torsdag

det har varit ganska slapp vecka :)
och idag var det faktiskt kul i skolan, tycker om er mer och mer tjejer.
efter skolan mötte jag carro och adam och åkte ner mot stan, sen träffa jag min syster och så åt vi och sen blev det stan fram tills sju :) men sista tiden gick jag med malin, heidi och linnea <3 köpte brallor, ett skärp och örhängen.

nu ska jag gå och lägga mig, trots att det är tidigt. är jättetrött och har lite ont i huvet..
ny dag imorgon och då är det också looov! :) fest med förhoppningsvis,


I want to learn you inside out


söndag

jaha, fyller 17 idag då.. känns faktiskt ingen skillnad alls.
har inte gjort ett piss, städat lite efter igår och sen bara sovit och segat.

igår så kom alla bästa till mig , nästan alla iaf.
tack för presenterna tjejer, helnöjd! dom kommer komma till användning helt klart :D
hade jättekul hemmos mig, men sen drog vi vidare och då var det inte lika kul längre. drog till zoo grejjen en stund, nån timma eller så, sen åkte vi på fest i lindö. det var väl helt okej men kunde varit roligare. fick skjuss hem av kim sen, :)

just nu väntar jag på att pappa ska komma hem med pizza, är sjukt hungrig.

tack för igår tjejer, ni är underbara <3

fredag

veckan har gått ganska fort.. inte gjort så mycket. hade livräddning på idrotten, så nu är det ingen som behöver oroa sig för att få hjärtstopp när ni är med mig (; slutade 1 igår och ledigt idag, skönt :D
igår kom andrea och hälsa på lite och så planerade vi massa inför lördagen, vad vi skulle köpa och letade lite lekar x) sen drog andrea, och då åkte jag, papsen och malin och handlade.. hittade inte det vi skulle ha så fick åka runt och leta massa. sen när vi var klara åkte jag och malin hem till mig och såg på film och myste lite, och sen åkte hon hem och då gick jag och sov.
idag har jag inte hunnit med något förutom ätit frukost, snart ska jag städa lite och ikväll åker jag till kusinerna..

imorgon kommer alla bästa tjejerna till mig (:
sen får vi se vad som händer, tror jag ska till lindö.

och på söndag är det min dag , yey (:

måndag

helgen då..
i fredags skulle jag varit hemma och tagit det lugnt men så blev det inte, lånade min syrras pass ist och hängde på sahra och marina till otten. hade riktigt kul :) tog en taxi hem runt halv 4 med johanna och malin, vi som skulle hålla oss vakna hela tiden för det var lite onödigt att sova i typ en halvtimme. så gick det med den saken, jag somnade och syrran med. sen kommer mamma upp och tur var det annars hade ingen av oss vaknat.
såå, johanna pallra sig upp och väckte mig, inte så snällt dock, hon var tydligen tvungen att slå mig för att jag skulle vakna. sen bar det av till jobbet, blev hämtade kvart över 6 , så inte mycket vila för oss del. helt död på jobbet, fortfarande lite full också tror jag.. jobbade till typ 12 sen fick vi skjuss hem och då gick jag och la mig. gick upp igen vid 5 och satte mig vid datorn.. sen vare bara att hoppa in i duschen och sen börja fixa sig för ännu en festkväll, som blev totalt misslyckad. eller, ja. slutade i tårar för johanna raringen och nästan för mig också. inte som vi hade tänkt direkt, och ingen dricka blev det heller men det var ju lika bra.
igår tog jag det bara lugnt, sen gick jag hem till andrea så myste vi lite och sen sov jag där. vi drack kaffe på kvällen vilket vi inte borde ha gjort för andrea vart döpigg och höll mig vaken till 4 när vi skulle upp vid 6.
nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan äta, sen ska jag sova, det behöver jag!

heeeeeerrå

torsdag

exakt två månader sen vi var på öland, som natalie säger, "crazy night", verkligen.. men jag saknar det , så jävla kul var de :) och promenaderna på stranden med sis var så mysiga.. men sista kvällen var ändå höjdpunkten på resan.. haha, ni som var där  vet vad jag menar :) och allt annat den kvällen var också helkul..

nu sitter jag hemma och har varit och käkat mat på athena med mamsen.. mys.

nu ska jag duscha, sen plugga lite och sen sova.. natti.

onsdag

kom nyss hem efter en uppfriskande promenad med malin, men hon ville inte sen vart ja ledsen och då följde hon med ändå. tack raring <3 friskiskortet blir inte förren nästa månad så jag måste hålla igång lite till dess..

förresten gick första dagen i nya klassen skitbra, slipper alla jobbiga människor nu..

pratade lite med johanna igår kväll och bara så du vet gumman, jag håller verkligen med dig! jag är helt klart på din sida, jag har ju upplevt det själv så. världen är full av äckliga och störda människor.. får väl se hur det går :) kanske borde ta saken i egna händer så det sker en förändring, hoppas du gjorde som du skulle idag! haha.

förlåt igen sanna ;o hoppas det går bra.. vi känner medlidande för dig, på riktigt.

gonatt.

tisdag

japp, sitter här och tråkar.. om typ en timme kommer pappii och hämtar mig och sen skjussar mig till mammii. ska bo där tills på söndag :)

ganska kort skoldag idag.. på svenskan ringde andrea's telefon och då stängde hon av den men sen påminde jag henne om att det kunde ju varit kerstin som ringde. och så kollade hon och då var det det, så vi gick bort till henne och sa typ, du hade ringt? för hon skulle ringa när hon visste något nytt. och då berättade hon att allt var klart och att vi kunde börja i HP1a imorgon. liiiite glada vi blev, så jävla skönt.. förlåt sanna, jag hoppas du överlever utan oss ;o
och nu håller jag på att kissa på mig, så hejdå!

måndag

ny vecka och ny månad..
skola idag, hade utvecklissamtal. gick helt ok (y) bara att jag inte orkar med våran klass längre.. vill verkligen byta. helst tillbaka till haga för jag saknar folket så otroligt mycket, ni är fan bäst. men det går ju inte.. eller går gör det väl men då har jag gjort allt dethär i onödan. så får väl hålla ut om inte annat..

nu är jag dötrött och funderar på att gå och lägga mig, och klockan är bara 7.
kunde inte sova inatt , somna typ 4.

om det är så som vi anar.. ae då vet jag inte vad jag ska göra.. då rasar allt, så hoppas på det bästa.


förresten, jag och johanna kom på i helgen varför man aldrig kommer ihåg namnen på någon från festen man varit på. man hälsar ju ändå på alla , tar i hand och så.. och när man gör det är man så upptagen med att säga sitt eget namn och skiter i att lyssna på vad den man hälsar på heter.. a tyckte det var lite intressant :p

oooch att om 20 dagar fyller jag år, om 21 dagar  börjar prison break! <3 åh som jag har längtat, hoppas dagarna går fort.


no one wants forever anymore..