torsdag

lyckad dag igår :) inget kunde varit bättre..
gick på stan först från halv 3 till 7, längre än vad vi brukar.. det blev en tröja, bikini, smink, body butter, och ögonfrans/bryns-färg som jag tappade bort på stan.. mindre bra. men lyckad dag iallafall, sen åkte jag hem och sen åkte ja och mötte johanna och elin och så gick vi till utebion. filmen var väl halvbra men det var mysigt iallafall, jag och elin gick efter en stund. vi gick och pratade hela vägen, kändes skönt, vilka idioter det finns alltså. kommer sakna dig sen gumman..
väldigt bra dag iallafall..

nu ska ja duscha och så, sen åka till jobbet. sista dagen idag, så skönt :)

-

idag har jag suttit hemma hela dagen tills pappa kom och hämta upp mig och då åkte vi till farmor och farfar och åt mat och fika och sådära, kom hem ca 10.. fy tusan vad dom pratar domdär, och sen var det nån gubbe där som slängde mat på mig också (av misstag), men då ville jag gå hem. fast ja visade det inte, jag var bara så trött och sur och ja, orkade inte va där.
och nu är jag också jävligt arg. eller ska man säga avundsjuk? men sköt er själva förfan, jävla tofflar. ni båda två borde väl ta hand om erat eget liv ist, låt mig och mina vänner vara..

fyfan va ja längtar tills på lörda, ska bli så sjukt skönt att komma bort från allt i en vecka, det behöver jag verkligen. är så jävla trött och sur på allt och alla här hemma.
ooooooooh..

om inte imorn blir lyckat så vet jag inte vad jag ska ta mig till.. bita ihop tills vi åker antar ja. men imorn ska bli en bra dag :) en heldag med johanna kan väl aldrig gå fel?


-

image46

inget jobb för mig idag, var för slö.. ska snart till farmor och farfar och äta (:
imorgon blir det stan och köpa lite grejjer till öland, sen kanske
badhuset och grillning på kvällen..

rihanna

vet inte varför, men jag har börjat gilla henne sååå mycket.

Rihanna - cry
Rihanna - good girl gone bad
bästa..

om några dagar åker vi. jag har massa grejjer jag måste köpa innan.. bikinis till exempel, och ladda mobilen måste ja.

idag blev det ingen utebio för min del, jag orkar verkligen inte. är skit trött och vill ha pizza.. jag och min syster har varit skitsugna på nåt hela dagen, men vi visste inte vad. så gick vi och köpte massa godis men kom på att det var pizza vi ville ha.. men då var de försent. ska snart gå och lägga mig..

jobb imorn igen, men denhär veckan bestämmer jag hur många dagar jag ska jobba och det blir skönt, så om de är bra väder i veckan kommer ja inte jobba så mycket. hoppas..

gonatt

vilken kväll

åkte till sörping med mamsen, syrrorna, mormor och morbror.. kom fram och satte oss och åt, mat är nog det bästa som finns! vi var 6 personer, och käka för typ 15 pers. men gott var det, och efter det tog vi en varsin glass.. solen lyste på oss hela tiden, underbart. efter några timmar var det dags att åka hem, blev ganska stressigt.. gick hem till andrea och sen gick vi hem till mig, fixade lite grejjer sen ner och handla och sen upp till mig igen. drack lite oså, och sen mötte vi johanna och tog bussen till smedby. vi gick av där vi skulle, men att hitta dit var inte det lättaste. vi träffa emil och mangan på bussen tror ja dom hette, så vi gick med dom och yra runt ett ganska bra tag. men till slut hitta vi fram, och det var väldigt mycket folk där. var där ett ganska bra tag, och det väldigt kul faktiskt.. träffade mycket folk, natta bl a.. och mycket annat folk, många man kände. sen var det dags för mig och andrea att gå hem men vi tyckte att det skulle bli väldigt jobbigt. så jag kom på att min mormor bor ju där precis, ca 100 meter bort. så vi gick dit, halv 3 på natten och plingade på. stackars mormor.. vi sov där iallafall, åt lite innan vi somna. sen idag vaknade vi typ 10 eller 11, undrade vafan vi gjorde där. sen kommer hon in och allt börjar klarna upp.. vi gick upp och åt lite, och när vi sitter där och äter frukost så kommer mormor med en burk sniglar som hon blockat på sin tomt, och undrar om hon ska steka dom åt oss.. och sen börjar hon prata om hur slemmiga dom är och då var man inte så matsugen längre. hon är ju för skön.. sen skulle vi ta bussen hem och när vi satt och väntade så kom johanna gåendes där. hon hade sovit kvar hos olle och hade ingen aning om att vi sovit hos min mormor, så vi lurade henne att vi hade sovit i en buske.. och att en igelkott kom och pussade andrea i pannan. det låter ju ganska trovärdigt faktiskt så johanna trodde på oss. men sen sa vi att vi skojjade lite, sen kom johannas pappa och vi fick skjuts hem istället, skönt! gick till andrea och hämtade lite grejjer, sen gick ja hem. väldigt kul kväll faktiskt :)

idag blir det nog utebio, är så jäkla bakis så frågan är om jag orkar.. skulle ju vara mys.

nu äre maaaat, hejs.

snart dags..

om vecka drar vi till öland :) så skönt att bara få komma bort från allt ett tag..

igår var det jobb hela dagen, och när jag kom hem så vart det bråttom för att fixa sig lite och sen ta bussen till svärtinge. skulle hem till tessan och träffa lite folk.. så johanna och jag kom dit kanske halv 11, och åkte hemmåt vid halv 1. blev en kväll med mycket studsmatta, popcorn, vattenpipa, vänner, och prat om minnen. förra sommaren var helt underbar. boden bosse, alla strandfester, nytt folk, svärtinge, soool, bad, kraftbacken, tält. haha ja ni, allt vill man ju inte komma ihåg..

ska fixa mig nu och sen ska vit ill söderköping..
fest ikväll?


-

I'm not the type to get my heart broken,
i'm not the type to get upset and cry
'cause I never leave my heart open, never hurts me to say goodbye
relationships don't get deep to me, never got that whole in love thing
and someone can say they love me truly,
but at the time it didn't mean a thing


this time was different, felt like I was just a victim
and it cut me like a knife when you walked out of my life
now I'm in this condition,
and I've got all the symptoms of a girl with a broken heart
but no matter what, you'll never see me cry

depp

vad allt känns deppigt just nu.. livet jävlas med mig.

precis allt känns förjävligt.. jobb, skola, sommar, kärlek, vänner. kan det bli sämre? allt detdär går åt helvete, undrar om jag har en otursvecka. dethär är inte alls sommarn som vi förväntade oss. både johanna och jag är riktigt deppiga just nu, och vi får va det en stund men sen ska vi rycka upp oss tillsammans. vi har ju iallafall varandra (: när jag är hemma från öland och hon från gotland, DÅ börjar mitt lov och jag ska spendera det med johanna. och fler förhoppningsvis..

så kan det gå ja, frågan är vad jag ska göra nu.. onödigt att kämpa för något man aldrig kommer att få, men tungt att lägga ner. men vad jag än gör så blir det fel. borde kanske stänga av totalt..

johanna och jag kör våran grej för att bli på lite bättre humör
-If you love life, show it!

stressigt

kom hem från jobbet nyss.. fyfan vilken jävla dag.
det gick åt helvete för allihop.. och torsdagar som är värst, det är alltid skit stressigt, och det blir ju inte bättre av att maskinerna pajjar och papper tar slut osv. nya mappar med, så dom var snorhala och ramlade ur handen på en hela jävla tiden. jävlapissdag alltså. brukar vanligtvis käka vid 5, men idag gick vi 7. aphungriga, irriterade och stressade slänger vi i oss maten för att sen gå ner och göra klart allt. stackars linda. men som tur är att när vi gör fel kan vi skylla på, "äh, vi är sommarjobbare vi kan inte allt".
så vid kvart i 9 var det dags för mig att åka hem.. skönt.

på lördag bär det av till söderköping med familjen + mormor. ska käka på restaurang och så. mys.

om jag får som jag vill får jag annat för mig i helgen med, hoppas på det (:

bye...

-

igår var vi dårå på utebion igen, träffade mycket folk där (: bl a älskade elin , och så träffade vi markus så vi satt me dom , men efter pausen försvann dom. filmen var bra, fick oss en del skratt.. såg äckliga fladdermöss gjorde vi med. ögonen lyste på dom när dom flög förbi. efter filmen åkte vi hem, jag skulle då till haga till min mor.. ska bo här veckan ut tror jag. kan behövas..

blev erbjuden att jobba nästa vecka också, men jag vet inte om jag vill.. jag får ca 2000 spänn på bara en vecka och det tackar man ju helst inte nej till. men lite lov vill jag ju ha också.

helg snart, vad händer?

blääääääääää


R.I.P Oscar Pettersson - kan inte tro det. hur kan en människa så full av liv slockna så jäkla snabbt? borde inte få hända någon, speciellt inte dig som hade hela livet framför dig. tänker mycket på dig.. trots att jag inte kände dig så väl, så rann tårarna på skapligt igår.
hoppas du har det bra.     ♥

=)

nuuuu funkar allt som det ska på datan, skönt (: känns så tråkigt när man inte kan skriva om vad man har gjort..

utebion var helt underbar, om man bortser från alla äckliga spindlar och myggor så var allt perfekt! jättemys.filmen var inte så sketans bra, men det gjorde inte så mycket. imorgon är det happy feet, och vi ska självklart se den också :) hoppas vädret är lika bra.

sääääääämsta vädret idag, iallafall för en stund. usch, jag verkligen HATAR åska. jag blir ju livrädd för tusan.. det börja aaaap regna och grabbarna på jobbet sprang ut och kollade på ovädret. dörren var öppen för en stund och jag hörde världens jävla smäll och sen hör man alla skrika: OH JÄVLAR, SÅG NI? den slog ju ner förfan precis utanför! och dom stog och garvade och tyckte det var dötufft, fast dom är vuxna. själv höll ja nästan på att börja tjuta :p strömmen gick och allt, det bra blixtrade till i lamporna och det var kolsvart ute på lagret i kanske en halvtimme. så dom som skulle ha grejjer där fick gå och ta kort me sina mobiler för att se vad dom plockade. usch, hatar det. jaja, sånt är livet antar jag..

jag tänker inte ge upp, det kan du glömma..

utebiotaajm

egentligen skulle jag vilja skriva om alla dagar jag inte har skrivit om, men det orkar jag inte. kommer inte in på internet hemma, bara msn.. knepigt. har haft kul iaf, jobbar för det mesta.

igår så var vi på fest i krokek, hos tim.. först kom johanna till mig, sen drack vi lite typ sen skulle vi möta andrea men hör att någon ropar josse utanför.. så där var hon, gick ner och mötte henne sen gick vi upp och drack upp sen till bussen. vi sprang nästan, var lite sena. men vi hann iallafall så tog vi bussen till krokek där markus mötte upp oss och sen gick vi vidare till festen. helt okej där. alla fick en del smällar. jag råkade slå johanna på näsan så hon fick ont, och sen ska johanna in på toan och jag tänkte följa med. men hon hann gå in och så säger jag: johanna, vänta. och hon smäller upp dörren, hårt som faaan, så jag får den på näsan. jävlar va ont det gjorde. sen skulle vi åka hem, trodde vi skulle få skjuts med det fick vi inte, så vi fick vänta på bussen i 40 min istället. sen tänkte vi att vi ville köpa korv, fast då hade vi inte pengar till buss. men jag och andrea kom på den smarta idén att spela att vi var från holland. och andrea kom nyss hem därifrån så hon hade två biljetter till amsterdam. haha, så när bussen kom så pratade vi engelska med chaffören och visade upp våra biljetter, han svarade artigt på engelska och sa att vi fick åka med. vi gick av vid stockholmsrondellen och gick och köpte våran efterlängtade korv. gott var det.. sen gick alla andra, och jag och andrea gick hemmåt. då sov jag nästan direkt. tack anton för att du lyssnade igår :) 
vaknade av telefon idag och mådde jättedåligt, så jag låg kvar i sängen.. sen orkade jag mig upp och åt en sjukt stor frukost, men gott var det. sen senare mötte jag johanna och så gick vi och mötte markus och nu är vi hemma hos johanna. ikväll blir det utebio, hoppas på en bättre film än förra gången..

egentligen har jag maaassor att skriva, men jag har glömt allt. så jag skiter i det, men hoppas att datorn snart börjar fungera hemma så kan jag sitta där.

jobba en vecka till, och inte mer om jag har tur. så då kan jag också få ha lite sommarlov :)

förresten så har jag fortfarande jävligt ont i näsan, och i morse så var jag helt röd och så har jag typ en pytteliten knöl på näsan, jobbigt.. och lite läskigt.

bye.. :)

oplanerat

igår skulle då johanna och jag se på film, och jag möter upp henne och hon berättar att adam ringt och sagt att det är fest. jaha tänkte vi.. men vi blev mer och mer festsugna och hade ju inget annat för oss ändå.. så vi fixade oss lite snabbt och sen tog vi 119 till skarphagen centrum. kunde lika gärna ha gått, vi var där på 2 minuter. adam och hans vänner,"IFKarna" mötte upp oss och vi sen var vi påväg. hade dock lite problem med att hitta till festen, dom var nog ganska så dragna. men till slut hittade vi fram, och vi som hade hört att det skulle vara folk från överallt och jätteschysst folk. trodde vi skulle känna massor där då, men nej. kände igen några killar bara, annars var det bara folk som vi inte kände. hade bestämt oss för att inte dricka något, men vi blev bjudna så man säger väl inte nej? (: slutade med att vi var ganska yra. men kul fest iallafall. sen var det dags för att gå hem, och eftersom vi knappt hittade dit nyktra, hur skulle vi hitta därifrån onyktra? det blev lite knepigt och vi gick fram och tillbaka och kände inte igen oss alls. så vi ringde en taxi.. hade bara 40 kr dessvärre. men jag ringde, och så sa jag namnet på gatan (som jag inte minns vad den hette), och sen sa johanna att det var nummer 7 och att hon var säker. sen lägger jag på och då ser hon att det är ju 75 och inte 7, det var en gran i vägen. så då fick jag ringa upp igen. sen kom taxin och föraren sa att vi kom ungefär 10 meter på 40 spänn. men han skjutsade oss till stan iaf.. riktigt trevlig var han, men inte speciellt nöjd med sitt yrke. om någon vecka eller nåt så skulle han öppna ett nytt café och vi lovade att komma och fika där (: sen gick vi till mc donalds och åt lite mat, sen gick vi hemmåt, och sov. väääldigt trevlig kväll.. men du S, jag trodde inte det om dig. så onödigt.

jag vet att ni snackar för att ni tycker det är kul, men kan inte alla bara fatta att jag faktiskt mår dåligt av dethär? jag hatar det.

fest ikväll igen, hoppas jag.

harry potter har blivit rätt snygg, och han har ju faktiskt stora muskler.

film

idag har det varit en systerdag. först satt vi bara hemma, pappa och lillsyrran är i skärgården, vi valde att stanna hemma men kom på att vi lika gärna kunde ha följt med. men iaf, vi var och fika förut och sen gick vi hem igen, skulle gentligen gå och sola och sen gå ut och gå, men det började spöregna. nu är johanna påväg hit och så ska vi hyra film tror jag, vi ska iallafall se på nån :) sen ska hon sova här och ah.. mys.

imorn blir det nog fest :) skojj.

snodde av johanna.

