvbra idé att ge mig in i kylan och börja lyfta och hålla på. Fick ont i armen när jag bar min tekopp från köket till vardagsrummet. BLÄ.


-

Jag är sjuk, ont i öronen, halsen, täppt i hela huvet och allmänt hängig. Kunde inte komma mer olägligt.

onsdag

Idag är jag glad. Fick precis min lönspec, och det var goda nyheter. Då är det värt att ta sig upp domdär jobbiga söndagsmornarna. Och istället för att ligga hemma hela dagen ska jag och mami köra ett pass på friskis. Jag har inte tränat på typ 9 månader så det ska bli skönt som fan! Och imorgon, då ska jag och sis förverkliga en dröm. Vad det är får ni höra någon annan dag. Nu ska jag hoppa in i duschen, fyfan va jag är äcklig just nu.

Igår var jag hos tandläkaren och helvete vad ont jag har i munnen idag. Kan inte ens äta. Inte okej.

tisdag

Jag har varit så lat de senaste dagarna att jag inte ens orkat blogga. Har bara legat hemma, hela lördagen, hela söndagen efter jobbet, måndag, tisdag.. Och imorn kommer jag också bara dega. På torsdag ska jag jobba, på fredag blir det en heldag på stan med Madde och Carro. Kanske Johanna också? Köpa kläder till lördag och luncha. På lördag ska jag jobba och sen blir det öööööööööööööööööös. Nu vet ni vad jag har gjort/ska göra om dagarna.

-

JÄVLA SKITFUCK! Har precis pratat med Carro i telefon, och gissa vad hon gjorde igår! Hon festade hela kvällen/natten med idol-Calle och hans band. Min stora kärlek! Jag dör av avundsjuka och har världens ångest över att jag inte var där. Jag skulle gått ut igår! Då skulle jag träffat dom på otten, och sen hade jag antagligen också följt med till deras hotell och festat. Jag mår så dåligt. Usch. Vill bara gräva ner mig och komma upp igen när dethär har lagt sig lite.

Nu längtar jag tills sista mars.


STICK

Har suttit och pratat med mina kusiner i Abu Dhabi på msn, FYFAN vad jag vill dit. Dom hade solat och badat hela dagen, min farbror hade bränt sig i ansiktet och var helt röd. Jag vill också vara helt röd. Funderar på att skicka tillbaks alla kläder jag beställt, hyra ut mitt rum, sälja min dator, kräva ut min mars-lön i förskott, ta ledigt från skolan och sen sticka iväg i en månad. Det vore helt jävla underbart. Jag klarar inte av dethär längre, denhär snön. Jag är blek och seg, har ingen ork eller motivation till nånting. Jag vill ha värme och sol. GRÅTER.


lördag

Idag vill jag inte gå ut alls, men jag måste för jag har Zacke hela dagen. Han tycker det är skitkul med snö, jagar snöflingor och hoppar i snön. Jag blir mest förbannad när all snö blåser upp i ansiktet på mig så jag inte ens kan se. Jag överväger helt seriöst att dra på mig ett par skidglasögon när vi ska gå ut på långpromenad, det är ändå ingen som kommer se att det är jag. Då kan jag gå och garva åt alla andra som får snö i ögonen. Värt.

Nu känner jag mig ganska ensam. Jag har ingenting att göra och vet att jag bara kommer sitta hemma hela dagen. Jag saknar min fina storasyster, vi har inte träffats på över en vecka.





-

Johanna har åkt hem så nu sitter jag här själv, jättetrött och funderar på att snart gå och lägga mig. Imorgon skulle jag vilja festa, men så blir det inte, jobb på söndag. Jag sparar mig till nästa helg, då blir det partaj med mina finaste. Johanna, Madde och Caroline, black&white-tema, fullt ös! Jag är taggad.

Nu ska jag sova.


-

Mysig dag på stan med Aja. Lunch på fräcka och hon har shoppat. Jag har inte shoppat, för jag är pank i en vecka framöver. Dock har jag fått hem lite grejer från Nelly idag, så man kan ju typ säga att jag med shoppat.

Nu ska jag laga mat. Egentligen orkar jag inte, för jag är trött. Men jag måste. Och om en stund kommer min bästa vän så ska vi mysa hela kvällen.

fredag

Jag har fått en avi från posten om att ett paket har kommit, men det står varken vad det kommer ifrån eller vart jag ska hämta ut det. Ska jag gå runt och leta i hela stan tills jag prickar rätt? Eller?

Nu ska jag möta upp Aja på stan för en fika och lite shopping.

-

Nu har Carro lämnat mig. Hon hade köpt med sig en morotskaka som vi delade på till lite kaffe, och kaffet borde jag egentligen låtit bli för nu kommer jag antagligen inte kunna somna inatt. Vi satt och pratade i 2 timmar, så nu vet vi typ allt om varandra igen. She's amazing.


Hur sugen blir man inte på att dansa när man ser dethär? Ser så jävla kul ut!

-

Jag bara måste skriva ett inlägg om tanter.

