torsdag

När ska dethär ta slut? Har varit på tok för mycket hemskheter på senaste tiden, och det värsta är att man inte kan göra något åt saken. Jag har allafall ägnat många varma tankar åt vänner som behöver dom, om det nu hjälper något..  
Är det såhär verkligheten är?


Detdär med ekonomin har löst sig iallafall litegrann, så igår köpte jag tröjan jag suktat efter sen första gången jag såg den, och jag tror de flesta vet vilken det är. Den är så fiiiiin, jag älskar den.




Imorgon ska jag ha kul, jag ska försöka släppa verkligheten för en stund och bara ösa. Ponthus ska firas, så då ska det inte va några sura miner.
Godnatt

onsdag

Har precis kommit hem från Sahra som varit på kanarieöarna i en vecka, brun och snygg är hon, och vi hade en del att prata om. Jag har saknat dig! Tidigare idag träffade jag Malin, vi tog en fika på fräcka. Den filuren har jag också saknat, har inte setts på evigheter. Haft en helmysig dag, spenderat tid med mina favoriter och bara myst. Puss på er ♥
Och nu ringde sis precis och sa att hon kommer hit och sover, kan det bli bättre? Jag älskar att ha så jävla bra människor runt omkring mig.

Nu ska jag snart ta en dusch innan jag går och lägger mig,
och imorgon är det dans som gäller, sen antagligen en fika på världens med Sahra.
BYE


tisdag

2 dagar på praktiken avklarade, nu återstår 3 i skolan. Claudia köpte semlor till allihopa, så dom åt vi på lunchen. Jag är egentligen inte mycket för semlor, bara locket som är gott, men jag åt ändå tills jag nästan spydde. Och inte nog med det, efter praktiken kommer pappa hem med pizza, och man tackar ju inte nej. Men nu är det skärpning med skräpmat, jag ska bli nyttig. Jag ska äta nyttigt och börja träna. Nu äre dans 2 ggr i veckan som gäller, och sen ska jag och Linn ut och springa flera gånger i veckan! Yes, nu kör vi.

Imorgon är det lön, men med alla mina utgifter blir det inte mycket pengar kvar denhär månaden. Jag gjorde faktiskt upp en budget för att kolla hur mycket det skulle bli över, och va blev det? 40 kr! Jag kommer va tvungen att överleva på 40 jävla kronor denhär månaden! Lycka till Josse, lycka till.

Imorgon ska jag hem till mamma och sova, umgås med mina systrar, mami, och katterna. Mys.
På fredag är det ööööös, fira Ponthus som fyllt 19. Skulle vilja köpa nåt nytt att ha på mig, nån som vet nånstans man kan få snygga kläder för 40 kr? Nej jag tänkte väl det, så jag får väl låta bli.
Hur som heeelst, sängen väntar. Kiss

måndag

Jag har verkligen börjat störa mig på denhär världen. Gud har jag aldrig trott på, och kommer aldrig göra det heller, inte så länge allt är så hemskt som det är. Om allt helt plötsligt skulle vända, om världen skulle bli rättvis, om folk inte längre skulle dö i cancer, om alla skulle slippa få sitt liv uppochned-vänt på grund av att man förlorat någon nära, DÅ, kanske att jag skulle börja tro på någon slags Gud. Men här går vi helt ovetande om vad som ska hända, och när något ska hända. Jag börjar bli paranoid av dethär. Jag är typ 110 % säker på att jag kommer dö i cancer eller någon annan sjukdom, det känns som att det drabbar alla just nu. Tippar på att det börjar med hudcancer och sedan sprider sig. Det lär jag väl märka.

Jag tror på änglar, eller allafall något liknande. Jag vägrar tro att man bara försvinner. Nej, jag vet att det finns något annat, men jag är inte säker på vad. Och jag vet att min vän finns där ute någonstans, en så underbar person med ett så varmt hjärta kan inte bara försvinna. Om en månad har det gått ett år, ett helt år. Jag minns allt som igår, tiden har bara sprungit iväg. Det går för fort, jag har ju fortfarande inte hunnit förstå. Jag saknar dig ♥


Jävla sjuka värld.

söndag

Min lördagkväll var jäkligt trevlig. Blev en massa mat, lite vin, dans till mamma mia, och lite wii. Vid halv 2 började jag, pappa och julia traska hemmåt ända från hageby. Det blev en del vurpor, halt som fan ute! Och jag garva så jag tjöt. Helt asrolig kväll allafall!

Känner att jag har ganska taskig fantasi just nu, så jag avslutar här. Puss.

lördag

Honey. Hur bra är inte den filmen? Slog på tvn för att koppla bort verkligheten ett tag, och det lyckades ganska bra, när det första jag ser är den bästa film jag vet. Jag blir så lycklig att jag gråter glädjetårar när jag kollar på den filmen. Att jag ens funderade på att sluta dansa? Hell no, det kommer inte hända.

Om 10 min blir jag upphämtad, så ska jag spendera min lördagkväll med kusiner och vänner till familjen. Skönt!
Puss

-

Seriöst! Man beter sig fan inte hur som helst. Så jävla mycket falska människor, och så jävla mycket skitsnack. Jag spyr på norrköping, kan knappt vänta tills jag gått ut gymnasiet och kan flytta härifrån.

tips

Update; Jag fixar iordning mig, det blir utgång.

Jag har ett tips till alla där ute som plattar håret:
Om ni tappar er glödheta plattång, försök inte fånga den, utan låt den bara falla till marken!


torsdag

Jag är lite dålig på att hålla mig aktiv här.
Jag jobbade i måndags och tisdags, har blivit en hel del snack om kryssningen, och oj vad jag längtar!
Klockan 6 i tisdags morse vaknade jag av att nån ringde på dörren som en idiot, jag blev livrädd, men det visade sig vara mamma som behövde låna duschen, för dom hade stängt av vattnet i hennes hus. Lite stressad jag skulle bli om jag skulle upp och duscha innan jobbet, och det helt plötsligt inte fanns nåt vatten. Jag förstår hennes panik.
Igår, lite väl sent, gick jag hem till Linn. Vi satt och bara prata i ett par timmar, sen gick vi och köpte lite godis, och sen gick hem till mig. Hon sov här, och idag har vi suttit framför tvn en stund innan hon gick hem. Blev lite prat om att kanske ta en sista minuten till Tyskland imorn, men det sket sig.


Och nu sitter jag och johanna och pratar om att vi ses allt för sällan, det är sportlov och det är ju nu vi firar 2 år.
Känns som att vi känt varandra hela livet. Så antagligen ska vi ses ikväll, gå till deli eller världens och dricka lite vin, och sen kanske otten. Det är sånt som märks, lite impuls sitter aldrig fel.

Nu ska jag ta en liten nap, och sen duscha.
Kiss!


You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

The truth hurts, and a lie's worse
How can I give anymore, when I love you a little less than before

It's like chasing the very last train
when we both know it's too late

söndag

Alla hjärtans dag igår, vilket ja inte tror någon har missat. Jag har ingen pojkvän att mysa med, men jag har mina underbara vänner så jag klarar mig utan problem. Min älskade syster kom hem med en ask chokladhjärtan till mig också, hur rar får man bli? Bästa sis.
Kvällen spenderades hemmos Sahra, där det bjöds på middag och efterätt. Sen gick vi vidare till hugo, och där träffa jag Linn som fick med mig till cromwell. Därifrån är allt lite suddigt, jag erkänner att jag var kalasfull. Men vad jag kan minnas hade jag kul, det var iallafall riktigt trevligt hemmos Sahra.

Idag har jag varit hemma, hela dagen. Bara suttit i mitt rum, framför datan, framför tvn, och legat i sängen. Jag mår som jag förtjänar, har en baksmälla jag aldrig nånsin upplevt förr.
Imorn är det ingen skola, och det känns helt skitbra. Jag ska dock jobba, men jag slipper gå upp tidigt.
Nu ska jag gå och lägga mig,
godnatt!















lördag

Jag har varit en väldigt upptagen människa de senaste dagarna.
I onsdags mötte jag upp Elin för att traska bort mot Sahras mammas begravning. Vad ska man säga? Världen är så fruktansvärt orättvis. Finns inga ord som är tillräckliga. Det var väldigt fint, och väldigt fel på samma gång. Tur att min vän är så otroligt stark!
Efteråt gick vi hem till Sahra och bara mös, låg på hög i soffan. Sen gick vi till världens bar och tog ett glas vin, hur mysigt som helst.

I torsdags åkte vi till yxbacken med klassen, jag måste säga att jag gjorde ett ganska bra jobb för att vara första gången. Men till slut tröttnade jag på alla vurpor och gav upp. När jag kom hem hann jag bara slänga i mig lite mat innan jag skulle åka till jobbet, och jag somnade väldigt gott på natten sen.

Igår blev det är lugn fredag för första gången på länge, film, vin och spel med sis och hennes vänner.
Och nu måste jag snart duscha, för klockan 6 ska jag vara hos Sahra som bjuder på middag. Sen ska vi ut.

Nu tänkte jag köra en "dagens fråga":
Vad gör man om man är 35 och har ramlat tillbaks till puberteten?





hej nya bilden

-

idag känner jag bara åt helvete med det mesta. godnatt

söndag

Wow vilken helg. Såhär kul har jag inte haft på länge.
Fredagen började med att Linn kom hit, och vi börja dricka lite smått. Sen kom Linnea och Maria också. När det blev dags så började vi traska ner mot otten, och på vägen dit gör jag min första vurpa, som jag fortfarande inte fattar hur det gick till. Uppskrapade knän har jag iallafall efter det. Väl framme på otten hade vi skitkul, och jävlar va fräscht och snyggt det har blivit nu. På otten gjorde jag vurpa nr 2, när jag skulle gå ner för en trappa precis vid baren. Jag höll på att skämmas ihjäl. Och tro det eller ej, jag var inte jättefull. Skyller på skorna.
När jag kom hem får jag ett telefonsamtal, och kvart över 4 befinner jag mig hemma hos Sahra. Jag och Elin såg lite på film, pratade massor, och sen sov vi gott.

Igår mötte jag upp Sahra och vi gick och åt pizza och pratade om fredagens pinsamheter. Så det kan gå ibland. Sen gick vi hem till henne och bara myste, måla naglar och sov en stund, trötta som vi var. Det sista vi gjorde innan vi somna och det första vi gjorde när vi vakna var att garva. Fan va kul jag har med dig. Efter våran powernap så var det dags att börja fixa sig igen, och sen bar det av på förfest hos Ejjans bror. Där blev det ölspel, skratt och musik. Sen blev det hugo.

Skitbra helg med bästa sällskapet. Jag har så jävla bra vänner.






















lördag

Gårdagen var helt sjuk på alla sätt och vis, men fan va kul jag hade. Mer om galenheterna en annan gång.
Nu sitter jag hemma hos Sahra och väntar på att hon ska duscha klart, för sen är det min tur. Efter det ska vi börja ladda upp för ännu än partykväll, vi bangar aldrig. Nu blev hon färdig, måste sticka.

partyfredag!

Jag har egentligen inte tid att sitta här och skriva, så det får bli en snabbis. Det blev dans igår, sjukt kul var det. Och idag har jag haft jordens träningsvärk, så Johanna har suttit och masserat mig. Efter skolan blev det en riktigt snabb vända på stan innan vi rörde oss hemmåt. Nu sitter jag här försöker komma på vad jag ska ha på mig ikväll.. det går åt helvete. Att man måste ha "vårdad klädsel" på otten gör inte saken lättare, vafan menas med det? Jag har ingen aning om vad dom anser vara vårdat och inte.

Nu tänkte jag öppna min vinare och sen börja fixa mig, om ca 1 timme kommer Linn hit. Jag är aspepp, för ikväll ska vi göra det vi är bäst på. Och nu är det brådis, bye!


(vimmel från palace förra helgen)

onsdag

Idag har humöret inte varit på topp. Saknade min Sofie i skolan idag, hon låg hemma och var sjuk. Trots mitt dåliga humör så klarade jag av hela skoldagen, och sen åkte jag och hälsade på våran ängel. Höll på att frysa ihjäl där jag stog.



Imorgon ska vi till badhuset med klassen, typ gymma och bada. Det ser jag faktiskt fram emot. Sen blir det att skynda sig till Johanna och resten för att dansa, och sen vidare till hageby för att dansa ännu en gång.
Och på fredag blir det ös igen, tillsammans med Linn. Jag längtar.
Nu måste jag springa ner i tvättstugan en sista gång innan jag går och lägger mig.
Godnatt!


tisdag

Jag har upptäckt att sova är nog det bästa jag vet, jag har så jävla svårt för att gå upp om mornarna, ligger och drar mig en timme för länge så jag jämt måste stressa och ändå kommer försent, JÄMT. Det är kanske därför jag haft så många "ful-dagar" på senaste tiden, då jag känt mig alldeles för ful för att visa mig för allmänheten och bara vill gräva ner mig i min stora halsduk. Från och med imorn ska jag gå upp när klockan ringer, så jag hinner fixa iordning mig ordentligt och kanske även hinner dricka en kopp kaffe! Ni antecknar eller?
Haft praktik idag, jag och tessan har stått och försökt komma på en ny autograf till mig, för den jag har nu har jag haft sen jag gick typ i fyran. Efteråt kom malin och sanna, och vi gick en sväng på stan. Sen ringde sis och undra om jag ville komma dit och hålla henne sällskap lite, så dit åkte jag. Blev dock en väldigt kort stund, innan jag va tvungen att åka hem för att städa och duscha. Så här sitter jag, nyduschad och har precis målat naglarna. Svarta blev dom, som vanligt. Taskig fantasi eller vad?

Veckan är ganska planerad; dansa torsdag, lördag och kanske söndag. Utgång fredag, och kanske lördag. Skulle även hinna med en fika med linn, så det får kanske bli imorn?
Vi får väl se, nu tänkte jag käka lite innan jag går och lägger mig.
Bye!


Här är en av alla saker jag köpte på weekday, jag älskar den!


partypics från helgen










söndag

Nu har det gått några dagar sen sist, så nu är ni säkert nyfikna på mitt jätteintressanta liv.
Dessvärre minns jag inte riktigt vad jag gjort i veckan.. party fredag + lördag, typ helt okej. Igår införskaffade jag mig ett par skitsnygga skor, jag blev kär direkt och kunde inte låta bli, även fast jag egentligen inte har råd. Och nu tänker jag avsluta mitt skrivande för jag har brist på fantasi just ikväll.