torsdag

Jag tror bestämt jag slutar. Jag förstår inte ens att jag har besökare på min blogg, den är så innehållslös och tråkig, vem fan bryr sig om vad jag gör om dagarna? När jag sitter och bläddrar runt på andra bloggar har dom endå ett syfte med bloggen. Inte alla, men dom som har besökare, dom som folk tycker är intressanta. Aa, jag lägger nog ner dethär. Jag låter den va kvar, men utan uppdateringar. Kanske, kanske att jag startar en ny. Om jag nånsin skulle komma på något att skriva om, men det är sjukt tveksamt.

No, i´m done. Fo sho. Peace.

tisdag

Jag är så jävla partypepp! Typ utgång, otten. Det var skitlänge sen nu. Tror jag. Kan bli i helgen, jag hoppas det.


Jobbet igår gick väl sådär, knät börja krångla efter typ en timme redan. Får hoppas det går bättre idag! Nu måste jag hoppa in i duschen o sen lägga på ett kol.



min lille plutt

måndag

Legat ute och solat en stund, skulle vilja säga att det va skönt men det var det inte. Det är okej om det blåser lite, men när det är helt vindstilla och solen bara steker så är det fan inte skönt. Man ligger och härdar ut, endast för att bli lite brun. Men det är värt det.

Nu ska jag snart käka, sen ska jag duscha, och ikväll blir det jobb! Jobbar ungefär bara 4 timmar/dag denhär veckan, för att se om knät pallar. Och om det gör det, så ska jag börja på riktigt nästa vecka. Jag hoppas verkligen det. Nu äre mat. Puss.

Min midsommar:


















akta blicken




lördag

Gårdagen spenderades i krokek tillsammans med massa skönt folk, hade riktigt trevligt! Tack allihop. Bilder kommer nog när jag fått dom av sis.

Idag vaknade jag klockan 4, jag blev chockad när jag kolla på klockan. Har inte gjort nåt vettigt, varit nere och handlat lite naturgodis, sen bara legat i soffan hela dagen. Nu är jag pigg, skulle lätt kunna tänka mig en utekväll. Men, nae. Det får bli lugnt, ska sova snart istället.


En liten tanke.. Varför säger man så konstiga saker när man är onykter? Saker som känns rätt för tillfället, men som dagen efter är helt åt helvete och man undrar vad man tänkte på. Sånt händer mig ganska ofta. Måste nog tänka mig lite mer för innan jag slänger ur mig saker.

Nu, film. Puss

-

Fikat med mallan! Love u. Ante o Linus kom förbi en stund. Nu ska jag träffa Johanna så ska vi gå till trädgårn en stund, MYS. Kiss.


torsdag

Idag är jag glad, tänk vad humöret kan skifta. Har precis kommit hem, varit och kollat på våran lille hundis som vi ska få snart. Så jävla söt. Kanske kommer upp nån bild senare. Jag har hämtat ut ett par skor jag beställt också, skitsnygga.
Nu ska jag snart möta Mallan, så ska vi gå och ta en fika nånstans. Eller en promenad. Det märks.

Imorn måste jag nog ner till stan, jag måste köpa hårfärg. Jag mår nästan dåligt när jag ser mig själv i spegeln nu. Sen måste jag nog införskaffa mig en bikini också, blir antagligen bad o bastu imorn. Ser fram emot morgondagen.

Seeeeya bitches

onsdag

Idag har jag städat och kollat på fotboll. Kul.

Jag saknar Sahra, jättemycket faktiskt.. Kom tillbaks till oss. Det är tomt utan dig.


Och jag saknar Andrea. Jag saknar dig så jävla mycket. Har inte glömt bort dig, men jag har inte velat hälsa på. Det gör för ont. Och jag har ägnat för lite tid att tänka på dig på senaste, för det gör också ont. Jag undviker det medvetet, men nu har jag fått dåligt samvete. Du är värd mer.

Det är NU jag behöver dendär jävla dagboken.