Det finns två versioner av tanter, ena är jämt tjuriga och hatar dagens ungdom och älskar sin egna generation, andra är alltid söta och trevliga och är jättetacksamma för att man reser sig upp på bussen och erbjuder dom sin plats. Jag ÄLSKAR trevliga tanter. Här om dagen var det en tant som fastnat med sin rulator i snön, och jag hjälpte henne självklart att komma loss. Hon tacka mig typ 5 gånger och var överlycklig för att jag inte bara passera. Överkänslig som jag är började jag nästan gråta för jag tyckte hon var så söt. Jag vet, jag är en tönt. Och när jag ser tanter/gubbar som går själva på stan tycker jag synd om dom och kan tänka på just den tanten eller gubben i flera dagar, även fast hon/han kanske var världens lyckligaste. När jag hade praktik på monki kom det in en tant och fråga efter regnjackor, hon skulle ut och resa och behövde en regnjacka hon fick plats med i väskan. Vi hade inga regnjackor, och när jag sa det kände jag mig som världens elakaste människa. Jag tänkte på henne i två veckor sen. Två veckor. Jag hoppas innerligt att hon hittade sin regnjacka. Och i måndags kom det in en gubbe med rulator på jack & jones, han kollade på en t-shirt och frågade vad den kosta, och när jag svarade att den kosta 200 kronor tyckte han att det va jättedyrt. "För dendär lilla?". SÅ SÖT!!! Gulliga tanter och gubbar är det bästa som finns. Jag önskar att alla dom har barn/barnbarn som verkligen bryr sig om dom, kommer och hälsar på och har med sig te och kakor. Att dom inte är ensamna. Om jag kunde skulle jag vara allas barnbarn, men jag har mina egna mor/farföräldrar. Jag och sis brukar åka till mormor och fika, hjälpa henne med datorn (vilket egentligen är ganska onödigt för nästa gång vi kommer har hon glömt bort vad vi lärt henne), och berätta för henne hur mycket vi tycker om att hälsa på. Världens bästa mormor. Vi är lite sämre på att hälsa på farmor och farfar, men dom har iallafall varandra, mormor är ensam.
Jag älskar dom!

Sen har vi dom tjuriga/otacksamma tanterna och gubbarna. Dom kan jag störa mig på som fan, vad är det för mening med att gå runt och va arg hela tiden? Att gå runt och hata ungdomarna bara för att deras egen ungdom är förbi? Vissa kanske har sina anledningar, deras barnbarn kanske inte bryr sig om dom, och det är hemskt. Det får mig att må dåligt. Men annars, sluta sura! Dumma er. Va söta och snälla istället.

Så, nu vet ni hur jag känner för dethär. Nu kommer Carro vilken sekund som helst så jag måste sätta på kaffe. Hej.

torsdag

FYFAN vad jag vill vara i Rio med Massinger, Felipe och Oscar. Jag vill spy när jag kollar ut genom fönstret nu. Jävla snö, stick!

Om en vecka är det lön. ÄNTLIGEN. Jag får ligga hemma och ruttna fram tills dess. Helgen blir lugn som fan, och på söndag ska jag jobba. Sen är det lov, efterlängtat.

Nu ska jag städa lite, och sen kommer Carro hit som jag inte träffat på veckor! Vi ska dricka kaffe och uppdatera varandra.

onsdag

Snart är denhär min! Jag ska dock ha den i vitt, när det inte krånglar på modekungens hemsida.



Och jag är fett avundsjuk på Audrina som haft Justin som pojkvän. Jag vill ha honom!
SO FUCKING GORGEOUS!







tisdag

Jag saknar min stockholmstjej.  

söndag

Hela denhär helgen kunde jag lika gärna varit utan. Inte hänt en enda positiv sak, pisshelg. Hoppas att veckan som kommer blir bättre.

fredag

Ikväll vet jag inte vad det blir. Kanske några drinkar på manesa, kanske myskväll, kanske utgång. Jag känner för alla 3. Mest för manesa, men vi får se. Just nu håller vi på att laga mat och dricka lite vin.


Kycklingkuk? Jag tänker iallafall inte äta den.


Och såhär ser mina knän ut efter gårdagens dansträning, det är skön...t.

Och ja, jag vet att jag behöver sola och raka benen.

-

Fredags:

Rami och jag, vi är bästa polare nu som ni ser.




Ja, jag slickar på Patrik. Vi har zoomat och kollat.




Sjukt snygg tjej till vänster och sjukt ledsen tjej till höger. Vi har likadana väskor.


Jag är så himla söt ibland.


Jag och min nya smokin' hot pojkvän. (I wish.)

Lördags:



Hihi Madde är tokig.


Sne tjej!







