torsdag

Sitter och väntar på att pappa ska måla klart sitt rum så jag kan göra iordning mig, måste hålla koll på vovven så han inte kissar ner hela lägenheten. Ska träffa Mallan och gå ner på stan en sväng.

Imorgon ska vi, lite folk från jobbet, till hugo och lira bowling. Vi blir nog kvar där antar jag, ser fram emot det! Ska bli kul.

Och på lördag ska vi fira Carro som blir 18! Blir dock tidig hemgång för jag ska jobba på söndag.

Min lillasyster har fått en ny kamera, en bra och snygg kamera. Ska fråga om vi kan byta, men kan nog förvänta mig ett nej.


Bääääääbis









Haha, kolla öronen. Sötnos.

Onsdag

Stockholm var helt underbart. Det var så skönt att komma bort ett tag, att inte känna en enda människa och kunna vara hur crazy vi ville utan att någon hade några andra förväntningar på oss. Det var inte utgångarna eller shoppingen som var roligast, det var tiden jag spenderade tillsammans med mina bästa vänner. Vi hade så jävla kul, kunde inte haft det bättre. Och Sahra tar så mycket ansvar, sköter allt så bra. Du är så duktig, jag är stolt över dig. Jag är stolt över dom båda, för dom är så himla bra människor. Jag är stolt över att ha er som vänner. Ni är bäst, jag älskar er.

Jag och Johanna har samlat nya krafter och fått lite bättre inställning vad gäller norrköping. Ska sluta tänka så mycket på vad vi gör, folk kan få säga vad dom vill, vi ska inte bry oss, vi ska bara vara oss själva. Jag tror man mår mycket bättre då. Vi har bara varit borta en helg, men ibland är det allt som behövs. Det räckte allafall för mig.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, fortfarande sjukskriven. Sugen på att träffa sis men hon ligger hemma och är sjuk stackarn, så jag får nog hitta på något annat.

Jag har färgat håret också, vi gjorde det i lördags hemma hos Sahra. Jag känner mig inte som mig själv utan brunt hår, så nu känns det bra igen. Jätteskönt.

Mina älskade skor har kommit hem nu också, om bara knät kunde läka så jag kan ha på mig dom, tack.

Lite bilder från helgen:















Lite shopping:








Jag älskar domhär! Jag är kär.



Om ni lägger märke till dom röda prickarna och undrar vad det är så kan jag säga att det är några av alla miljoner myggbett jag fick i stockholm.

Nu ska jag ta en dusch, och sen får vi se vart dagen tar mig. PUSS

torsdag

Jag ska egentligen vara på jobbet nu, men mitt knä har blivit mojje igen så jag blev tvungen att sjukskriva mig. Förhoppningsvis inte länge alls. Jag är så sjuuuuukt trött påt, borde va läkt vid dethär laget. Knäjävel.

Imorn åker jag och johanna till stockholm, bor hos Sahra till söndag. Ska bli så jävla kul, en hel helg med mina favoriter, party och shopping. Har planerat att inte glömma kameran hemma. Får hoppas att knät inte förstör helgen, bäst att lämna klackarna hemma. Jag är sååå taggad!

Nu måste jag börja packa, kan bara ta med mig en väska så jag slipper gå och bära runt på massa saker på stan imorn. Jag är sämst på att packa, tar alltid med mig halva garderoben. Bäst jag börjar, hej.

söndag

Idag har jag städat som en tok, hela mitt rum. Ni vet allt man kan städa, rensa bland sminket, städa i garderoberna, putsa speglarna, bytte sängkläder, damsuga soffan, moppa golven, slängde skor (ångest), damma överallt och slängde massa annat onödigt skit. Ja , ni hajjar. Jag storstädade mitt rum för första gången på riktigt länge, och det är så jävla skönt! Duktig du har varit nu Josefin, du kan va nöjd. Tack.
Alltså, jag är glad, pappa är glad, lille Zackarias är glad för nu får han springa runt även i mitt rum när det inte ligger massa saker på golven. Kanske, om han inte kissar. Skitbra, alla är glada.

Nu har jag precis kommit hem, har varit med Johanna, som förövrigt har blivit blond igen. Vi tänkte först gå och käka på fräcka, men eftersom det stängde 22.00 så börja vi vandra vidare genom stan för o hitta nåt som va öppet, det enda vi hitta va donken så vi slog oss ner där. Prata MASSOR, saker och ting känns mycket bättre när man delat med sig av det. Vi kom också fram till att vi ska åka till stockholm på fredag, shoppa och självklart träffa Sahra, sen blir det utgång nånstans på stureplan! Stannar antingen till lördag eller söndag, beror på om jag ska jobba på söndag. Fan va kul det ska bli. Skitbra, vi är glada.

Och bara för att vi är så glada ikväll, så bjuder jag på lite söta bilder. Ganska gamla, utan smink och, ja. Ni får skratta, det gör jag.








Bli inte arg Sahra.




Whats up with my hand?







Yes, vi 3 i stockholm, kan inte bli annat än bra. Jag längtar.

Nu ska jag sova, måste va pigg på jobbet imorn! PUSS





lördag

Fyfan vad jag har sovit idag. Så trött jag har varit. Gick upp vid halv 3, åt, låg i soffan till halv 7, grillade, åt, sov till 11, och nu sitter jag här, ska snart sova igen.

Blev utgång efter trädgårn igår, otten. Länge sen jag var där, bra kväll, men hugo är fortfarande favoritstället. Dock trött på utelivet i norrköping, är sugen på att dra till stockholm och dra ut med Sahra! Aa, så får det bli. Snart.


Hello Georgous



Nu ska jag och T.I sova.
Godnatt

-

En givande konversation mellan mig och min lillasyster typ nyss:

- Josse välj ett äpple åt mig
- Kommer du äta upp det stora?
- Nej jag äter aldrig upp ett äpple
- Aldrig?
- Va?
- Va?
- Aldrig?
- Aldrig?
- Va?
- Jag förstår inte vad du menar.

Nu, trädgårn med Sandra.

-

MEN kolla?! Jag läste precis dethär på min lillasysters bilddagbok, hur söt får man bli? Om hon inte låg och sov nu skulle jag gå in och krama om henne tills hon sprack. Nästan. Gullunge!


Jag älskar dig josse en massa faktiskt du betyder massa för mig förlåt när jag skrikit fula saker till dig<3Jag menar dom aldrig. Det är bara nått som slinker ur mig när jag är arg.Du är den bästa syster i hela världen jag skulle inte vilja byta ut dig mot 10000000000000000000000000000000000000 kr... alrig. Jag älslar dig och jag kommer alltid ställa upp för dig josse<3Du är en underbar syster det är inte många som har en syster som du.Jag har alltid ångrat mig när jag varit dum mot dig.Jag älskar dig josefin eriksson<3.....


hope there´s someone

fogh9rroysm4vpis79hgbrphidrpyhtr9t. typ. Detdär som jag va så jävla bestämd att lyckas med går åt helvete, förstår inte hur det kan va så svårt. Jag antar att jag får anstränga mig ännu mer, måste sluta hoppas. Det är inte värt det. Skärpning.

Nu ska jag försöka sova, ska till tandläkaren 7.20 imorn. Kunde dom inte gett mig en tid ännu tidigare? Jag älskar ju att gå upp tidigt, alltid så himla morgonpigg. He-he.........



all we are is dust in the wind





tja



Så jävla bra låt.

-

Nu väntar jag på ännu mer saker. Har precis beställt 2 armband från cocoo.se, och en klänning som jag faktiskt inte minns var jag hitta. Jag måste verkligen sluta med att sitta uppe på nätterna och shoppa, jag och mallan drar ju till stockholm snart, då måste jag ha pengar kvar! Bäst jag går och lägger mig.



söndag

Älskar söndagar! Nämnt det förut kanske? He.

Igår va typ helt okej, inte jättekul men ganska. Lixom. När jag och sis ramlade innanför dörren inatt väckte vi bäbisen, så innan vi fick äta våran fyllemat vi köpt med oss var vi tvungna att gå ut med han. Maten var inte ens god, och det som brukar va det bästa på hela kvällen. Jag har nog tröttnat. Har en del galna videosar från igår, men vågar nog inte lägga upp dom här.

Idag har jag legat i sängen nästan hela dagen, antingen där eller i soffan. Jag har mått som jag förtjänar så att säga..
Imorn blire jobb igen, måndagsmys på 9-rasten. Sis och jag jobbar dock inte på samma skift denhär veckan, då blir det tråkigare.

Nu sitter jag och längtar efter mina skor, KOM nångång! Och jag hoppas på bra besked hos läkarn, så jag kan börja ha klackar igen. Mh, hoppas.

Från igår:




Bästa sis




Nej vi hånglar inte! Men jag vet inte vad vi gör




Försök undvika mig på denhär bilden, detdär var visst en av mina sämre poser.
men, hahahhahaha! HAHA, kolla Johan. Jag dör


Godnatt




lördag

Sitter med sis hemma hos Malin W, vi har precis gjort oss iordning klart och ska börja dricka. Skulle egentligen varit på hugo nu, på tjejkväll. Men vi sket i det, lika bra för vi hade endå aldrig hunnit blir klara till 8. Vi drar dit om en stund istället. Så, utgång ikväll. Jag är taggad. Hugo. Bra.

Domhär tangenterna var sjukt svåra att skriva på, jag har rättat ord typ 48628062 gånger redan, så jag lägger ner här. Har med mig kameran för en gångs skull, kommer säkert inte komma ihåg att ta kort endå, men jag ska göra mitt bästa. Nu ska jag va social, vi hörs imorn. TJA


min bäbis!









PUSS PÅ DIG

-

Blev filmkväll med sis o papi, 2 filmer hann vi med. Perfekt fredagkväll, imorgon ska vi därimot ösa.

Jag har precis klickat hem 3 par skor, jag är hopplös, men kommer bli helt lycklig i själen sådär när skorna kommer. AH, jag älskar det.







Vi ses snart mina blivande älsklingar.

Nu ska jag sova, och jag kommer sova så jävla gott. SÅ trött. Tjarå

fredag

Vaknade av att Sahra ringde vid 11, och 10 minuter senare ringde det på dörren. Jisses vad jag har saknat dig. Satt i 50 minuter o försökte få ur alla tovor och allt vax ur hennes hår, hon hade precis tagit ut sina extensions. Sen gick hon, och en timme senare var hon tillbaks, och då blev det ytterligare en timmes kammande, o vi blev inte ens klara. Hon var tvungen att ta tåget tillbaks till stockholm. Men om ca 2 veckor kommer jag dit, och då ska vi spendera många fler timmar tillsammans! Förhoppningsvis utan tovor i håret, jag fick kramp i armarna.

Ikväll ska jag hänga med sis, blir kanske ett glas vin på manesa eller bara mys hemma. Jag hoppas på det förstnämnda, men hon verkar inte va lika sugen som jag.


På tal om annat är jag KÄR i denhär låten. Tröttnar aldrig.



Nu kom sis, puss.

-



HUR SNYGG? God. Ge mig.

nattbloggar

Jag är sjuuuuuuuukt trött i hela kroppen. Bara ögonen som inte vill sova. Kom hem från jobbet för en stund sen, en timme övertid. Sjukt mycket att göra, men man känner sig duktig när man är klar. Ronnie o Kenta har gått på semster, 4 veckor. Jag kommer sakna er, hoppas det spöregnar och ni har skittråkigt. Nej, förlåt. Hoppas ni får en bra semester.
Jag då, jag har ingen semester alls. När jag slutar jobba börjar skolan igen. Kul. Men jag är inte bitter.

Igår på jobbet satt jag, Peter o Sofia o prata om pinsamma saker som hänt på krogen. Jag hade typ 10 saker o berätta, och inga små saker heller. Det värsta Peter gjort var att han rökt en cigg åt fel håll. Sofia hade typ ingenting heller. Hur pinsam är inte jag? Kul att man kan glädja andra allafall.


Imorn ska jag träffa Sahra! Äntligen. Blir bara en snabbis dock, men så värt. Fyfan va ja ska ösa på dig med saker, jag har så mycket att få ur mig. Saker som bara du vet om, som jag bara kan prata med dig om. Jävlar va skönt det ska bli att lätta på samvetet. Hoppas du har massor att berätta för mig med!

Ser fram emot helgen, lördagen blir nog bra.

Nu ska jag göra ett försök att sova! tja

I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this

Comeback!

Dethär håller inte. Jag bloggar igen. För min egen skull. Jag vill fortfarande göra en annan, lämna det jag skrivit här bakom mig. Men detdär med att komma på namn var ju förjävla svårt.

Det har hänt en del. Allt tänker jag inte dela med mig av. Och det jag tänker dela med mig av vet dom flesta redan.
Michael Jackson har dött. Hallå, Michael Jackson?! Inte helt okej. Fan så mycket bra musik han gjort. 
Johanna är hemma från Serbien, ni visste väl inte ens att hon åkt. Så nu är allt som vanligt igen, jag har min bästa vän. Älskar dig sis!
Vi har fått vovven, och om inte sladdjäveln till mobilen va borta skulle jag lägga upp en bild på han. Världens sötaste. Kissar överallt, och biter oss i håret och i näsan, då är det meningen att vi ska skälla på han, men hur skäller man på nån med dom ögonen? Jag får dåligt samvete direkt efter o går tillbaks o ber om ursäkt. Inte heller helt okej, jag måste skärpa mig.
Jag mår typ asbra, och det känns så jävla skönt. Jag är lycklig. Dock har jag blivit kallad bitter 64826948 gånger senaste dagarna. Men jag är inte bitter, inte ens lite. Klart det finns saker jag vill ha i livet, som skulle göra mig ännu lyckligare. Men man kan väl inte få allt, och jag är mer än nöjd som det är nu. Living the dream så att säga. Jag trivs i sånnahär perioder, hoppas det varar länge.

Och nu har jag bestämt mig, fan vad jag har bestämt mig. Och denhär gången ska jag lyckas.

Jag jobbar o sliter för fullt, ska till läkarn o kolla fall knät mår som det ska. Känns inte så.

Nu väntar sängen,
PUSS