BRUKAR DU :

Titta på dig själv i spegeln: allt för ofta
Gnälla: nja, när jag har något att gnälla över vilket är ganska ofta.
Skrika: näe
Sova: ja, eller jag sover väl lika mycket som alla andra? fast kanske lite längre.
Ha ångest: ibland
Ta mediciner du inte borde ta: nej
Vilja dö: nej :p
Drömma mardrömmar: mm det händer
Ta droger: neeej
Försöka vara annorlunda: naej, jag försöker väl vara mig själv även om det inte alltid är så lätt.
Klä dig i svart: det händer
Gå till kyrkan: nej
Gå i skolan: ja :p
Röka: Nej
Ljuga: NEJ
Lita på folk: beror ju på vem det är. men nae.

VEM :
Saknar du: min mamma.. :(
Vill du döda: ?
Rörde dig sist: Holken på jobbet, han slog mig på skjärten.
Vill du slå: nämner inga namn.
Vill du kittla: ingen just nu för det orkar jag inte.
Kramade du sist: johanna
Skrek du på sist: pappa
Vill du vara som: vet inte..
Sårade dig sist: hemlis
Vill du bli galet full med: elin eklund och angelica :D
Fick du sms från senast: min syssling (:
Ringde dig senast: pappa
Är vackrast på jorden: inte vet jag.
Älskar du mest: det vet jag inte.. dom jag älskar ligger nog på samma plats. eller pappa kanske ett snäpp högre.

HAR DU:
Någon skada: inte vad jag vet :o
Färgat håret: ja,  har haft allt för många färger.
Brutit några ben: jaaa.
Några piercings: öronen
Egen dator: ja, eller inte en fungerande men det ska det snart bli ändring på (:
Bra självförtroende: nej, inte speciellt.
Tagit nakenbilder: hah nä.
Sagt jag älskar dig till någon i dag: ja, min mamma..
Varit kär: tror det.
Lämnat landet: jaa
Rymt hemifrån: mm
Gjort något olagligt: mm.

HUR :
Går du: normalt, hoppas jag?
Springer du: snabbt :D
Svarar du i telefonen: olika, i mobilen säger jag nog för det mesta: mm hallå, eller aa. men ringer någon hem så svarar jag med namn.
Mycket pengar har du: vet inte riktigt.
Tjänar du pengar: japp :)
Ofta bäddar du sängen: nästan aldrig.
Ofta diskar du: 2-3 gånger i veckan typ.
Många stör du dig på: några stycken
Ofta träffar du din familj: jag träffar min pappa varje dag, dom andra mer sällan.

TROR DU :
Att du kommer bli något: hoppas på det.
På rymdvarelser: ja, kanske.
Att folk tycker om dig: vet inte, en del iaf hoppas ja.
På ett liv efter detta: nej
Att fiskar kan tänka: nae jag tycker dom verkar så blåsta
Att du kommer leva länge: ....

VÄLJ :
Katt eller hund: båda
Vit eller svart: svart
Varmt eller kallt: varmt! fast inte när man ska sova, hellre kallt då.. sådär skönt kallt.
Vatten eller land: båda
Telefon eller internet: båda
Musik eller tystnad: är jag på skitdåligt humör och inte vill höra några ljud alls och bara vara ifred, så tystnad. men annars musik hela tiden.
Bok eller film: film

och NU ska jag sova, (två timmar senare).

