-

hemma hela dagen, som vanligt.. vid typ halv 9 bestämde ja och johanna att vi bara skulle gå ut en sväng. skulle träffa sofia med, så gick ner till stan. kvällen sluta ju som den gjorde.. precis när vi kom till stan satte vi oss på en bänk och det kommer fram nån jävla "rånare" som han kalla sig själv för. och sa att han skulle råna oss och att han gjort det förr, men att han inte tyckte om det och att han inte va så bra på person-rån. men råna oss det skulle han.. vi började resa på oss och gå därifrån och han börja ropa nåt efter oss men hörde inte vad. vi gick snabbt därifrån iallafall och satte oss på en annan bänk, mycket längre bort. och efter en stund går han förbi oss och säger: tjena.. och sen fortsatte han gå men sen vänder han om och går mot oss igen, då sprang vi. sjukt rädda. jävla tur att sofia bor mitt i stan för människan sprang fan efter.. och snabb var han. har nog aldrig varit så rädd.. sprang hem till sofia iaf och satt där en stund, sen gick johanna hem och pappa kom och hämta mig, jag vågade inte gå fast det tar kanske 10 min.. kom hem och åt, fast det kändes som ja skulle spy.

nu har pappa också märkt att nåt är fel, och han undrade vad det är. men vad ska jag säga? jag vet ju inte själv ens.. vet bara att jag inte mår bra. eller egentligen skulle jag kunna räkna upp hur mycket helst som inte är bra.. men det är bara småsaker så det har jag inte rätt att må dåligt över. just nu känns det bara som ja vill gråta, och spy.. fast jag gör inte nåt av det.
jag måste träffa lite människor, får ångest över att börja skolan, dethär sommarlovet måste varit det kortaste nånsin.. jag har liksom inte gjort något, det är nu när skolan börjar som jag har saker planerade, helt fel.

ska försöka sova.. natti.

Kommentarer
Postat av: Anonym

man har rätt att må dåligt fast det bara är småsaker : )

2007-08-18 @ 01:23:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback