söndag

Fredagskvällen blev asbra. Jag hade riktigt kul. Massor med dans och skratt och en skitförbannad/skitskum taxichaufför. Köpte självklart käk på vägen hem och sen somnade jag jävligt gott, i sängen. Lite bilder kommer när Johanna har skickat, om dom inte är för hemska.

Igår var jag hemma och kolla på film med mina underbara systrar.

Idag har jag jobbat, sen åkte jag och sis till Sandra och myste med henne och Linda hela kvällen. Käka pizza, kolla på film och snacka bröllop. Och när vi var inne på detdär med bröllop blev det så känsligt att jag börja tjuta. Eller egentligen är det jag som är överdrivet känslig, jag tjuter jämt när någonting är fint/vackert. Och jag fick reda på att jag ska på bröllop nästa år, det visste jag inte ens. Nu ska jag ta en dusch och sen sova, är jäääääävligt trött och har varit uppe sen klockan 6 imorse.

-

Problemet har löst sig. Jag ska ut ikväll, och lördagsplanerna flyttade vi fram så det tar vi nästa helg. Jobb på söndag!

Nu är jag pepp, faktiskt. Har redan duschat och ska springa ner till tvättstugan, sen fixa naglarna och städa mitt rum. Jag stinker b.u.s, det är äckligt.

fredag

Jag fick precis ett sms från min chef som undrade om jag kunde jobba på söndag. Jag har inte svarat än. Har haft planer inför lördag sen typ 3 veckor tillbaks, dessutom har jag redan jobbat 3 söndagar i rad nu. Jag som verkligen hade längtat efter att gå ut och släppa loss lite, och sen få en sovmorgon för en gångs skull. Samtidigt borde jag ju ta varje chans jag får att jobba, men det har jag alltid gjort. Ae, jag kommer aldrig kunna bestämma mig. Tror att helgen är lite förstörd nu.

-

Jo vetni, en grej som jag har blivit helt kär i. Magtröjor! Det finns så många galet snygga, och jag ÄLSKAR stilen, tillsammans med ett par slitna jeansshorts och bruna ben i sommar. Frågan är, vågar man? Jag har lite putnavel. Heh..

Och idag har jag och sis varit hos mormor och ätit semlor.


onsdag

Jag ska sova nu, och det är två plogjävlar som åker runt utanför och låter...
Nähe, nu skulle jag skriva värsta klag-inlägget om domdär plogarna, om hur arg jag var och gnälla loss om att klockan var 11 på kvällen och att folk faktiskt skulle jobba/gå till skolan imorgon. Men då sluta dom. Så nu har jag inte längre nåt att skriva om, jag ska tvätta bort sminket o sen sova, utan plogarna. Godnatt.

tisdag

Det måste vara något fel på mig, jag är trött hela tiden. Jag som nyss hade en pigg-period. Vad hände? Har knappt orkat hålla ögonen öppna på praktiken idag, och ändå har jag druckit typ 5 koppar kaffe. Inte normalt. Och på grund av allt kaffe har jag kissat typ 50 gånger, en gång alldeles nyss och nu är jag kissnödig igen.

Jag längtar till helgen! Är sååå taggad, det var länge sen jag festa på riktigt, och med en förfest dessutom. Alltid när jag ska ut dricker jag samtidigt som jag gör mig iordning, sen är klockan 12 och då sveper jag sista glaset innan vi springer hemifrån. Jag och Johanna gör så jämt. Det är ett allvarligt problem. Vi kan snacka typ vid 7, och Johanna säger: "Ska bara packa ner lite saker sen kommer jag!" 2 timmar senare dyker hon upp, och då tar vi det lugnt och fixar oss i två timmar tills vi måste stressa ner det sista, så vi hinner ALDRIG förfesta. Aldrig nånsin. Jag fattar inte hur vi lyckas. Men vi har kommit fram till att vi ska ändra på det, från och med nu.