She was right here beside me in this world
She was here with us, I still remember her
Just like she‘s close, In my mind she is still here
I'll never forget the way she used to talk
The smile on her face, the way she walked
Some times I pick up the phone to call
But I gotta face it and execept her fall



my lovely girl

tisdag

Okej, om ni insisterar, jag ska inte sluta. Inte än allafall. Jag har endå haft typ bloggabstinens senaste dagarna, men det går väl över snart. Dock kom Mallan med ett bra förslag på en ny blogg, lätt värt att tänka på. Tänk om jag blir känd lixom, då vore ju funkyjossancoolgirl.blogg.se klockrent. Mmh. OM det vore.

Nu har jag sommarlov till nästa vecka innan jag börjar jobba på riktigt. Det känns skönt. Har börjat planera lite midsommar, blir nog inte hemma trots allt. Dethär kan nog bli riktigt nice.

Nu funderar jag på att ta en promenad. Hoppas det inte börjar regna på mig. bye

måndag

Jag är heeeelt förstörd. Somnade vid halv 4 inatt, skulle upp klockan 7. Jobba från 9-16, och jag höll ärligt talat på att somna. Jag såg ut som om jag inte sovit på flera veckor, utan knarkat hela tiden istället.. typ. Jag tog mig igenom dagen allafall, och somnade en timme när jag kom hem. Sen åkte jag hem till mamsen och höll sis sällskap, lillasyster och mami är nämligen i göteborg. Vi lagade mat och kolla på film, fett mysigt. Nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig, för jag ska jobba imorn också. 
 

Och ja, jag funderar fortfarande på att ta bort den. Ett alternativ är ju att göra en ny, och låta denhär finnas kvar.. Men det finns tydligen andra med samma namn som jag i Sverige, så jag måste komma på nåt annat "namn" till min nya blogg isåfall. Och jag har ju inte direkt nåt dyngcoolt smeknamn heller. Så, eh.. ja. Nej. Jag vet inte. Mallan, vad säger du om "cool_funky_jossan_girl"? Eller Johanna S, "gurkaimunnen"? I like it.

Godnatt som fan. Jag kommer somna dirrrrr

-

Jag borde verkligen sova, ska gå upp om 4 timmar. Men, jag kan inte. Är inte trött. Istället har jag suttit och läst igenom hela min blogg, och nu funderar jag på att ta bort den. Jag har varit för öppen, skrivit om saker jag inte borde skriva om, bara för att avreagera mig. Så nu kan jag inte bestämma mig om jag ska sluta blogga, eller om jag ska göra en ny. Eller helt enkelt behålla denhär. Jag vet inte. Jag ska tänka på det, kan bli så att jag slutar.. köper mig en dagbok istället. Facebook finns ju, right? Nu måste jag försöka sova. Godnatt.

-

Förresten, jag har varit på bio med min lillasyster. Vi såg baksmällan, och den var hysteriskt jävla rolig, jag går och tänker på den hela tiden och vill se den igen. Så rolig va den. Se den. Puss.

söndag

Nu har hon lämnat mig. Sahra har lämnat mig här i norrköping och flyttat till stockholm. Inte okej, hur ska dethär gå? Det känns ännu jobbigare än jag trodde. Men vi kommer hålla kontakten, bara inte på samma sätt. Vi är inte grannar längre. Jag har ingen att springa över till när jag behöver prata, ingen att gå ner till kungsgatan och äta pizza med dagen efter. Det känns inte ens verkligt än. Usch, nae. Jag kommer sakna dig.




Igår var det lite go-away-party, det var trevligt och alla var glada. Sen blev det hugo, som började bra men slutade mindre bra. Nästan alltid är det något, och nästa gång det händer "något" ska jag bara skita i det och ha kul. Från och med nu. Fast, jag har tänkt att inte festa på ett tag nu. Har blivit för mycket på senaste, behöver en paus. Kanske till och med blir lugnt på midsommar, för jag har ingen aning om vad jag ska göra.

Jobb imorn då, jag har saknat det.
Hejdå

-

Tvn är på bakom mig, kollar på matchen såklart. Går ju bra för Sverige, bra killar. Och jag blir ju skitglad när Sverige gör mål, men endå tycker jag alltid så synd om målvakten i andra laget. Dom ser jämt så besvikna ut. Pappa påstår att jag är pervers när jag tycker så, pervers lixom? Är det rätt ord? Oj, 3-0 nu. Neh, bråttom. 4-0. Seriöst, nu skulle jag kunna börja tjuta för Maltas skull. Stackars :( hejdå

onsdag

"Ta det lugnt",  "ladda inför imorn", "är sliten"... Ursäkta, har ni glömt bort att ni har studentvecka? Jag har dock inte festat 11 dagar i rad som många andra, och är därför inte lika sliten. Men vafan, det är näst sista dagen ikväll, imorgon är det slut. Är det inte nu man ska köra som hårdast innan det är över? Passa på att ha så jävla kul som möjligt innan det tar slut? Eller? Jaja. Nu ska jag allafall börja göra mig iordning, för jag ska ut ikväll. Puss.

tisdag

Idag har jag jobbat lite. Nu har jag så jävla ont i magen så jag tror jag dör.. På riktigt, jag är nog döende. Jag måste gå och lägga mig. Godnatt.

-

Jag måste bara berätta. Det var världens skummaste moment vid vårat matbord alldeles nyss.
Pappa tar upp sin mobil och visar Julia en bild på en hundvalp och frågar om hon tycker att den är söt, och det gör hon såklart. Sen frågar hon vems den är, och pappa svarar: vet inte, våran kanske.. Julia börjar tjuta och skratta på samma gång, och jag slår till pappa på armen och säger att han är så elak som skämtar om något sånt. När jag inser att det inte är ett skämt, sitter alla runt matbordet o tjuter. Jag vet inte varför alla tjöt, men det gjorde vi. Alla är fortfarande i extas där ute. Johanna, hur kunde du hålla käften om dethär?!

Nu vet ni, vi ska få en hundvalp om ett par veckor. Nu måste ja skynda, hejdå.

måndag

Jag blir helt crazy happy av alla nya houselåtar som kommer, så jävla bra! Jag avgudar musik. På riktigt. Jag ryser. Och ni grabbar som gör låtarna, remixerna, beaten.. CRED till er. Jag älskar er.


Bra helg. Bättre förfester än utgångar, men så är det väl nästan alltid.
Nu har jag festat upp nästan alla mina pengar, så jag hoppas på att skatten kommer väldigt snart så jag har råd att festa resten av veckan också. Tack.

På söndag flyttar Sahra till stockholm. Det gillar jag inte, inte ens lite. Jag vill inte tänka på det.


Nu ska jag gå till tvättstugan igen, sen ska jag äta frukost.


tisdag

Jag sitter och är aspepp på fest ikväll, men jag är tydligen ensam om det. Inte någon kan jag få med mig, trots att mina vänner tar studenten. Alla väntar tills imorn. Då gör jag också det.

Vädret känns fortfarande inte okej, men Fredrik med sin övertalningsförmåga har fått mig att inse att det inte spelar någon roll. Det blir lika bra ändå, även om det hade varit nice med lite solsken. Nu pratar jag som om jag skulle ta studenten, men det ska jag ju inte. Kommer väl dock festa lika mycket, men utan studentmössa. Jag har 1 år kvar, och det känns skönt. Jag är inte redo för att ge mig ut i verkliga livet, inte än. Bra beslut Josefin!

Nu ska jag duscha och sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det skola, och jag måste dit, även om det känns helt värdelöst när det är sååå lite kvar.

måndag

Hahah asså seriöst?! Studentveckan börjar nu och vädret blir bara sämre. Kul för alla studenter att springa runt o frysa och bli blöta varje dag. Kul! Jag hoppas verkligen det blir bättre än såhär sen. Jag vill helst inte stå och frysa röven av mig på utspringet.





Har iallafall haft en bra helg med bra väder, solat en hel del och blivit brun. Sjukt nice! Och nu är det jättelite kvar av skolan, jag ser fram emot några dagars ledighet innan jag börjar jobba.


Hitta en ny bild på mig. Svinsöt. He-he.



Och en lika ny på mig och Elin:



Godnatt!