sjuk

kul att man är typ sjuk då. suttit hemma hela dagen, bara sovit typ.. jag kan säga att jag fan hellre är i skolan än att vara sjuk. fast sova är ju skönt.. ^^ sugen på glass är jag också. men nu måste ja diska.

hejdå ;p

jag är sjukt hungrig men vill inte äta. vill inte ha mat, är inte alls sugen.. ja vill ha glass igen. seg dag kan ja säga.. men imorn måste ja till skolan, plugg plugg plugg! orka. men nu ska ja se OC. pöss ;p



jepp, tredje gången idag som jag skriver då :p har ändå inget bättre för mig. eller ser på nån film nu som är helt okej. ska väl sova snart.. förresten så hatar jag vinter! jag blir så jävla nere. speciellt nu när jag är sjuk också. känns inte som ja orkar nånting, inte träffa folk eller nåt. men hoppas det går över snart.. kan ju inte va deppig hela vintern.. knarkar tabletter gör ja me, käkat alvedon hela dagen. blääää, jag vill ha sommar! så jävla skönt skulle de va. lov, slippa skolan.. allt. men men, det är ju ett tag kvar. 18 veckor kvar till sommarlov! fuck allt annat..

skolan då

sitter här i skolan, har historia. lite slappt om man säger så :p sahra sitter breve och nördar me Icy Tower. haha nyss ba; WOW fick ja. haha ;).. nörden själv. egentligen ska vi jobba, men.. vem orkar x) .. ja ska söka en ny linje förresten, "stil och trend". lät verkligen jättekul när hon berätta om det. så, om jag kommer in ska jag fundera på att byta. ja vet inte om jag vill börja om från början igen ;p men det låter verkligen kul iallafall, så får se hur det blir.

ska förresten till sthlm me sofia på lovet ;d.. längtar! festa och shoppa loss ;p





och nu sitter ja och pluggar. inte gjort mycket idag, förutom dansen. när man kommer hem därifrån är man helt slut kan ja säga. det är verkligen sjukt jobbigt. men det är sjukt kul också, så det är värt det ;p nu ere snart dags för sängen. i helgen blire festa, antagligen?.. brukar bli så. jaja, nattinatti ;p kisses<3

allt blir inte alltid...

..som man har tänkt sig. men helgen har ju vart ganska bra iallafall ;p i fredags vart det bara att tare lungt me sofia och så. hyrde filmer och sådär :) kul (y)

igår då; vi drog på lite förfest i haga, sen hem till mig igen.. vid 9 elr nåt så kom några tjejor. hade riktigt kul hemma hos mig om jag får säga det själv :) mycket trevligt folk. sen drog vi till royal, inte tråkigt direkt.. men det kunde vart mycket roligare om man säger så. sen efter det så drog sofia och jag och käka pizza, och sen hem till mig. sov gjorde vi då :D skönt. men väldigt lyckad kväll vill ja säga :)

idag har jag bara tagit det lungt, städat och fixat efter igår :) och imorn ere skola igen. usch.

tack tjejer för en väldigt lyckad helg :) <3

ajaj

jag har fortfarande största träningsverken :| ont överallt.. och ja trodde ja hade träningsverk i ryggen, men sen kom ja på att det antagligen inte var träningsverk, utan att ja hade ont sen vi hade åkt pulka och landat på ryggen varje gång vi ramla x) haha. men fortf träningsverk i röven, magen, armarna och benen. det var hårt detdär ;p idag iallafall så var ja först i skolan, alltid lika kul. och sen åkte ja hem och fixa lite, sen ner på stan och träffa sofia. gick en runda och köpte en väska och skor. nu ska ja snart sova :).. så hejhej.

daaance

igår blev det först skola.. alltid lika kul! 8-) och efter det åkte ja hem och fixa lite, sen vare dans :D sjukt kul vare. men idag har ja träningsvärk i magen.. men det är bara bra ;d skulle redan behöva träna mer än ja gör x) iallafall så var det jävligt kul. och efter det så gick ja hem och käka bara, sen träffa ja sahra igen, och så drog vi och åkte pulka :D haha döruligt, bara att det var typ massa människor som stog och glodde på oss för vi garva så mycket, dom tyckte väl att vi var lite konstiga. men men, lite kul måste man ju få ha ;) och sen idag så vakna ja för en stund sen, nu har ja städat lite och ska städa lite till. om nån timme kommer johanna och mamma hit.. ska ha någon slags spelkväll. lite kul det med ;) och imorn ska ja på bio.. efter i morn så ere fredag! :D skönt. men nu  måste ja fortsätta städa, pöss.

ooooooooooh :D

today börjar dansen :D fyfan va ruligt.. men, just nu gör jag inget. sitter och lyssnar på lite bra musik, som gör mig värsta deprimerad ;o men men, haha jag är ju lite speciell. stör det mig? NIX :D snart kanske ja ska åka pulka me sahra, om vi nu hinner innan dansen. jaja.. ^^, bajj.

hur fan skulle ja klara mig utan musik? :|

Johnossi - Summerbreeze
Sunrise Avenue - Fairytale gone bad

värda att lyssna på! :)

roligtroligt

jaaa, för idag har jag varit på stan. först med sahra, och sedan skulle hon hem.. då träffade jag kära sysslingen. det var trevligt det.. hade en del att snacka om ;p på torsdag blire bio, och lördag club royal. får hoppas de blir kul. :) annars drar vi väl vidare. men nu ere mat <3.. mums.


taha

jaha, det var ju trevligt ^^ nu får man höra vad alla tror om en, inte en positiv sak tror ja. men det är väl deras problem och inte mitt. nu ska jag sova iallafall, skola imorn igen. fyfy.