lördag

fest igår då, skulle inte dricka men det slutade så ändå som vanligt.. först hemmos filip med alla tjejorna, sen vidare till lokalfest. riktigt trevlig kväll :) ni är helt underbara brudar.

idag skulle jag jobbat men jag vaknade aldrig och pappa försökte väcka mig men ja, det gick inte så bra. så vaknar jag typ 11 av att min syrra ringer och undrar om jag är bakis och varför ja inte är på jobbet.. haha, illa. ja som ville få ihop lite pengar.. typ halv 2 åkte ja till stan och mötte johanna sötnosen. först var jättesega och trötta, sen satte vi oss på fräcka och tog en varsin kaffe mocha och prata lite strunt, jättemysigt. efter det var båda på bättre humör och så gick vi en sväng till och så köpte jag ett par svarta höga stövlar.. och sen en tröja. sen gick vi hemmåt.. så aa snart ska jag börja fixa mig, fest ikväll igen. fattar inte att jag orkar..


H - drack ni mycket innan ni kom hit?
J - nae inte nåt..
H - va? du ser ju full ut..
haha bussigt heidi :)

bye


fredag

i onsdags var det fest med sanna, johanna, malin och jimmy. hade kul nästan hela kvällen :)
igår kom malin hit, sen tog vi spårisen till badhuset och mötte linnea, carro och heidi. solade och badade och sådära, hade skitkul och det var jättemysigt ^^
idag var jag inte i skolan, var så jävla trött och inte alls på humör så jag stannade hemma och sov. nu ska jag snart städa och sen börja fixa mig lite. blir nog fest ikväll men ingen dricka för min del, ska jobba imorn..



There's so much more about you that you never let them see
You turn away
But not to me
And I know how they tried to take you
Held you up and meant to break you down
But you can't be

For so long I tried to reach you
I know I'm almost there
I'm close enough for you to see


Yeah you have become
Yeah you have become beautiful

måndag

igår så gjorde jag först ingenting.. sen ringde andrea och ville att jag skulle komma till jeff, så det var bara att slänga på sig kläderna och gå dit :) först när jag kom dit skulle vi köra buzz nivet, men då helt plötsligt dök det upp massa killar som tydligen skulle se på nån match på tv så vi blev tvugna att flytta på oss.. iallafall sen körde vi massa buzz, sjöng massa singstar och sen laga vi massa mat. väldigt mysig dag/kväll :) idag har jag bara varit i skolan och sen inget mer.. nu har jag precis duschat och ser på idol, sen ska ja plugga och sova.

johäänni i miss u..
if you love life, show it! ♥

söndag

igår då.. sov ganska så länge. sen på kvällen blev det bråttom som vanligt fast jag hade haft hela dagen på mig och bussen gick inte förrens 10. men jag blev klar och gick till malin och sen fixade vi oss lite och sen gick vi till spårvagnen. åkte till resecentrum och mötte upp tjejerna och träffade även massa andra som också skulle med bussen, natta och erika bland annat :D sen iaf kom bussen och så åkte vi till ljunga. träffade massor av människor och humöret var på topp (y) sjukt kul kväll med andra ord! precis vad jag behövde. lärde känna massa nytt folk också :) seeen blev klockan mycket och nån kille kom och hämtade mig och malin och det visade sig vara carros bror och hans kompis :D och då åkte vi till max och åt mat och där träffae jag niclas ^^ det var ett tag sen.. och sen kom linn dit helt plötsligt hon hade åkt bussen från festen tror jag. och sen kom nån mer kille och så åt vi och sen var det dags att åka hemmåt. åkte runt i bilen ett ganska bra tag kändes det som. HAHA, "i got it from my mama". det var också ganska kul ska ni veta.. och sen när vi var typ nästan vi mig så åkte vi förbi och så var det en gubbe på cykel som ramlade haha så synd om han och killarna bara asgarva :( stackarn.. sen kom jag hem iallafall och satte mig här en stund och sen gick jag och la mig. sjukt skönt att sova, inte det minsta bakis idag också sjukt skönt. aej men jävla kul igår, det måste vi göra om tjejer :)
idag skulle jag egentligen dansat men jag har bestämt mig för att hoppa av.. nya läraren var inte alls bra och ny grupp och allting, det känns inte rätt iaf. se om ja hittar nåt annat.

snart kommer papsen hem med maaat, ska bli gött (:
hejdååå.

lördag

var hos andrea igår, redigt roligt. blev lite strul där på kvällen sen och jag kom hem vid typ halv 1.. inte riktigt som planerat men så kan det gå. vet inte ens varför jag gick hem haha.. och carro typ däcka och jag satt och försökte få liv i henne,tog typ 5 min sen vaknar hon och säger: vi skulle ju supa skallen? sen däckar hon igen.. haha fyfan va ja garva. ikväll vet jag inte vad som händer, fest kanske =D
ska städa hela dagen iaf..



You're the only one I ever believed in
The answer that could never be found
The moment you decided to let love in
Now I'm banging on the door of an angel
The end of fear is where we begin
The moment we decided to let love in

There's nothing we can do about
The things we have to do without
The only way to feel again
Is let love in

jag behöver dig.

I won't ever be too far away to feel you
And I won't hesitate at all, whenever you call
And I'll always remember the part of you so tender
I'll be the one to catch your fall, whenever you call

And I will breathe for you each day, comfort you through all the pain
Gently kiss your fears away, you can turn to me and cry
Always understand that I give you all I have inside..

torsdag

veckorna går undan som bara den.. redan torsdag idag, alltså fredag imorgon då det är kalas hos andrea (:

nu sitter jag hemmos mamsen och ska snart käka och sådära tror ja. pappi drog till london imorse, kommer hem på söndag. har typ inte så jättemycket att berätta.. förutom att jag saknar min johanna.



I want to feel a change
I don't mind if it hurts
You take away the pain
You're the only thing that's pure

(;

haha

fick nyss sms från andrea..

"Nu fredagen den 21 sep är du bjuden på födelsedagskalas på - - - - - - -  haga. Man får bara komma om man super skallen av sig. MVH Andrea"

hahaha hon är ju för skön =D gu va ja älskar den bruden (;

gonatt

onsdag

nu är jag sjuk,
kände mig inte så bra igår så jag gick och la mig kl 8.. och ändå var jag hur trött som helst och orkade knappt upp imorse. hade iaf först svenska där det inte gick att koncentrera sig det minsta för någon pumpade skithög musik i nån sal eller utanför. sen hade vi turism resten av dagen, typ 4 timmar. lite halvkul.. sen var jag döseg och tyckte det skulle bli skönt som fan att komma hem och när jag står och ska låsa upp dörren märker jag att jag glömt nyckeln hemma. jävla kul var det iaf.. hade ingenstans att ta vägen och inga pengar på mobilen. så där gick jag ute, sjuk, hungrig, mensvärk som in i bomben och trött. jag började gå mot haga och så gick jag .. aa till haga, och hälsade på några människor, gamla klassen bl a. träffade elin också och vi fick oss en trevlig pratstund.. sen mötte jag malin och följde med hem till henne och åt lite =D sen åkte vi till stan sen blev klockan 6 och pappa kom och hämta mig. då fick jag äntligen komma hem och nu har vi lagat mat och pappa fixade det sista och nu ska jag äta. kanske blir hemma imorn om jag mår sämre. annars äre bara att pallra  mig upp och gå till skolan..

goodbye


måndag

inte så mycket att säga om helgen ..
i söndags fyllde andrea år :) och det var första dagen på dansen så nu har jag sjukligt mycket träningsverk så det märks att jag inte tränat på länge men det ska det bli ändring på nu, + att jag och malin ska köpa friskiskort och bli vältränade och av med fläsket (;
idag gick jag på stan med andrea, tänkte köpa jacka och skor men så blev det inte.. köpte bara en mössa och ett par tights. andrea därimot slog på stort. hon köpte halsduk, mössa, tröja, skärp, body butter, necissär (?), smink, hårfärg, väska.. och sen kommer jag inte ihåg om det var nåt mer. vi var iaf klara typ tjugo i 7 och skulle åka hem när vi träffar sally som säger att det är ifk idag men vi orkade verkligen inte kände vi, ont i fötterna och trötta. så vi åkte hem :) nu ska jag snart äta..

veckan är inte speciellt planerad förutom att jag ska till mamma på torsdag och äta och så. och pappa åker till london i helgen så jag bli ensam, igen.. och så andrea på lördag antar jag :)



Looking at you, holding my breath
For once in my life I'm scared to death
I'm taking a chance letting you inside

lördag

bakfylla (N)

ingen ork till att skriva asså ;o
kryssning onsdag-fredag, lite shopping i tax free och lite fest sista kvällen.
grattis älskade mamma på din 40-års dag <3

kom hem igår och gick och la mig på dirrr asså (;
vaknade ett par timmar senare och sen var det dags att gå upp och fixa sig. fick skjuss till carro i karstorp och firade henne och så, funfun. sen fick ja skjuss hem av linneas pappa och mötte upp människor och sen helt plötsligt var det fest hos mig. ingen aning om när alla drog sen, blev rätt sent iallafall. sen blev det lite städa med andrea tack för hjälpen sweetheart <3 och aa sen sov jag,
i morse blev det att dra sig upp vid halv 9 för att bli hämtad av mormor vid halv 10, så åkte alla vi tjejor i familjen + min morbror till klinga (?) och åkte gokart. johanna och mormor banga såklart. sjukligt kul var det iallafall. sen åt vi lite på donken och sen åkte vi hem. då sov jag igen. nu är jag jättebakis och andrea tycker vi ska festa ikv, får väl se vad det finns ork till, brukar ju sluta så iaf.. får se. nu ska jag äta, kissss.

if it makes you happy, then why the hell are you so sad?

Ja han kan va så lätt att gå förbi
Ja han är inte den som dansar runt omkring så lätt
Men om man skulle råka stanna vid
En kort sekund, det vackraste världen har sett
Men han kan va så lätt att gå förbi
och jag, ja jag tror aldrig han sagt någonting om mig
Så långt ifrån men i min ensam hemlighet
har han en plats här på kudden bredvid mig
varje natt fast han inget vet

Ja han kan vara nog så underbar
Men jag känner inte honom så det är inte så lätt att veta
när det finns så mycket kvar
Men en kort sekund det vackraste världen har sett...

onsdag

åker om en timme (: skönt att komma bort i ett par dagar..



I just wanna get to know you,
while we are still young

måndag

mådde inte så bra i morse så idag har jag varit hemma, ska snart duscha och fixa mig och sen gå ner till stan och  möta malin.



Hon undrade varför det är så att man aldrig kan motstå det man inte kan få
och varför kärlek kan växa sig starkare utan att bli besvarad

(lånade från malin)

söndag

nu var det ett tag sen jag skrev, börjar tröttna..
i fredags skulle jag egentligen gå på bio men så blev det inte, istället bestämde vi oss för att dra på fest nånstans. först drog vi till jocke, men vid 11 skulle dom vidare till otten. då gick vi till nån annan "förfest" och gick därifrån lika snabbt.. då gick vi och satte oss vid en busshållplats för att ta bussen hem, och när bussen kom så kom vi på att det var ju bara en hållplats att gå, så vi gick ist.. gick till donken och åt och sen gick vi hem. kul kväll.

igår vart däremot bättre.. mötte andrea sen gick vi till johanna där maria var. drack litegrann sen sprang vi hela vägen till södertull, lite slut jag var. fast vi sprang hela vägen i onödan för vi hade antagligen kollat fel på bussen den kom inte alls när den skulle. när vi kom på bussen var den full med bara tjejer, och varenda en skulle till hannes, haha. så när vi kom fram var vi typ .. 20 pers. elr nae mer typ 30 kanske. om inte mer ändå :D vi var riktigt många iallafall så när vi kom var alla tvugna att gå ut för det blev för mycket folk. men vi kom in sen igen och hade en riktigt trevlig kväll. sen tog vi bussen hem och .. där har jag nog en minneslucka men helt plötsligt var vi på bc och spela biljard med två killar. sen gick vi till donken som vanligt, mötte malin, emma och massor. och elin och folk som vi träffade på festen innan. sen tog vi en taxi hem till linn, vi var 8 pers så fyra satte sig i bagageluckan, haha. glömde min påse med min tröja nånstans på stan också.. satt hemma hos linn en stund och sen gick andrea, malin, emma och jag till spårvagnen och åkte hem. på spårvagnen satt vi och pratade om några engelsmän (?) som vi hade träffat dagen innan.. och när andrea gick av spårvagnen så var det någon gubbe som satt framför som tydligen lyssnat på vårat samtal, så han sa: goodbajs.. gu asså jag garva ihjäl mig, det låter ju hur tråkigt som helst men det var riktigt kul. sen gick jag av spårvagnen och gick hem och sov.

idag har jag inte gjort någonting alls.. skola imorn igen och på onsdag ska jag på kryssning med mamsen och systrarna, kommer hem på fredag. så mysigt :) och på söndag börjar dansen, längtar som tusan.

ska äta mat nu, heeeejdå.



jag läste nyss igenom alla sms som jag skicka igår, två var helt tomma, wtf? och på alla andra stog det saker som jag nog inte alls skulle skriva. nu har jag bestämt mig för att ta det lugnt med festandet, enda problemet är att jag har ju några öl som ligger här hemma och väntar på mig, men dom går väl kanske att spara? nu är det iallafall ändring som gäller, dansen börjar, friskis med malin och inget supande (:

godnatt.

torsdag

jag är så jävla arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen!!!!!!!!!
fy faaaaaaaaaan! OOOOOOOOH

!!!!!!!!!!!!

yeeeees, fyfan va underbart! nu äre nära asså, hoppashoppashoppas!
=D=D=D=D

söndag

i fredags var det malins dag (: jag, andrea och maja ringde och sjöng för henne på morgonen. sen efter skolan mötte jag först heidi, och så gick vi en sväng och leta lite presenter, sen mötte vi upp carro och jenna också. sen hitta vi jätteroliga saker, vi köpte ett såntdära shotspel nivet, typ som fia med knuff fast med shotglas. och så köpte vi en kortlek och en datamus, men ja orkar inte förklara hur dom såg ut :p roligt var det iallafall, haha. sen kom malin också till stan så heidi tog med sig paketen och åkte hem. sen gick jag på stan med malin en stund och letade lite kläder. sen när vi skulle åka hem så gick det inga spårvagnar och jag hade jättebråttom och vi stog där och vänta i typ en halvtimme sen kom kevin och hämta oss, så när ja kom hem blev det att skynda in i duschen och sen fixa mig , sen möta andrea och gå bort till malin. andrea och jag började nog dricka senast av alla, typ 10 tror ja. var tvugna att fixa massa saker innan.. så vi skyndade oss så mycket vi kunde, och vid halv 12 "somna" jag, lite pinsamt.. så kan det gå, vaknade typ vid 3 och undrade vad som hade hänt, låg ju iaf i en säng breve heidi. aa sen sov vi där iallafall ,
 
vaknade typ halv 10 när dom andra som sov där precis hade gått. så jag, heidi och malin gick upp och gjorde frukost. efter en stund drog heidi hem, och jag slockna i malins säng igen. vakna typ halv 1 och malin satt vid datorn. låg kvar i sängen och drog mig lite, sen kom pappa och hämta mig och så åkte vi och handla och sådär och sen hem. sen fixade jag mig, iaf så mycket jag hann.. sen tog jag, heidi och malin 4-bussen till sara i svärtinge. grillade och käka och förfesta lite och sådär. sen gick vi till ida och jacke, sjukt mycket folk och jag var nykter så jag hade inget vidare kul. ville bara hem och sova, bakis var jag också.. så sen vid halv 12 eller nåt fick vi skjuss hem av nån tomas. tack du.. sov direkt när ja kom hem. inte så kul dag.. nu ska jag sova mer, gonatt.