måndag

Vart ska jag börja.. jag tror jag låter kryssningen bli ganska kortfattad. För det första såg jag inte en enda kamera nånstans, så om jag nu inte blivit filmad i smyg så har det gått bra. Jag sammanfattar kryssningen såhär: sång, dans, öl, bråk, häktet, nakna killar, för lite sömn, buffé.. Johanna tappa bort sin väska typ 10 gånger under kvällen, haha. Jag tappade bort mina skor. Alla gick och sjöng på dendär jävla tingeling låten, framförallt Magnus. Folk var fulla från bussresan dit, till bussresan hem och ännu längre. Vi var uppe hela natten, sprang från hytt till hytt, tills klockan var 9 och det var dags att äta frukost. Somnade runt 10, vaknade runt 12. Så ja, jag är sliten. Hade min morgonröst fram till typ klockan 6 idag. Ae riktigt lyckad kryssning. Galen, men fan så kul vi haft.
"Tyst påre"
Efter hemresan drog vi direkt hem till johan, sen hem till kim, och sen ut. Jag har även hunnit med att förlova mig.

Idag var det praktik, och sen mötte jag upp Malin, Linen och Anna präst för att ha möte på fräcka. Skönt o få umgås lite med mina tjejer.
Puss på er.















De värsta bilderna vågar jag inte lägga upp.
Tack för mig.

onsdag

Inatt kunde jag inte sova, låg vaken till typ 4 innan jag somnade, vilket ledde till en rejäl försovning imorse. Allafall, skola och sen mötte jag upp min syster på stan. Skor, glajjer, parfym, hårfärg och en present till papsen blev inhandlat. Hade tänkt att bara köra på en mörkbrun färg, som vanligt, men impulsköpte en rödbrun. Så ja, nu är mitt hår rödbrunt.. eller mer rött. Lite för rött för att passa mig, men jag vänjer mig förhoppningsvis. Efteråt gick vi till världens för att få i oss lite mat, dyngmys.

Imorn blir det stan igen, vi hann inte med allt idag. Måste hitta något nytt att ha på mig fredag, och så ska jag hinna med att sola också. Hittade ett par till skor idag som jag vill ha, och egentligen så borde jag inte men.. kan antagligen inte låta bli.

Nu måste jag sova, ingen försovning imorn inte.




tisdag

Min kära syster sitter och kommer på roliga historier, jag garvar så jag tjuter! Så jag tänkte bjuda lite på våran speciella humor här, sen om ni tycker det är lika kul som vi, det är ganska tveksamt.

- Johanna säger:
De va en gång en johanna o en josefin som gick över vägen.. johanna blev överkörd över en bil.. då sa josefin"kom nu johanna pyttipanna så går vi"


- Johanna säger:

johanna blev överkörd av en stor lastbil med vassa knivar under

för ja vart ju inte mos

bara pyttipanna


- Johanna säger:

johanna o josefin va ute o flög.. josefin flög in i en vägg så hennes ansikte blev platt.. då sa johanna.. kom nu joseful så flyger vi



Hahahaha jag dööör, sjukt kul
Godnatt.

 



 


23 mars

Jag vill inte ens skriva om denhär dagen, allt är bara fel. Dethär är fel.


Mitt hjärta.
"Vad är en sten jämfört med Andrea.."



Fullt upp hela veckan, har massa att stå i. Kryssning på fredag som jag verkligen sett fram emot, tills jag fick reda på att det skulle filmas av "Färjan".  Jag vill helst inte se mig själv full på tv, och ännu mindre vill jag att hela Sverige ska se mig full på tv. Jag ska hålla mig borta från alla kameror, får sitta inne i hytten och festa med mig själv. Kul. Hejdå.

söndag

Nu har jag suttit här hur länge som helst och försökt komma på en början, men det går inge vidare, så jag sparar dethär till en annan dag. Kanske imorn.


Imorgon har det gått ett år.. Det är allt jag kan säga för tillfället. Har ingen aning om hur jag kommer må imorn, om det blir en extra jobbig dag eller om det bara kommer vara helt som vanligt. Det märks. Vi ska allafall gå till våran pingla och tända lite ljus.
Godnatt


HALMSTAD!!!

