tisdag

Jag mår så jävla dåligt. Hör typ ingenting, jag har sagt "va?" MINST 50 gånger idag. Kan man ha snor i öronen eller? Isåfall har jag det, helt klart. Och innanför ögonen också känns det som. Kanske en gnutta i hjärnan också. Men mest i näsan. Jag kan inte andas genom den. Jävla näsa. Jävla snor. Försvinn, jag orkar inte va sjuk. Har inte tid att va sjuk. Kul att sitta och snora ner butikschefen imorn på intervjun. Kul att nysa snor i ansiktet på tandläkaren jag ska till imorn. Snor är äckligt. Snor!!!

Imorgon ska jag vara frisk. Och imorgon är det ONZDà på otten. Jag kommer inte va frisk, så jag kommer inte gå till otten. Får väl sitta hemma och dricka te och kolla på säsongsstarten av Greys Anatomy, det har jag ju faktiskt längtat efter.


Nu ska jag borsta gaddarna och sen ska jag sova. Naaaaaatti.


måndag

Bra helg, lördagen blev asbra. Kul förfest, kul ute. Och självklart käk på vägen hem. Tack alla.

Idag mötte jag upp Johanna på stan, vi hann bara med en liten sväng innan det stängde. Men köpte en tröja och mer ögonskuggor. Love ögonskuggor aso mannen. Yao.

Jag börjar typ bli sjuk, igen. Jag var nyss sjuk. Hela tiden är jag sjuk. Fattar ingenting. Sämsta immunförsvaret ever.

Imorgon eller på onsdag ska jag till nautilus och köpa mitt kort, jag måste verkligen börja träna.

På onsdag ska jag på intervju för en praktikplats, jag har aldrig någonsin i hela mitt liv varit på en intervju. Nervöst. Vad ska man ha på sig? Vad ska man säga? Ska man vara framåt eller typ bara svara på frågor? Tänk om jag blir så nervös att jag får handsvett, sen om vi ska ta i hand så känner han det och tänker "fy fan vilken äcklig tjej, henne kan jag ju inte ha i min butik". Då blir det väl tack och hej lixom. Jaja, får hoppas det går bra.

Förresten har jag bestämt mig för att behålla skinnjackan, av flera orsaker. Nu älskar jag den, vet inte vad som flög i mig i början, den är ju asläcker. Malin är största orsaken till att jag behåller den, smart tjej detdär. Heh.

Godnatt.

söndag

Min mobil har inte funkat på flera dagar. Bara ibland, när han känner för det, i typ 5 min. Sen stänger han av sig igen. Jag blir galen!!!

lördag

Hej bloggen. Hihihi.

Har precis varit och spelat paintboll med jobbet. Det var kul, men fan va ont det gjorde att få kulorna på sig. Har ett stort märke på röven och ett på ryggen. Men det va kul, som sagt.

Nu ska jag vila lite, är helt slut. Sen är det dags att börja göra sig iordning, ikväll blir det förkrök och utgång. Känns som det kommer bli en bra kväll! Ses vi ute?

Puss.


fredag

ÄNTLIGEN. Fredag. Sjukt nice.
Igår kom Malin med idén att spela bowling på hugo. Vårat lag kom 2a, helt klart tack vare alla mina strikar. Minst 100 asså. Det var 50 % i baren, det är farligt. Inte nog med det, jag slog en strike vid rätt tillfälle och vann en shot till varje person i mitt lag. Hur grym är inte jag? Fett grym! Efter det blev det lite fler shotar, och lite öl. Lite för mycket för en torsdagskväll, och jag ville verkligen inte gå upp när klockan ringde imorse. Så jag gjorde det inte. Fy Josse! Mötte upp Sofie vid 2 och käka frukost, (pizza), mumma. Sen gick vi på stan och shoppa upp våran lön. Det kändes jävligt bra. Johanna kom sen också, och även hon shoppa. Jag ska se om jag kan räkna upp allt jag köpt..

2 tröjor
2 ögonskuggor
skor
glajjer
parfym
tights
klänning
linne
underkläder
handskar
....

Nu minns jag inte mer, kan ha glömt något. Whateveeeer. Nu ska jag laga fet mat och sen ska vi se på idol. Puss.

-

Jag mår så bra! Jag har varit på jättebra humör i över en månad nu, om man bortser från en enda dag, och det är bra för att vara jag! Hoppas verkligen det håller i sig, just nu diggar jag livet stenhårt. Fett nice!!!!!!! PUSS SOM FAN.


onsdag

Jag har precis hämtat ut alla mina kläder, och jag är jättebesviken på jackan. Den var inte alls lika fin som jag förväntat mig, så himla synd. Det var den jag längtat efter mest. Så jag ska skicka tillbaks den, och köpa en annan. Hittar förhoppningsvis en billigare också. Allt annat är jag mer än nöjd med.

Provet som jag var så bestämd att få mvg på, tror ni jag fick det eller? Nej, ett jävla G+. Och jag som plugga som ett djur. Värdelöst.

Nu ser bäbis rastlös ut, tror jag måste gå ut en sväng med han så han får springa av sig. Puss.

tisdag

Har precis öppnat lönespecen och blev positivt överraskad, fick ca 4000 mer än vad jag förväntat mig. Nöjd. Nu kan det få bli fredag också så jag får domdär pengarna jag väntat på så länge.

Nu ska jag fortsätta plugga, som jag gjort typ hela dagen. Jag SKA få mvg på provet i rättskunskap vi har imorgon, så är det bara. Wish me luck.

Puss.

måndag

Har precis kommit hem från en fika med Johanna på världens. Vi pratade om hur mycket vi tycker om och uppskattar varandra och om alla fina och roliga minnen vi har tillsammans. Jag är så glad att jag har dig! Vi är så lika.

Kommande helger har jag mycket att se fram emot, bara smågrejer egentligen men det ska bli så himla kul att göra något lite annorlunda.

Nu är jag jättetrött och ska snart gå och lägga mig, imorgon måste jag upp ganska tidigt. Bye.

söndag

Jag är sjuk. Och har jobbat. I en kyl. Dålig kombination.

Nu regnar det, mysigt. Jag är jättetrött, helt slut. Ska plugga.

Det var allt jag orkade få ihop idag. Puss.

-

VILL FESTA! Vill så jävla mycket bara för jag inte kan. Eller, jag kan väl, om jag vill, men då kommer det bli dubbelt så jobbigt att jobba imorgon. Det är inte värt det. Men jag har suttit hemma hela dagen nu, jag måste ut! Måste göra nåt. Jag dör snart. Johanna ring mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pussi


lördag

Jag har riktigt tråkigt. Har pluggat massor, städat, ätit, kollat på tv, gjort sjukgymnastik. Nu då? Jag har världens energi, skulle gå ut och springa om jag kunde. Funderar på att sova bara för att ha något att göra, tveksamt dock om jag skulle somna, är för pigg. Kan ju bli ganska tråkigt att bara ligga och stirra upp i taket. Kan inte få tag på någon, för vår hemtelefon har gått sönder. Kanske ska gå ut och leta vänner på stan.
Har kollat på klipp på youtube och garvat så jag fått ont i magen. 

Denhär är riktigt rolig, sitter och garvar åt varandra. Haha. 


Också kul, 10 minuter lång dock. Men kul.



Nu ska jag äta, igen. Sen kanske plugga lite till. puss

fredag

Idag var det tänkt att jag skulle gå ut, meeeen nej. Jag orkar inte, är dessutom sjuk fortfarande. Sjukare än igår till o med, bättre att jag stannar hemma. Inget party imorn heller, ska jobba på söndag. Jag hoppas verkligen att jag inte blir ännu sjukare, för jag måste verkligen jobba. Måste, jag behöver pengarna. Är inte säker på att jag har feber, men vågar inte kolla för om det visar sig att jag har det kommer jag känna mig ännu sjukare.

Nästa vecka kommer mina kläder som redan borde ha kommit. När jag går in och kollar på hemsidan står det "packnig pågår", och har stått det i 3 dagar. Hur lång tid kan det ta att bara slänga ner kläderna och skicka iväg dom? Jävla jävlar, jag har ju väntat jättelänge.

Nu ska jag slänga mig i soffan bredvid papi och se klart på idol, puss.

torsdag

Malin, hur söt?! Störd, men söt. Kolla.
http://malinjohanssonpett.blogg.se/2009/september/sa-javla-crazy.html


Idag är jag sjuk, har legat hemma hela dagen. Nu är jag jätterastlös, trodde jag var trött men när jag försökte vila lite fick jag tråkigt och började smsa massa folk istället. Vad ska jag göra? Mitt rum är städat, mina naglar är målade och mina ögonbryn är färgade. Inget bra på tv, och är riktigt trött på datan. Jag får väl sätta mig och beundra mina fina skor. Eller kanske göra en budget, det skulle jag behöva. Eller, nej. Äta. Aa, ska äta. Nu fick jag ont i örat också. KUL.

tja.

.

Då skriver jag för 3e gången ikväll. Blev helt plötsligt jättedepp, jag som nyss kände att jag tagit mig igenom dagen utan större problem. Ville aldrig att denhär dagen skulle komma, inte när du inte kan vara med och fira den. Kan inte beskriva den känslan jag har just nu, mest bara blä. Jag vill inte. Min fina vän.


Vad vi hade öst i helgen!

-

Jag vill dansa!!! Abstinens. Jag blir så jävla sugen när jag sitter och lyssnar på massa dancehall, jag saknar det. Hoppas verkligen att mitt knä är läkt tills nästa termin drar igång efter jul, det ska jag se till att det är. Ska köpa kort på nautilus och träna som fan, alla mina muskler börjar försvinna. Inte okej, vart har mina ben tagit vägen? När jag tränat upp musklerna runt knät så det är tillräckligt stabilt, då ska jag träna allt annat också. Springa ska jag göra, långt och snabbt. Det va länge sen. Och dansaaaaa! Heh. Hejdå.

onsdag

Jag har precis gjort fruktsallad, tog aaaaaaslång tid. Jävla apelsiner, jag hatar apelsiner. Först tog det typ 20 min att skala dom, sen var det kärnor i alla klyftor som fanns. Och inte nog med det, när jag höll på att pilla ut domdär jävla kärnorna rann all saft ur, som är det godaste av allt. Ska aldrig mer göra fruktsallad, aldrig någonsin.


Idag har jag gått, jättemycket. Gick från skolan till stan för att käka lunch, sen gick tillbaka till skolan, och sen gick jag och Sofie heeeela vägen från kungsgård till Andrea's grav för att möta upp Mallan och Carro och gratulera våran tjej. Grattis på 18-års dagen!
Jag saknar dig.





När jag kom hem hade jag fått ett paketavi och gick till ica på dirren, det var mina älskade skor som hade kommit. Även fast klacken är 12 cm var dom riktigt bekväma och sköna att gå i, skitbra. Jättefina.




Från Nelly.

Nu ska jag måla mina naglar. Puss, hej.




tisdag

Har precis kollat på idol, jag tjuter alltid till det. Inte för att jag blir ledsen, utan för att jag blir glad när alla andra blir glada, kommer utspringandes med sina guldbiljetter när dom gått vidare. Garvar gör jag också, en hel del. Bra program.

Idag har jag varit hemma hos mamsen, hon fyllde år. Grattis, jag älskar dig.

Imorgon fyller Andrea år, vill ju fira rejält såhär på hennes 18-års dag, men kan inte göra så mycket mer än att köpa något fint och gå dit och säga grattis.

Alla mina kläder har blivit försenade, det suger. Jag vill ha dom nu. Mina skor kommer allafall imorgon!

Sova tidigt ikväll, är jättetrött. Puss.


-

Jävlar. Nu tillkom det ett par skor, jag som kände mig så duktig som inte köpt några. Jag är sämst.

måndag

Har fått massa önskemål om att lägga upp bilder på kläderna jag beställt.. Gu va ni tjatar. Hahaha, nej. In my dreams, typ. Bara från Mallan, men hon ska få som hon vill.


















Ja, det var typ det, samt lite underkläder och en halsduk till. Nästan bara enkla tröjor, det behövde jag mest. Hoppas du är nöjd baby!

Nu ska jag sova. Godnatt.

----

Måste. sluta. shoppa. Borde gå ifrån datan nu. Sluta. Men jag kommer bli överlycklig när allt kommer. Orkar inte lägga upp bilder på allt jag beställt, kanske kommer när jag fått hem det. Kanske. Antagligen. Puss.

-





HUR SNYGG?! Grrr baby.

söndag

Jag har jobbat, är helt förstörd. Men ska försöka få ihop ett inlägg.

Firade Mallan i fredags, hon fick ett par skor från mig och Carro. Skitsnygga, jag vill ha dom. Blev en kul men lång kväll!

Igår följde jag med Sahra till hennes farmor och käka oså, jag och Sahra satt mest själva där, dom andra var upptagna med annat. Haha. Heh.. Sen va jag hemma och tog det lugnt på kvällen.

Idag blev det att gå upp halv 7, började jobba halv 8. Fyyyy fan vilken dag säger jag bara, blä. Usch. Inte kul. Skitmycket att göra. Fick dock träffa Christoffer som va hemma från lumpen över helgen, jag saknar han. Hela tiden. Han kommer tillbaks nästa helg igen som tur är, och då ska vi ses igen. Tycker om den killen. Mycket.

Snart ska jag börja städa mitt rum, måste bara samla lite ork en stund till. Jag har shoppat, skickat efter massa kläder. Det var verkligen på tiden, har inte köpt nya kläder på hela sommaren. Bara skor, massa skor. Hoppas det mesta kommer i veckan, har snart inget att ha på mig, vill helst slippa gå naken.

En sak som jag har tänkt på ett tag, är att det skulle va skitkul och starta en blogg och spela dum i huvet. Typ efterbliven, en såndär som alla stör sig på. Man skulle ju sitta och garva ihjäl sig åt alla kommentarer man får från folk som tror man är seriös. Jag har massa saker i huvet som jag skulle skriva isåfall, va helt efter med musik och mode och bara va sjukt trög. Sååå jävla kul. Hahahaha .. ha.

Idag känner jag mig också sådär extra kärleksfull, så måste ge cred till alla jag känner.
Mami och papi, BÄST! ♥
Sis, också bäst. Världsbäst. Det vet du. Lillasyster är också skitbra.
Och mina vänner såklart, jag vill bara ösa massa kärlek på er. Ni vet vilka ni är, och jag älskar er! Ni är så sjukt viktiga för mig.
Så, nu känns det bättre.

Nu ska jag äta. Puss



onsdag

Precis kollat klart på idol, fyyyyyyyfan vilka sköna killar. Jag garva så jag tjöt.. Speciellt när han sprang rakt in i dörren. Hahahaha. Ni som såg vet nog vad jag menar.

Kolla på matchen innan det. Seriöst killar, knappt att ni vann mot Malta. Var ju bara ren tur. Självklart tyckte jag synd om Malta resten av matchen också, stackars killen som gjorde självmål. Och stackars målvakten. Snygg var han också. Grrrr.
Nu sitter jag och hoppas på att Albanien gör ett mål till mot Danmark, men verkar inte som det blir något med det.
Förövrigt längtar jag till fredag, och längtar efter min jacka som tog slut och inte kommer hem till mig förren i början av oktober.

Imorgon står kvällsfika med Adel på schemat, ska bli trevligt.
Bye.


-

Nu sitter jag och borstar tänderna och kollar runt lite på facebook, hitta en länk på Peters sida som jag kollat på förut men glömt bort hur rolig den var. Inte så smart, jag börjar asgarva och det spruta tandkräm på hela skärmen. Bra jobbat.
 