Dethär var dom bilderna som var minst konstiga. Resten får jag imorgon, och jag tror att jag vågar bjuda på några. Men då är det bäst för er att ni uppskattar det som fan!

onsdag

Vilken jävla helg. Lördagen blev helt galen. Började hemma hos Madde med Johanna och Hille. Hille försvann efter en stund och då kom Sahra, älskade Sahra. Förfest med massa dans och allt för mycket dricka, Madde insisterade på att vi skulle shotta massa. Vi tog en taxi till Otten för att Sahra vägra gå, fast det skulle tagit typ 3 minuter. Omväg för att ta ut pengar, och när vi satt i bilen och vänta på att Sahra skulle komma tillbaks försökte jag öppna dörren och springa hem, för jag ville sova. Men dom andra hindra mig, och tur var det, för jävlar va kul vi hade! Vi drack ännu mer, vi drev loss på dansgolvet som vanligt, och jag gjorde bort oss. Stor tabbe i kön, då var det pinsamt, nu är det kul. Ae vilken kväll, helt fucking crazy. Helvete va kul man har när man bara släpper loss och skiter i vad alla andra ska tycka om en, det har vi gjort hela helgen. No regrets.
Jag har fortfarande inte fått bilderna från Johanna, men det kommer. Hoppas på att kommande helg blir minst lika bra!

Idag har jag och Madde gått på stan en sväng och fikat. Dyngmysigt. Nu är jag jättetrött och har huvudvärk, så jag ska sova tidigt ikväll. Och imorgon ska vi dansa! Fätt najs.

Kläder kom hem nu! Jag väntar på er.

Lördag

Uppe med tuppen! Typ. Jävligt bra kväll igår. Jävligt bra. Vi festa med PH-deltagare hela kvällen. Det kändes inte lika ballt som jag trodde det skulle göra, Stefan är jävligt snygg dock. Bilder kommer! Vet att jag brukar säga så men denhär gången menar jag det, alla andra gånger har jag bara ljugit.

Nu sitter jag och dricker cola, bästa som finns. Ska ner i tvättstugan och tvätta alla mina underkläder så jag slipper gå utan. Jag är inte pigg, men vad gör det. Ikväll kör vi igen!

Jag skrev ett inlägg inatt när jag kom hem, som jag tog bort imorse. Nu ångrar jag mig, man måste bjuda lite på sig själv. Ni hade antagligen garvat.

Hoppas pappa kommer hem med pizza.

fredag

Kan det bli så att vi faktiskt kör hela helgen? Två dagar i rad var jävligt länge sen, så frågan är om vi blivit för gamla för att orka med det. Men äsch, vi kör. En återställare imorn bara sen är det full fart. Ikväll ska vi nog ut och kolla lite på B-kändisar.

Idag fyller min plutt Johan 24 år, imorgon ska han firas och jag kan inte va med. På söndag fyller min fina syssling 20 år, imorgon ska hon firas och jag kan inte va med.

Imorgon är Sahra här och festar med oss! ÄNTLIGEN! Fan vad hon har saknat norrköpings uteliv. Tror jag.

Och imorgon ska vi vara hemma hos miss Bruce och jag VET att det kommer bli en galen förfest, kan inte bli annat i det sällskapet. Kommer bli så jävla fett. Najs.

På söndag ska jag sova länge.

torsdag

För en stund sen kom jag hem. Jag har dansat, och jag är lika lycklig som jag är varje gång jag har dansat. Pascal är grym, vi är grymma, och det är grymt kul. Och grymt är ett väldigt fult ord. Hur som helst så mår jag bra, jävligt bra. Och jag längtar tills det är torsdag igen. Fram tills dess ska jag öva hemma varje dag, typ.
Nu har jag lite ont i knät, och inte för att jag skadat mig igen, utan för att mitt knäskydd sitter så in i helvete hårt. Det går ju dock att ta av, så jag ska nog göra det nu..

Jag vill ha lördag. Jag vet att jag tjatar om lördagen men skitröv vad jag är pepp. LÖRDAG.


onsdag

Alltså jag är så jävla taggad. Varför kan det inte bara va lördag nu? Jag sitter till och med o funderar på att öppna en öl, bara för att få in lite känsla lixom. Det är skitlångt kvar. Flera dagar.

Är himlen röd, eller är det bara jag som tycker det? Johanna tyckte det med, och hennes pappa.

FÖRSVINN NU SNÖJÄVEL.

tisdag

I want it soooo bad!




Jag är så jävla sugen på att beställa denhär, och jag funderar starkt på att göra det. Men jag har beställt så jävla mycket nu sista veckan. Skinnbyxor, tights, 2 par skor, en skinnjacka, smycken, solglasögon, 1 tee, kavaj, shorts.. och jag har säkert glömt nåt. Men ändå, så har jag jobbat ihop pengarna så jag är värd att shoppa lite! Det är priset på denhär som svider. 750 jävla kronor. Jag borde inte ens överväga det, men det gör jag. Tror jag ska.. tror det. Men sen måste jag sluta.

Om en timme är det final, PH-final. Jag vet vem som vinner, men det är ändå jävligt spännande.

På lördag ska det festas. Jag har redan sagt till min chef att jag inte kan jobba på söndag, så det blir min första lediga söndag på en månad! FETT JÄVLA NICE. Vi ska fucka ur. Dansa tills vi stupar, köpa mat på hemvägen och däcka i soffan. Det är mitt mål.