datakunskap/administration?

vet inte riktigt vad vi har för lektion men vi sitter iallafall i en datasal. andrea fick för sig att vi skulle blogga lite så nu gör vi det. har inte så mycket speciellt att skriva egentligen, förutom att andrea och jag försöker göra vårat "kontor" lite trivsamt.. det är helt okej i skolan, förutom klassen då. N och N, dom är ju för jobbiga. vi var nere och köpte lite cappuccino (?) , det var mumsigt.. blev lite pigga. vi sitter i vrinnevipark, vi har massa lektioner här och det är jobbigt för det är så långt att gå. efter denhär lektionen äre lunch, nere på kungsgård. har fortfarande inte så mycket att berätta.. ja skulle betala andrea's choklad som man tryckte ut ur automaten och då tryckte ja ut fel så hon fick en chokladboll istället, fast vi fick en ny choklad när vi gick till kassan. snällt. vi måste lära oss att skriva rätt, att hålla händerna rätt på tangentbordet, det är inte det lättaste för ja skriver alltid lite hur som helst.. efter skolan, måste nog gå lite tidigare, så ska ja göra ett besök på um, och sen måste ja åka direkt till jobbet. träligt, ska jobba varje kväll i veckan tror jag.. 

det är jättekallt ute också, känns som vinter..

"har du lånat mormors röda läppstift eller?"
tja nööörd!

läraren vi har nu är förresten lite gammal.
förra läraren vi hade förra lektionen var sååå trög, lärarna behandlar oss som småbarn, frågar om vi vet vad "arbetsuppgift" är, och asså sjukt enkla grejjer som ja inte kommer ihåg nu, igår var värsta. men nu sticker dom andra så ja måste dra, puss

Kommentarer
Postat av: androow

haha , vet ni vad ett spjut är?!? vet alla vad ett spjut är? det är en sån där pinne med vast där frame för länge sen använde man flinta stenar och filade!!, HAHA !

2007-08-28 @ 19:08:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback