onsdag

Idag har vi stressat på stan och köpt allt vi behöver tills imorn. Och vi har kollat på Erik och Calle som sjöng på stan idag. Jag kände mig som en liten fjortis när jag stod där och blev helt nervös av att kolla på. Jag övervägde starkt att gå och köpa en skiva bara för att få en autograf och få prata lite, men jag gjorde det inte. Vi stod kvar som 2 töntar, (jag var mest töntig) och kollade enda tills dom gick därifrån. Jag fick ögonkontakt med Calle på väldigt nära håll, och han kolla mig rakt in i ögonen jättelänge, så länge att jag blev skitnervös och var tvungen att kolla bort. Så nu har jag en liten crush i honom istället för Erik, bara för jag gillade hans blick. ÅÅÅÅh. Jag är så jävla töntig. Nog om det, nu ska jag skärpa till mig.

Nu sitter jag hemma hos Johanna, som vanligt, och hon håller på och styr med sin klänning hon ska sy tills imorn. Jag kan softa för jag har bara en kjol jag ska sy om lite.
Imorgon ska jag kanske jobba, första gången, och jag kommer va så jävla nervös. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra.

tisdag

Jag har blivit sjuk, och jag gör allt för att bli frisk igen. Jag blir ALLTID sjuk när jag ska göra något jag ser fram emot, i detta fall nyår. Jag minns att jag var dyngsjuk när jag och Caroline skulle till stockholm och kolla in Chris Brown, det första vi gjorde när vi kom fram var att köpa ipren och näsdukar. Nu sitter jag och dricker te och käkar piller som ska vara bra mot förkylningar. Jag måste bli frisk tills på torsdag.

Imorgon ska vi ner till stan och kolla på tyger, vi funderar på att sy våra nyårsklänningar. Annars ska vi göra om något som vi redan har, det blir intressant. Helt ärligt så är jag kass på att sy, jag har inte sytt sen i högstadiet, förutom kanske sytt in några jeans o sådär. Så Johanna får hjälpa mig, mycket. Hon är grym.

Jag längtar ihjäl mig tills jag ska börja dansa igen. Vi såg på Step up igår, och jag kunde knappt sitta still. Båda satt och log till varenda dansscen, helt förtrollade. Aj löööööv it.


Bye.

måndag

Sitter hemma hos Johanna, vi har haft en helmysig kväll. Tog en liten sväng på stan, sen gick vi till fräcka och fika, och sen hem och laga mat o kolla på film. Nu har vi suttit och planerat nyår, vad vi ska käka oså. Jag tror det kommer bli så jävla bra. Men vad i helvete ska jag ha på mig?

Nu är vi trötta i hjärnorna och ska sova. Puss.


tisdag va?

Idag har jag hämtat ut mina grejer från H&M; underkläder, smycken och skor. Och så har jag gått på stan i flera timmar med Johanna. Nu har jag bara 2 julklappar kvar att köpa, till mami o papi. Jag vet precis vad jag ska köpa. Min systers enda krav på julklapp var att det skulle lukta gott, haha. Så det har jag kirrat.

Imorgon fyller min bästa vän 19 år.
- Johanna, 18!!!
Jag garvar fortfarande åt detdär. Hjärnsläpp eller vad?



Jag känner mig som världens lyckligaste människa just nu.






lördag

Idag har jag en jättebra dag. Är på fett bra humör och har massor med energi, skulle kunna springa typ 257869 mil, minst. Utan problem.

Men nej, jag ska städa lite. Och ikväll blir det utgång, AWESOME, hugo. Med Johanna. Kanske Madde också.


fredag

Jag har precis varit ute och lekt med vovven i snön hur länge som helst, jag gick in när jag inte längre hade någon känsel i fingrarna. Jag har tänkt på en sak, jag pratar alltid med honom när vi är ute och går, högt. Typ när han småspringer mot gräsmattan för det är lite brådis kan jag säga "Är du skitnödig?", eller när han går runt och droppar bajskorvar på flera olika ställen typ "Men förfan Zacke, du kan väl skita på ett ställe så jag slipper rensa upp hela gräsmattan efter dig?". Jag hoppas ingen hör mig.

Ikväll blir det chill med lillasyster framför någon bra film.

Och jag och Johanna har faktiskt planer på nyår nu! Det ser ljust ut.

Nu ska jag och sis gå ner och handla lite gott inför kvällen. Puss tja.

torsdag

FY FAN VAD DET SNÖAR.

onsdag

Vad FAN händer på nyår? Det enda som är bestämt är att jag ska va med Johanna, såklart. Men vi har ingen aning om vad vi ska göra, med vilka, och vart. Inte en jävla aning. Och vart ska man hitta sin nyårsklänning? Jag har suttit och kollat igenom alla hemsidor som finns, för om man inte beställer en kan man ju räkna med att minst 2 pers på festen har en som är likadan. Men jag hittar ingen, och dom jag hittat är svindyra. Jag tänker ju inte lägga 2000 spänn på en klänning jag antagligen bara kommer använda en gång. Inte ens jag är så dum, inte med min budget.

Imorgon har vi avslutning, och sen har vi lov. Skönt och tråkigt. Jag kommer säkert sova bort mina dagar, men det vill jag inte egentligen. Frågan är vad man ska hitta på istället. Hoppas på jobb!

Nu ska jag sova. Det blir tidigt idag. Godnatt.

tisdag

Bara för att jag hade en riktigt bra dag igår, så hade jag självklart en dålig dag idag. Jag var sur redan i morse, och när jag gick till praktiken snöade det i mina ögon, och det var riktigt irriterande. Sen gick det inte lika bra idag heller. Nu är jag hungrig och trött.

Jag har blivit så jävla lat, jag har ingen energi. Jag MÅSTE verkligen börja träna, orkar knappt med nånting och det stör mig som fan. Regelbunden träning skulle göra susen, då skulle jag bli pigg och få mer energi. Jag måste.

Imorgon kommer mina kläder jag beställt, och jag beställer kläder så ofta att jag börjat byta ställen där jag hämtar ut paketen. Jag tycker nästan det är pinsamt att alltid komma ner till ica på kungsgatan, dom måste ju tro att jag är shoppingberoende eller nåt.. Vilket är helt fel såklart.

Nu kan de helst få bli lov, jag ska ta hem massamassa plugg och plugga hela lovet. Jag hatar lov, tycker det är skittråkigt. Lite mysigt med jul nu iofs, men att gå på stan och handla julklappar när lönen kommer två dagar innan julafton ser jag inte fram emot. Jag hatar att gå på stan när det är fullt, folk stannar mitt i smeten för att hälsa på varandra så man själv måste stanna också och vänta tills dom pratat klart för det inte finns nån möjlighet att ta sig förbi, vissa går jättesakta, säkert bara för att retas, och det är förjävligt långa köer i alla butiker. FYFAN. Nej, jag är inte bitter.


måndag

Jag har spenderat hela min helg tillsammans med Madde. I fredags var vi hemma hos henne och kolla på idol, och jag tjöt, som vanligt. Dock så lackade jag på Eriks brud när hon stog på scen i 2 timmar, okej att hon kunde gått upp och pusspuss gulligull sådär, men sen kunde hon gått ner direkt. Jag ville slå henne. Som att det var hon som precis vunnit idol.... Jävla brud.

I lördags var vi också hemma hos Madde, förfestade och sen gick vi ut. Riktigt kul kväll! Kul tjej.

Igår var jag bakfull, och idag har varit en bra dag. Det gick bra på praktiken.

Jag har massa nyårslöften, men dom tänker jag faktiskt hålla för mig själv. Jag ser fram emot ett nytt år. Studenten också! Helt asbra.

Natti.


Sometimes it takes a thousand tries to win

Jag sitter här och har ont i magen. Inte sjuk-ont, det är något annat. Jag har en speciell känsla i hela kroppen som jag inte kan beskriva, en känsla som jag inte brukar ha. Jag tror jag är nervös, men jag vet inte varför. Eller gör jag det? Det går inte över allafall, det har suttit i ett par timmar nu, och jag vet inte ens om jag är glad eller ledsen. Och nu blev det precis värre. Tror jag måste spy..





söndag

Hur mycket grät ni till idol i fredags? Och hur mycket grät ni till "Jakten på lycka" som var för en stund sen? Jag är helt otroligt känslig när det gäller sånt, jag gråter jämtjämtjämt. Det behöver inte ens va sorgligt, jag gråter när folk blir glada också. Skäms nästan.

I fredags låg jag hemma i min säng med Johanna och kolla på idol. När klockan var typ 23.15 bestämde vi oss för att dra ut. Snabbaste sminkningen EVER, och sen var vi iväg. Det blev kul.

Igår blev det lugnt hela dagen, jättelugnt. Sen kom Mallan och Carro, vi prata. Det är bra att prata. Och inatt kunde jag inte sova, vakna typ 10 gånger, vilket ledde till att jag gick hem från jobbet idag för jag var helt förstörd. Inte bra, inte alls. Jag behöver pengarna. Massor.
Vi håller på att måla om mitt rum. Jag tror det blir dönice när det är klart, men just nu ser det hemskt ut. Det är vitt på 3 av väggarna och alla mina möbler står i en hög mitt i rummet. Trångt och jävligt. Ni ska få se resultatet när det är klart.

Imorgon är det praktik, och sen ska jag luncha med Sahra. Jag är alltid glad när jag har träffat henne. Hon gör mig glad.

Jag är pepp inför en ny vecka. En ny chans att ändra på det man gjorde fel veckan innan. Jag gillar söndagar.


-

Ni som brukar tycka min blogg är rolig, nu kommer ni bli besvikna.

Det vär länge sen jag la ner såhär mycket tid på att bara tänka. När jag är lite depp gör jag det alltid värre. Jag sätter på låtar som påminner mig om dåliga saker, jag sitter och kollar på bilder jag blir ledsen av, och jag tänker. Jag tänker som fan, tills jag blir jätteledsen. Det är en bra metod tycker jag, för det är skönt att släppa ut allt, och då brukar jag må bättre dagen efter. Men nu vill jag bara spy.




Världens finaste tjej, som inte finns med oss längre. Jag börjar tappa minnen, kan inte komma på lika mycket saker vi gjort tillsammans som jag kunde förut. Men jag kan fortfarande höra ditt skratt i mitt huvud.

torsdag

Har precis pratat med Sahra i telefon, ett välbehövligt samtal. Och jag får träffa henne på måndag. Äntligen.

Jahaaa, lördagen som jag sett fram emot så mycket blev en dramakväll, men vi hade mycket kul också.

Jag är lite depp ikväll så känner inte direkt för att blogga. Så... hej.