Imorse när jag gick upp låg min lillasyster kvar i sängen, och när jag skulle väcka henne och fråga varför hon inte var i skolan så blev hon så rädd att hon skrek. Hon skrek som en man, och jag började asgarva. Jag har tänkt på det flera gånger idag och börjat garva högt varje gång. Värst var när jag var påväg hem från praktiken, helt själv, och började asgarva. Då tänkte jag att jag inte fick tänka på det, för jag ville ju inte att folk skulle tycka jag var konstig. Då blev det bara ännu värre. Jag garvade nästan hela vägen hem. Högt. Och jag garvar nu. Sådär gör jag jämt när någonting är kul, jag upprepar det om och om i huvet. När andra slutar garva fortsätter jag i typ 20 min.

Nu ska jag gå och kissa, sen ska jag tvätta bort mitt smink och lägga mig i sängen och kolla på Paradise hotel.

måndag

Tack tjejer! Nu har jag lite mer koll på vilka som läser allafall. Dock, när ni säger att jag är rolig, då har jag svårt att vara det. Kan inte vara tvångsrolig lixom, så nu känner jag lite press. Men jag blir glad när ni säger det! Jag gillar roliga personer, tål inte tråkiga människor.

Jag är så trött, alltså riktigt pisstrött. Haft praktik idag, lunchat med Johanna på PAUS, gått en sväng på stan, och sen käkat en gång till på fräcka + fika och chailatte. Är mätt och har lite ångest över att jag slösat så mycket pengar, men när man får lön ska man skämma bort sig lite! Dessutom äter jag som en häst, även om man kanske inte kan tro det. Men som en häst, verkligen. Nästan så jag skäms.
Min syster följde med till fräcka, har inte träffat henne sen i torsdags, hon har varit i kalmar och lekt student, typ. Fick ett sms av henne i lördags natt där det stod: "fyfan vad jag vill ha pizza, vill bara va hemma nu". I know that feeling! När man är ute på krogen, och typ vid 1 kanske bestämmer att man ska köpa käk på vägen hem, då är hela kvällen förstörd. Då går jag runt och tänker på pizza och längtar tills vi ska gå hem. Ofta går jag hem tidigare för att få äta. Och när jag är påväg från pizzerian, som ligger typ 3 min hemifrån, så känns det som en evighet att komma hem. Höga klackar, ont i fötterna och en aning ostadig, och då längtar jag bara efter sängen istället. Så när jag kommer hem med min efterlängtade mat äter jag det fortaste jag kan, ofta bara hälften, och sen halvspringer jag in till sängen och somnar på 1 sekund. Det har hänt att jag till och med somnat sittandes i soffan med maten framför mig. Nu vet ni hur odräglig jag kan vara efter en kväll ute. Det är väldigt, väldigt sällan jag somnar i soffan dock, men det har hänt. Vissa gånger är maten kvällens höjdpunkt.

Nu tjatar min databeroende lillasyster om att få sitta här. Bye.

-

Fyfan vad ni är tråkiga! Dom enda jag fick svar av var min lillasyster och Mallan som jag såklart redan visste att dom läste. Trogna läsare detdär, bra läsare. Från och med nu är det bara dom jag tycker om.

Har myst med mami hela kvällen, kollat på film och ätit mat. Och så har jag shoppat, faktiskt. Hittade massa snyggt på nelly. Nu ska jag gå ut på en sista kvälls-kiss med bäbisen och sen ska jag sova.

lördag

Är det nån som vet någon bra sida med kläder? Man måste ju shoppa när man har chansen lixom, men jag hittar ingenting! Har kollat Nelly, H&M, chicy, modekungen, topshop.. men nej. Så om någon har nåt annat förslag, let me know!


-

Statistiken har ökat mer och mer på senaste tiden, så jag tänker ställa samma fråga som alla andra gjort för länge sen. Och antagligen kommer ni bara läsa det och sedan klicka bort, det brukar jag göra. Men, vilka är ni? Jag har inte en aning om vilka som läser min blogg och är jättenyfiken, så nu frågar jag. Vilka är ni?

fredag

Ikväll ska vi fucka ur!!! Nej det ska vi inte. Vi ska äta snaskebitar och kolla på film/tv. Och det känns skönt, jag gillar myskvällar med bästis. Taggar till nästa helg istället.

Nu ska jag springa ner i tvättstugan för 754802 gången idag! Nej, bara andra gången. Men ändå. Jag hatar att tvätta.


torsdag

Har precis kommit hem från jobbet. Jag är inte trött. Har druckit för mycket kaffe. Det har varit en rolig dag på jobbet faktiskt, kul att träffa alla igen. Jag tog initiativet att ta trucken och köra bort alla burar när vi  var klara, och eftersom vi inte kör truck annars på våran avdelning så är jag inte dyngsäker. Bara därför skulle alla jävlas, typ flyga åt sidan när jag kom åkandes, köra upp precis bakom och tuta, köra in i mig med flit (Johan), osv.. Skitkul, verkligen. HA HA!

Imorgon är det fredag. Då ska jag och Johanna mysa, det ska bli mysigt.. Heh. På lördag kommer mami så ska vi också mysa. Och äta mat. Och på söndag ska jag jobba igen! Cashfloooow.


-

Jag har syndat. Har klickat hem en skinnjacka. Jag har redan världens snyggaste, men den är full med nitar, och det kommer ju inte vara inne hur länge som helst så den måste jag snart sälja, om någon vill ha den. Eller spara.. Jag vet inte. Har liiiite ångest, skinnjackor är inte billiga. Men jag kunde inte låta bli, nu är det allafall försent att göra något åt så nu längtar jag efter att den kommer hem, väntar även på lite sommarkläder och armband.





Jag måste sluta klä mig svart. Igår på praktiken hade jag svarta tights, svart tröja och svarta kängor.

- Fan va emo du ser ut idag då..
- EMO?!
- Ja men det är snyggt alltså!
- ....
- Okej, fan va rockig du ser ut idag då!
- Tack!


Stor skillnad på rockigt och emo, enligt mig. Men jag har nästan bara svarta kläder i min garderob, så till våren och sommaren ska jag köpa lite mer kläder i snygga färger. mmmmmmh, shoppa...

Ikväll måste jag sova tidigt, för imorgon blir en lång dag. Ska åka till jobbet direkt efter skolan och kommer hem runt 12 på natten. Det är SÅ värt det.

onsdag

God morgon. Jag kom hem för en stund sen, och nu spänner det som fan. I munnen, alltså. Min tandläkare använder aldrig handskar, och även om han spritat händerna, vilket han såklart gör, så tycker jag att det är äckligt. Och efter ett tag började hans händer lukta illa, då blev jag sur. Sen kom jag på att det antagligen var min egen morgon-andedräkt jag kände. Hur fräscht?

Idag börjar jag sent, typ vid 12. Så nu kan jag inte bestämma mig om jag ska gå och lägga mig och sova ett par timmar till, eller om jag ska äta frukost och fixa mig och sen åka till skolan tidigare. Jag är trött. Jävligt trött. Aa.

tisdag

Alltså, paradise hotel.. Hur pinsamt det än känns att säga så är jag verkligen fast. Francesca har ingenting där att göra, dryg bitch som redan åkt ut. Varför är hon tillbaks? Och Pontus.. ärligt talat, konstigaste människan jag sett. Tror han att det är nån jävla videoblogg han sysslar med eller? Åk hem förfan. Jag fattar inte ens vad han gör där. Skitskum.

Nu ringde precis pappa med goda nyheter. Klumpen i magen är borta. Skönt.

Imorgon ska jag till tandläkaren, 07.10! Jag får ALLTID såna tider, och jag som är världens morgontröttaste. Dom vill bara jävlas.

Godnatt.

måndag

Abstinens! Jag måste verkligen shoppa. Jag måste. Skor!!! Kläder, smycken. Mest skor. Jag älskar skor. Tror jag ska beställa lite saker. Tror att jag inte kan låta bli. Känner att jag är värd det faktiskt, jag har varit en snäll flicka.
Och jag vill ha sommar. Nu är jag så trött på snön och kylan, det räcker nu lixom, behöver ju inte överdriva.. Alla åker till Thailand nu, jag vill också det. Hör massa snack om Thailand hela tiden ifrån alla jag känner typ, så jag går runt och tänker på det hela tiden. Thailand i min hjärna.

Nu sitter jag och asgarvar. Skickade ett sms till Johan i lördags där det stod "S s e". Varken han eller jag har en aning om vad jag ville ha sagt med det smset, men jag tror att jag använde kodord under kvällen. Kände mig antagligen jättesmart och tyckte Johan var trög som inte fatta. Jobbigt att behöva skriva hela meningar till han lixom, så nu skriver vi bara första och sista ordet i meningen till varandra, och det är anledningen till att jag asgarvar. Jävligt roliga missförstånd typ.

Hur som heeelst, lördagen blev jävligt rolig. När klockan började närma sig 3 ville jag inte gå hem, så kul hade jag. Så det var värt det, faktiskt. Mådde halvbra på jobbet, men det hade jag ju räknat med.

Nu har min faktura på studentmössan kommit, känns bra och dåligt. Bra för att jag fick en härlig känsla, dåligt för att det kostar pengar.

Godnatt.

-

Vi kör. Jag hade bestämt mig för att stanna hemma, men sen pratade jag med Sofia i telefon och hon skulle parta, även fast hon också ska jobba imorn. "Jag tänkte att jag kommer ju ändå va trött när jag vakna imorn.. Så jag kan lika gärna vara lite tröttare." Bra argument tyckte jag. Men jag ska ta det lugnt, och om jag mår lite dåligt imorn är jag allafall inte ensam, då kan vi tycka synd om varandra, jag och Sofia. Nu är den stora frågan, vad FAN ska jag ha på mig? Det jag hade in mind ska Johanna ha på sig, så jag får hitta nånting annat. Dock är mina favoritklackar hemma hos mami, så det är nu det är bra att ha lite att välja mellan! Förstår du nu, pappa?

Nu är det bråttom.

-

Dethär är inte ens kul. Jag har städat som en tok och har fortfarande massa energi. Vet inte ens vart jag ska göra av den. Plugga lite kanske? Jag vill ut och festa. Dansa till bra musik på otten, springa runt på dansgolvet och hitta nya personer att dansa med, gå över till hugo och dansa lite där med, "ta ett varv", sitta och vila fötterna, köpa en stor stark, (alltid en stor stark), gå tillbaks till otten, sen köpa pizza och gå hem. Jag överväger det faktiskt. Men jag har gjort det förr, och jag ångrar mig alltid dagen efter när klockan ringer och jag ska gå upp. Jobbet blir 3 gånger värre med bakfylla. Men det går att ta sig igenom! Fast det är inte värt det. Eller?

lördag

Min syster klagar på mitt morgonhumör. Jag vet själv att jag är förjävla otrevlig på morgonen, just därför anstränger jag mig för att inte skrika på den som väcker mig. Istället säger jag något kort och drygt, och då försöker jag ändå va trevlig. Men idag vaknade jag upp och var glad, även fast sis väckte mig och sa: Vi tänkte storstäda hela lägenheten idag. Och idag känns som en städ-dag, jag är på bra humör, har massa energi och har verkligen inget bättre för mig. Dessutom behövs det rensas ordentligt i mitt rum. Bäst jag börjar nu innan energin försvinner. Hej.

fredag

Jag har ont överallt! Träningsvärk. Det värsta sitter i ryggen, hur konstigt? Jag vet inte ens vad all smärta kommer ifrån. Har stora blåmärken på knäna och en fet knöl/blåmärke på smalbenet och armen. Sen har jag träningsvärk i axlarna också. Vilken tur att helgen blir lugn. Snart kommer sis hem och då ska vi glo på nån film och äta massa onyttigt.

Imorgon blir det också lugnt, och på söndag ska jag jobba igen. Yes! Det lönar sig att tjata, även fast jag vet att jag verkligen kommer ångra mig när klockan ringer på söndag morgon. Det gör jag alltid. Vill bara gråta för jag tycker jag är så dum i huvet som frivilligt ska gå upp och jobba klockan 6, när jag egentligen kan ligga kvar i min sköna säng och sova. Dock känns det jävligt bra när jag tagit mig igenom hela dagen och kommit hem.

Förresten vill jag vara lika ball/göra lika bra musik som Rihanna.








-

Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar att dansa. Det är så jävla kul. Jag har verkligen saknat det! Förresten testade jag min vighet också, trodde jag hade tappat allt när jag inte tränat på så länge men till min förvåning var jag nästan nere i spagat. Alltså äntligen! Jag är så glad.

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag sova.


torsdag

Johanna pratar om att åka till norge och jobba i några månader. Vem FAN ska jag va med? Jag kommer bli helt ensam.

Idag är jag glad. Riktigt asglad. Om ca en timme ska jag och min bästa vän åka och dansa. Jag har knäskyddet på och jag hoppas verkligen det hjälper, för här ska inga knän ploppas ur led igen. Det har jag inte tid med.

Lateeeeer

-

Fy helvete vad mycket snygga kläder/smycken det finns. Jag önskar att jag hade jobbat massor i december, och att jag kommer få en fet lön nu om några dagar. Men nej, så är det inte. Skitröv. Jag har jobbat en dag. En enda. Det blir det inte mycket shopping för. Men jag jobbade i söndags, och jag hoppas verkligen att jag får jobba mer nu så jag får min feta lön i februari istället. Ska ringa och tjata. Varje dag. Då kanske dom låter mig jobba även fast det inte finns något att göra.

Nu ska jag dejta kudden. Jag hatar förresten när folk säger så. Dejta kudden.


-

Imorgon ska vi dansa! Äntligen, jag har längtat ihjäl mig efter det. Hoppas bara att knät håller, annars blir jag lite ledsen. Ville bara tala om det, så nu vet ni att jag är en lycklig människa igen.

onsdag

Besviken. Bortförklaringar hela tiden. Nu blir det nya tag.

lördag

Jag kom hem för en stund sen, har varit på bio med sis och sett Avatar. Alltså.. jag är helt ställd. Jag vill inte vara människa längre, vi är hemska. Jag vill leva i deras vackra värld, jag vill vara blå och ha fina glittrande prickar i ansiktet. Har ni inte redan sett den, se den! Den är helt magisk.

Helgen har varit riktigt lugn och det har varit såååå skönt. Nu måste jag sova, imorgon ska jag jobba, halv 8. Jag har inte gått upp så tidigt på flera veckor, hur ska det gå? Jag som inte ens är trött än.


onsdag

Igår, värsta bakfyllan någonsin. Fy helvete vad full jag var i tisdags. Alltså riktigt jävla aspackad. Det var inte ens kul, jag kunde knappt stå på benen mot slutet. Men jag somnade gott allafall, jag låg tydligen nästan på min syster och det var omöjligt att väcka mig, så hon sov mindre bra. Hon tycker alltid att jag ligger för nära och ber mig flytta ut, men jag kan inte ligga för nära kanten, då tror jag att jag ska ramla ner. Jaja, vi hade en bra kväll allafall.

Jag tror att helgen blir lugn. Jag har inga planer alls. Är inte speciellt sugen på fest iallafall, inte efter domhär dagarna. Jag borde sova tidigt och vända tillbaks dygnet, för snart börjar skolan igen. Bara några månader kvar innan studenten, jävlar vad fort det har gått. Läskigt.

Nu ska jag lägga mig i soffan med en filt, jag fryser. Hejdå.


update

Det blir utgång. Stackars mamma! Men hon får dras med mig hela dagen imorgon istället, när både jag och sis kommer ligga bakfulla och dega i soffan. Min lillasyster tycker om det allafall, hon sa förut att hon älskar dom dagarna när jag och pappa är bakis, för då får hon alltid pizza och chips. Haha.
Jag hoppas det blir en bra kväll, impulsutgångar är alltid bäst! Puss.

tisdag

Jag och Carro hade planerat att träffas idag och gå en promenad, vi gick ungefär en kvart innan vi vände och bestämde att vi skulle ses en annan dag istället, inomhus. HELVETE vad kallt det är, helt jävla sjukt. Vi frös till is, Carros hår och mina ögonfransar var istappar, och det kändes som någon stod och högg mig med massa knivar i benen. Aldrig mer. Jag visste inte ens att det kunde va såhär kallt i Sverige.