Här har ni länken, så. jävla. kul!
http://www.idiot.se/2009/03/03/sovande-hund/


Idag träffa jag Johanna K och vi tog en sväng på stan. Jag köpte massa nagellack, tänkte att jag skulle måla naglarna när jag kom hem, men nej, inget aceton. Köpte hårfärg också. Jag förstår inte varför dom inte lägger i tillräckligt med färg i en förpackning, det kostar ju dubbelt så mycket om man har långt hår och måste köpa 2 stycken. Orättvist, tycker jag. Sen gick vi och sola, Johanna var inte nöjd efteråt. Världens osis hade hon hela tiden, stackarn.

Nu måste jag sova, upp tidigt imorn och gå till skolan, askul. puss


tisdag

Vart fan är min solbränna? Seriöst, som bortblåst. Gråter.


Har suttit och kollat lite vimmel från hugo, god vad jag saknar det. Det är något med det stället. Var ju hela 2 helger sen jag var där.. Men, i helgen. Mallan har ju fyllt år så hon ska firas på fredag, och sen utgång såklart.

Nu ska jag ta en dusch, sen ner till stan för o leta praktikplats, växla pengar och lite sisådär. puss.

måndag

Nu ska jag snart gå ner till fräcka och ta en fika med Johanna, men först tänkte jag bjuda på lite schyssta låtar.








hejdå

söndag

God morgon.. typ. Ska försöka berätta lite om resan, men det finns egentligen inte så mycket att berätta. Våra dagar såg typ ut såhär: Vakna vid 9-10, gå till stranden ett par timmar, käka lunch på nåt ställe som låg nära, gå upp till poolen och simma bort lite fett och ligga där några timmar till, upp till hotellrummet och vila, vi blev helt slut av solen, sen ut o käka god mat och sen hem och sova. Det var helt underbart. Vi festade 2 dagar, och en av dom var galen. Helt crazy. Vad som hände tänker jag faktiskt inte ta upp här, men.. ja, galet. Vi lärde känna några nya människor på vårat hotell typ sista kvällen, synd att vi inte gjorde det tidigare. Johanna blev asbrun, nästan svart. Kul för henne. Varje gång vi va ute och käka gjorde vi bort oss, på något sätt. Sista kvällen va nog värst, men kul. Hah. Pinsamt. Och ja, det var typ allt. Det har varit helt underbart, vi har haft det så jävla bra.



Hej porriga blicken






En corona och en Johanna vid poolen



Ricard och några till var där samtidigt som oss, så vi träffade dom några kvällar!



Chrille. Haha.. heh. Kolla ciggen.



Partynight. Hatar trappan.



Min bruna snygga syster.



Inte riktigt lika brun va. nä.




Vi drack jättestora öl på vårat favoritställe.



"The entertainer" och en rolig kille. "suk min duck".



Sista kvällen på hotellet. Underhållning på HÖG nivå. Tyckte allafall Johanna.



Kille.



Vill egentligen inte bjuda på domhär sista men.. gör det endå.


Eller hur Johanna? hah. sweet.

Det är allt ni får. Kommer kanske mer när jag fått Johannas bilder också. Bye


lördag

Okej, ehm.. vart ska jag börja.. Jag är hemma nu. Tråkigt men skönt. Och jag är inte brun, det försvann på flyget hem, förstår inte varför. Jag orkar inte dra allting nu, men vi har haft det så jävla bra. Tagit det lugnt mest och bara varit. Vilat ut, solat, badat, ätit. Bästa sis, bästa vädret. Vi var jättedåliga på att ta kort, men dom få jag har kommer upp så småningom, just nu orkar jag inte! Ska snart sova.

Matchen då, eh, a. Jag dog nästan, galet. Precis när jag sagt till pappa "ae det är så jävla kört", så bara...... Zlatan?! jag älskar dig killen. så, ja. än är det inte kört. känns bra! Nu, sova. puss