Tänkte kolla igenom min lillasysters mp3 och kolla om hon hade någon rolig musik, och den första låt jag hör i lurarna är Enrique Iglesias - Do you know. Jag fick världens flashback från halmstad, jag såg oss sitta där utanför tältet i våra brassestolar, bakfulla men ändå glada och taggade för kommande party, en cider i högsta hugg och musiken på högsta volym. Detdär att aldrig veta vad som väntade i solskenet med sina närmsta vänner och massa annat roligt folk. Det var en upplevelse som bestod av stranden, tältning, getingar, korv, fylla, catfight, tårar, skratt, stolkastning, spyor, äckliga toaletter, brännmärken, krogen, fåglar, massa nytt folk, lycka, frihet och bästa vänner.
Aeeeeeeee, ge mig sommar asså.. Fyfan så bra vi hade det.














tisdag

Imorse när jag vakna mådde jag inte bra alls och bestämde mig för att stanna hemma. När jag vakna för andra gången, runt halv 3, och såg mitt stökiga rum, så fick jag världens ryck. Fick ett såntdär "få-ordning-på-mitt-liv-ryck", förstår ni? Och denhär gången är det på riktigt, jag har verkligen bestämt mig. Det första jag gjorde var att städa rummet riktigt ordentligt, sen åkte jag och pappa och handla massor med nyttiga saker. Så det jag bestämt mig för är alltså att hålla ordning på rummet, för så länge det är stökigt vägrar pappa måla om, även fast färgen står i hallen och väntar.. och att börja träna, ska ut o springa imorn och på torsdag, käka nyttigt, sköta skolan.. aa bli en duktig flicka helt enkelt. Så nu kör vi!

måndag

Vart ska jag börja.. jag minns knappt vad jag gjorde förra veckan. Eller jo! I onsdags jobbade jag. I torsdags var vi på boda borg med klassen, det var faktiskt riktigt roligt. Vi borde vunnit, allt annat är bara fel. Och sen åkte jag direkt till jobbet igen.
I fredags åkte vi, (min avdelning) hem till Robban i lindö på "avskedsmiddag", torsdagen var nämligen hans sista dag. Det blev en mycket trevlig kväll, med helt sjukt god mat och lite för mycket vin. Det kunde dock blivit ett lite bättre avslut på det hela, men det är förhoppningsvis snart glömt.
I lördags åkte jag hem till kusinerna, lilla Felicia fyllde 10 år. Singstar, melodifestivalen och god mat även där.
I söndags jobbade jag igen.

Ja, så har min vecka sett ut. Inte jätteintressant, men mitt liv är inte roligare än såhär.

Imorse när jag skulle gå till praktiken möttes jag av solen i ögonen, och hela granngänget satt ute på gården och åt frukost. Så jävla mysigt! Våren är påväg. Det kommer väl antagligen börja snöa igen typ i april, men man får njuta så länge det varar. Efter praktiken skulle vi ha möte igen, ett efterlängtat möte med Anna, men det blev inställt. Så istället gick jag hem och slängde mig i sängen, jag är alltid så trött nu för tiden. Nu tänkte jag lägga mig där igen, framför tvn, tillsammans med lite popcorn.
Jag hade något mer jag tänkte säga, men ja minns inte vad, så jag skiter it.


Lite utomlands igen skulle inte sitta fel..








   


John Legend - Everybody knows


söndag

Så fort jag känner att jag orkar och har lust, så ska jag slänga in ett lååångt inlägg. Men det är inte just nu.


tisdag

Igår natt drömde jag jätteläskiga mardrömmar, om rymdvaralser som skulle ta över våran planet. Jag orkar inte sitta och skriva hela, men det var en rymdvarelse med i drömmen som körde människobil och hade vit hatt, långt svart hår och stora svarta ögon. Han var läskigast av alla, och när jag vakna upp från mardrömmen så stog han där bakom dörren och kolla på mig! Trodde jag då allafall, så jag vart så rädd att jag gick in och la mig hos pappa. Jag har alltid varit lite rädd för saker som händer i luften, typ flygplan, terrorister, meteoriter och rymdvaralser. Sån pussy är jag. Sjuk dröm var det allafall.

Något annat riktigt sjukt var igår. Jag skulle möta upp sis och Johan för att gå ner till världens på ett par öl, och så hör jag någon ropa "Josse!". Jag tror ju självklart att det är min syster som står 50 meter framför mig som ropar, så jag svarar: "jaaaaa", och sen fortsätter jag gå rakt fram. Efter ett tag vänder jag mig om och ser Sahra komma springandes bakom mig, och fyfan va konstigt allt kändes när jag fatta att det va hon som ropat på mig. Hon måste verkligen tänkt att jag var störd som bara svarar JAA, och sen fortsätter i snabb fart utan att ens vända mig om. Stackars Sahra.
Det blev alltså lite öl på världens med Johan och sis, micket trevligt.

Nu vill jag att det ska bli 25:e, jag vill ha lön så jag kan köpa mina älskade skor, och mina efterlängtade glajjer som jag hoppas det blir användning för snart.






Nu måste jag sova så jag orkar komma i tid till skolan imorgon, det har Johanna och jag skakat hand på!

hur bra?!

http://www.youtube.com/watch?v=R89K1zydhPI

söndag

Utgång fredags, impuls. Hade verkligen tänkt att bara ta det lugnt. Det var helt okej, varken roligt eller tråkigt. Hemgången var nog det roligaste på hela kvällen. Och pinsamaste.

I lördags var det dans, det är alltid lika jobbigt att dansa bakfull, men ändå tar man sig upp för man vet att det är värt det. Senare åkte jag hem till mamma och var där hela kvällen, myste med henne och katterna. Sen sov jag där, och idag har jag gjort ännu mindre än igår. Så nu är jag utvilad.

Ikväll har jag mest pysslat om mig själv. Tog en lång dusch, fixa naglarna, gjorde en lermask, Beck, och lite popcorn på det. Dyngmys.

Nu släpper jag samma tidsfördriv som alla andra gjort:

Bokstav: J

1. Vad heter du? Josefin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jaha
3. Flicknamn: Jolanta
4. Pojknamn: Jesus
5. Yrke: Juvelare
6. Färg: Jag kan verkligen inte komma på en färg på J
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: Jordnötter
9. Sak i badrummet: Järnrör! Vet ni hur lång tid den tog eller?
10. Plats/stad: Jukkasjärvi (?)
11. En orsak att vara sen: Järnvägsbrist
12. Något man skriker: JÄVLAR!
13. Film: Jönssonligan
14. Något man dricker: Julmust
15. Band: Jimmy eat world
16. Djur: Järv
17. Gatunamn: Jungfrugatan
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jag har varit vilsen Lisa (Parken)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Judo


Liiiite lång tid det tog, sjukt svårt måste jag säga. Jag som tänkte lägga mig tidigt ikväll.
Nu ska jag sova allafall, kiss.

torsdag

Elin och jag sitter och pratar om världens hemskheter, att det händer saker hela tiden, och att det bara är dåliga och tråkiga saker. Om man ska försöka se något positivt i det, så är det väl att man antagligen uppskattar det mer om det händer något bra, men det var länge sen jag hörde någon berätta om något kul som hänt.. Ae, jag finner bokstavligt talat inga ord för dethär, fick inte fram ett ljud när jag skulle försöka säga vad jag tyckte om allt. Det dyker upp nya saker hela tiden, helt sjukt verkligen. Lite för mycket känslor på senaste tiden av att orken håller på att ta slut.. men, what to do. Livet går vidare, men jag hade inte klagat om det varit lite roligare och lite mer rättvist.


Igår åkte jag hem till Sofie, vi myste med choklad och cola framför twilight. Jag är glad att jag har dig. Idag ringde klockan vid 6, så då var det dags för oss att gå upp. Halv 8 var vi klara för att GÅ till eber och kolla in vårt nya iv-val, "skapa i metall", för att sedan GÅ till kungsgård. Jag var helt slut när vi kom fram. Allafall, vi köpte frukost, macka och kaffe, och sen gick vi mot nästa lektion. Senare under dagen gjorde Johanna det roligaste jag sett på länge, hon halka i trappen påväg från matsalen, och rulla minst 6-7 trappsteg ner. Både jag och Sofie försökte hålla oss, men när vi såg att hon inte skadat sig garva vi så vi tjöt. Bra att vi har någon som Johanna som vi kan skratta åt ;)
Efter skolan åkte jag till stan och mötte upp Johanna K och några tjejer till, dom fick kläder framplockade tills imorgon, och jag satt mest och kolla på. Var på lite dåligt humör, och var väldigt hungrig, så det var skönt att komma hem!
Och nu verkar det som att helgen kommer bli lugn. Känns som en bra helg att ta det lugnt, har inte lust att hitta på något speciellt ändå. Får hoppas att sis vill va hemma och mysa lite med mig.
Nu är klockan halv 10 och jag ska gå och lägga mig! Har längtat efter sängen hela dagen.
Godnatt.


måndag

En ny vecka har börjat. Helgen bestod av festligheter och mys.
I fredags firade vi ponthus, blev först käk och dricka på teaterbaren, och sen otten. Jag hade kul!
Kvällens mest använda ord: High five!

I lördags var jag bara hemmos mamsen och tog det lugnt.
Och i söndags jobbade jag först, sen åkte hem med sis till mamma igen, där vi kolla på High school musical 3, och sen Gossip girl.

Nu har jag duschat, sköljt bort min ansiktsmask, och så ska jag måla naglarna.

Efter att jag och Carolinen varit i stockholm och shoppat och kollat på Chris Brown, så skrev jag att jag köpt 2 par jeans från weekday. Har inte lagt upp någon bild på dom än, så jag gör det nu:







Hur snygga är dom inte? Speciellt domhär svarta, helt klart mina favvisar.


Nu sitter jag och längtar till kryssningen med jobbet som är den 27e. Jag har ju dock alltid saker att se fram emot i mitt händelserika, jätteroliga liv.
Kände ni den eller? Kände ni ironin?

Natti