HONEY

honey, den filmen är helt underbar! jag bara äääälskar den, man blir så jävla glad. och så sugen på att dansa, tusan vad jag längtar tills dansterminen sätter igång igen. jag satt nog och log den senaste kvarten på filmen, dom som inte sett den måste se den. om ni gillar dans vill säga, fast den är sjukt bra ändå (: loves it.

nu ska jag nog sova. skärgården imorgon eller inte? svårt beslut..

nattinatti


idag gick allt åt helvete..

det började med att vi vaknade hos johanna, klockan ringde vid 8, men vi låg kvar... sen säger johanna att klockan är tjugo i 9, men vi orkade inte bry oss. tio över 9 ringer min syster och frågar om vi gått upp än, men det hade vi ju inte. så då var vi tvugna att gå upp och fixa oss, sen gå ner till stan. johanna gick och sola, jag mötte upp syrran. både johanna och jag var så jääävla trötta, fy tusan. och jag som var tvungen att gå på stan, med en väska som vägde ton. men det blev inte så länge som tur var. när jag kom hem somna jag i typ en halvtimme, sen var det dags att gå upp och fixa sig och sen dra till jobbet, jag sov istället för att käka och det var ju inte så jävla smart. jag kommer till jobbet aphungrig, aptrött, och med en mensverk som var outhärdlig. så allt gick så jävla dåligt och jag gjorde fel hela tiden. det är inte så lätt att jobba när magen skriker efter mat och ipren. klockan fem tänkte jag: ja, snart kommer syrran och säger att vi ska gå och äta. och jo, hon kom.. men jag fick inte äta för vi hade så jävla mycket att göra. så då fick jag stå ut ända fram tills 7. men efter lite mat vart jag piggare och det gick bättre, halv 9 var jag klar för att gå hem. så ca 9 var jag hemma, skönt. och nu är klockan kvart över, och jag vet inte vad jag ska göra ikväll. pappa skulle tydligen ut och äta och sen parta lite, så jag är ju ensam iaf, skönt.. men är fortfarande trött så känner att jag inte orkar göra så mycket. men johanna och jag sitter och pratar om att träffa lite folk, men vilka? alla har blivit så tråkiga nu för tiden..

jag förstår inte hur en enda människa kan påverka en annan så mycket.. hur man kan trycka ner någon så hårt, och vara helnöjd med det. fyfan, jag förstår inte varför jag lät dig hållas. men å andra sidan, vad kunde jag göra åt saken? hatar dig fortfarande, blä.
och jag förstår inte heller hur en människa kan ge en annan så dåligt rykte. VI SITTER INTE IHOP! kan folk förstå det? släpp detdär vafan, allt var ju ändå bara skitsnack.. bara för att hon/han är på ett visst sätt behöver inte det betyda att jag är likadan, bara för att hon/han är min vän. folk kan väl skaffa sina egna uppfattningar om personer, man behöver inte tro på allt man hör. tänk på det..

"I told you!"

-

Hur mycket köper du kläder för i månaden? Olika.
Vad har du för jeans storlek? 26-27 / 32-34, tror jag.
Vad har du för skostorlek? 36-37
Vad har du för tröjstorlek? XS/S/M - beror på vad jag ska ha för slags tröja. 

SENASTE PERSON SOM..
Du pratade med? pappa
Du pratade i telefonen med? johanna
Du gick på bio med? johanna
Du gick på stan med? syrran
Du kramade? johanna
Som såg dig gråta? de vet jag inte.
Gav dig beröm? Holken, på jobbet (;

HAR DU NÅGONSIN..
Sagt jag älskar dig, och menat det? jepp
Bråkat med ditt husdjur? haha ja.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Inte vad jag kommer ihåg.

STUFF..
Är du ensam nu? aaa, eller nae pappa är hemma men inte här.
Låtar som fastnar i ditt huvud? dåliga låtar.
Vill du gifta dig? vet inte, om det känns rätt så.
Vill du ha barn? aaa
Tar du droger? nej :p
Vad är du mest rädd för? typ, spindlar.
Vilka kläder sover du i? hemlis
Vem hatar du verkligen? tänker jag inte säga här.
Varit kär? jorå
Kört en bil? nae, eller jag har styrt :D
Har du ett jobb? jupp
Gillar du att ha folk omkring dig? ibland (:
Är du ett hälsofreak? haha näe.
Har du någon tatuering? nepp.