Nu sitter jag och försöker tina upp, och när jag blir, om jag blir, varm igen så ska jag städa klart mitt rum.

Verkar som att alla ska ut och parta ikväll, och jag känner ett litet sug jag med faktiskt. Men jag har lovat mamma att jag ska dit ikväll, så för min del blir det lugnt.

Förresten, har ni sett "I love you, man"? Sjukt rolig film, jag kom o tänka på den nu. Jag och sis satt och asgarva till den, haha. Slappin da bass man...


-

Titt på fan hörni. Jag har tagit en bild på mig själv. Det händer typ en gång om året, så räkna inte med någon mer förrens 2011. Om jag inte ska börja med det.. Alla andra tar ju kort på sig själva, och det är inget konstigt med det. Men när jag ska göra det, är det verkligen bara jag som tycker det känns så jävla töntigt?



Såhär ser jag ut, men det vet ni ju redan.. Så, ja. Nej. Godnatt.

måndag

Tror ni att jag gick upp tidigt eller? Jag kunde inte somna förrens vid 6 imorse, så jag sov hur länge som helst idag. Fyfan vad arg jag blir.

Jag har allafall fått lite gjort idag, färgat håret bland annat. Nu kom jag precis hem från världens, har suttit och pratat och skrattat med Madde. Jävligt trevligt måste jag säga. Vi har diskuterat jobb och pojkar, och jag måste säga att jag är en aning förvirrad. Men jag tar det som det kommer, ska inte lägga ner för mycket energi på dethär. För, vem bryr sig? ;)

Nu är jag faktiskt ganska trött, så jag hoppas verkligen att jag kan somna skapligt inatt.
Taskig fantasi idag, så jag slutar här. Nu vet ni allafall vad jag har haft för mig idag. Hoppas ni har antecknat.

Ge mig min solbrända kropp och abu dhabi tillbaks tack.

















Julia, HUR mycket saknar vi inte dethär?

Jag har köpt kastanjevatten, och det kan jag starkt rekomendera. Luktar ingenting alls, och man får skitsnygg färg. Men nu är jag trött på vintern och vill ha sommar, jag vill vara brun, solbrun.

Jag ska snart försöka sova, ska upp tidigt imorgon och fixa massa. Ska städa klart mitt rum bland annat, orkar inte mer ikväll. Nu är det inte långt kvar av lovet, och sista veckan ska jag inte sova bort.


söndag

What the...? Varför har jag fler besökare idag än jag nånsin haft?


Jag funderar på att ta tag i att städa mitt rum. Jag orkar egentligen inte, men fan vad jag behöver. Jag mår nästan dåligt av att va där inne, INTE okej. Men vart hittar man energin? Vart fan ska man börja? Kläder över hela golvet. Jag kommer nog slänga allt i tvättkorgen, men sen när jag har tvättat kommer jag inte orka hänga in alla kläder i garderoben, så då kommer det bli lika stökigt igen. Jaja, jag ska leta fram nån bra skiva och sen sätta igång, det kommer kännas skönt när det är klart, och jag har ändå inget bättre för mig. Allt blir mycket roligare när man har bra musik på hög volym. Yes, så får det bli.
Tja.


.

Dethär kommer bli ett förvirrande inlägg som jag antagligen kommer ta bort det första jag gör när jag vaknar imorgon. Men just nu vet jag att det kommer kännas bättre när jag skrivit av mig lite. Ni behöver inte läsa, ni tjänar absolut ingenting på det.

Jag är pissed. Mest på mig själv. Och besviken. Men inte på mig själv. Jag tror att jag bryr mig för mycket, det gör jag alltid. För mycket om andra och för lite om mig själv. Men nu vet jag inte ens om jag borde vara besviken, jag vet inte om jag har rätt att vara det. Jag måste sluta ta allt så seriöst, det har jag vetat länge. Lättare sagt än gjort. Och jag vet att det är en bra egenskap att bry sig mycket om sina nära, men dethär med att ta hand om sig själv då? Att vara noga med att man själv mår bra? Man mår mycket bättre om man inte tar allt seriöst, om man inte bryr sig för mycket. Och jag måste bli av med min överdrivna medkänsla. Måste koncentrera mig mer på mig själv. Självförtroendet har jag, men självkänslan måste jag jobba mer på. Och jag försöker verkligen, men det kräver så jävla mycket energi. Energi som jag inte har. Jag är nästan aldrig nöjd med mig själv, med vad jag presterat. Inte ens när jag verkligen har gjort mitt bästa, om jag inte lyckats med det jag vill. Men det är ett av mina nyårslöften, att verkligen jobba på självkänslan så jag kan må bra och trivas med mig själv, inte vara lika osäker och bry mig mindre. Jag älskar orden, "vem bryr sig?". Vem fan bryr sig? Jag menar inte att jag ska bli en känslokall jävel och skita totalt i alla runt omkring mig, men jag ska bara bry mig om sånt jag behöver bry mig om. Självkänsla är jävligt viktigt, för alla. Utan det vågar man inte va sig själv, man är blyg och vågar inte ta för sig. Har man en skithärlig personlighet men dyngtaskig självkänsla får ingen se den personligheten, och det suger ju. Om man inte tycker om sig själv, så är det svårare för andra att tycka om en. Det är även svårare att tycka om andra. Så är det allafall för mig, jag har svårt att lita på folk, och jag har svårt att tro på andra när dom säger att dom tycker om mig. Jag undrar vad jag har som är så speciellt, vad som gör att man tycker om just mig. Samtidigt vet jag ju att jag inte är en dålig människa. Har man bra självkänsla får man också skit. Om man säger "fyfan vad snygg jag är!", eller "jag är så nöjd med mig själv", då tycker folk att man är självgod. Och jag vet det för att jag är likadan, jag stör mig på när andra tycker om sig själva. Men det är så jävla fel. Jag vill själv vara sån. Man SKA vara sån, och man ska våga stå för det. Samtidigt som jag stör mig på det så ser jag upp till såna människor. Nu är det inte så att jag tycker att jag är ful eller en dålig människa. Jag vet att jag har en röv och ben som folk avgudar, det har jag fått höra två gånger bara idag. O när jag suttit och deppat här ikväll har en nära killkompis berättat att jag är en skitbra och grym tjej, och vilket kap han tycker att jag är. Och jag tycker om det mesta med mitt utseende, och jag ÄLSKAR min humor. Jag vet också att andra tycker jag är rolig. Så nu tänker väl ni få som orkat/hunnit läsa dethär "Vad fan gnäller hon om då?" Men det är där skon klämmer förstår ni. Alla dessa komplimanger gör mig skitglad, men jag vill inte behöva bekräftelse från andra för att må bra.
Bry mig mindre, sluta va osäker, våga ta för mig. Det är så jag ska bli.

(Buhuu tyck synd om mig, blabla)

Godnatt.

lördag

Nyår kunde varit bättre. Fylla, bråk och tårar. Visst hade vi kul också, men roligare kunde vi haft.

2010, och det känns bra. Började året med värsta bakfyllan någonsin, jag har aldrig mått så dåligt. Jag har sovit typ konstant i 2 dagar nu, och dessutom så är jag sjuk. MEN, jag har en bra inställning till dethär året. Nytt år, nya möjligheter. En ny chans att ändra på allt man inte trivs med. I år tar jag studenten, och jag har väntat så jävla länge på det. Jag ska lägga all min energi på skola och plugg, så jag kan gå ut skolan och känna att jag gjort mitt bästa.



snygga tjejer




kissnödig-pose.