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU..
Gråtit? nae
Köpt någonting? jaaa
Varit sjuk? nä
Sjungit? ja
Sagt  - jag älskar dig? nej.
Träffat någon ny? näe
Saknat någon? njaaa.. svårt att svara på.
Kramat någon? ja.

VILKEN..
Tidning läser du? jag läser aldrig tidningar ;o
Buss åker du oftast? jag åker nästan aldrig buss..
Frisyr har du? ehm, ja det är brunt iaf.. och ganska långt.
Dag du fyller år? 21 oktooober :)



slutade jobbet ganska tidigt idag, hade inte så mycket att göra. så nu är jag hemma och så ska jag snart äta, och sen om en stund så ska jag träffa johanna så ska vi hitta på något skojj. någon som är på? (:

jag använde 5 gånger på två och en halv mening.



och nu är jag hos johanna. vi ser på pussycat dolls, och så har vi hyrt en film som vi snart ska dra igång. sen ska jag sova här och imorn blire jobb igen.

jordgubbar med glass

idag var jag först hos tandläkaren, sen åkte jag direkt till jobbet.. ehm, jobbat fram till nu så jag är lite trött, kom precis hem. har inte så mycket att skriva förutom att johanna kommer hem imorn, jäklar vad jag saknar dig när du inte är här =/ allt blir så tråkigt.. du är som en syster faktiskt gumman, om man räknar bort alla bråk som man har med sina syskon. 
i need you.

nu ska ja äta jordgubbar med glass, (:


oh

ibland fattar jag inte vad jag håller på med alltså..

trött som tusan

igår då så kom tjejorna hit, och sen så drog dom direkt. iaf carro och malin som skulle gå och hämta öl, så det blev bara tessan och jag kvar. sen skulle vi tydligen till emilio så vi sprang nästan hela vägen och sen när vi kommer fram så ska vi gå, jag som var så kissnödig. så vi halvsprang till resecentrum från marielund, (tog en kisspaus på vägen), och sen tog vi bussen till sörping. på bussen träffade vi några killar som typ också skulle dit tror jag, fast dom kom aldrig sen, dom skulle visst på en annan förfest först och ah. när vi kom fram var det verkligen inte mycket folk, men vi hade kul ändå :) vi körde kläd-poker med, gick inget vidare för mig kan jag säga, verkligen inte.. tur att bussen gick så vi var tvugna att dra. så då tog vi iaf bussen hem, elr egentligen skulle ja ut till tessan i svärtinge och så skulle vi gå och bada, men jag orkade inte åka till svärtinge så jag gick av vid söder tull. sen skulle jag gå hem men gick förbi mc donalds på vägen, först träffade jag carro och lisa, sen såg ja corre och jojo, då vart ja glad :) sen träffa jag fanny, sara och någon mer. haha så sköna är ni tjejer, garvade ihjäl mig åt sara inne på toan ^^ haha. aja sen så gick ja hem och hade ju vägarna förbi bomullsfabriken, så passade på att hälsa på pappa med. sen gick ja iallafall hem haha, och så prata jag i telefon ganska för länge, och sen kom syrran hem och efter ett tag råkade jag nog lägga på. sen åt vi, jag gjorde sallad. sen senare gick vi och la oss. skönt. skojj kväll iaf :) thank's girls !

vaknade typ halv 1 först.. av min yra syster..

- gud vilket skönt rum du har att sova i, mörkt och så.. jag skulle kunna ligga och sova här hur länge som helst... men det kan jag ju inte.
sen gick hon upp, och två timmar senare kommer jag upp och hon ligger fortfarande i soffan och typ halvsover. alltid lika yr på morgonen..

imorgon blir det tandläkaren och sen jobbet igen.. på tisdag kommer johanna hem :)