söndag

God morgon.. typ. Ska försöka berätta lite om resan, men det finns egentligen inte så mycket att berätta. Våra dagar såg typ ut såhär: Vakna vid 9-10, gå till stranden ett par timmar, käka lunch på nåt ställe som låg nära, gå upp till poolen och simma bort lite fett och ligga där några timmar till, upp till hotellrummet och vila, vi blev helt slut av solen, sen ut o käka god mat och sen hem och sova. Det var helt underbart. Vi festade 2 dagar, och en av dom var galen. Helt crazy. Vad som hände tänker jag faktiskt inte ta upp här, men.. ja, galet. Vi lärde känna några nya människor på vårat hotell typ sista kvällen, synd att vi inte gjorde det tidigare. Johanna blev asbrun, nästan svart. Kul för henne. Varje gång vi va ute och käka gjorde vi bort oss, på något sätt. Sista kvällen va nog värst, men kul. Hah. Pinsamt. Och ja, det var typ allt. Det har varit helt underbart, vi har haft det så jävla bra.Hej porriga blicken


En corona och en Johanna vid poolenRicard och några till var där samtidigt som oss, så vi träffade dom några kvällar!Chrille. Haha.. heh. Kolla ciggen.Partynight. Hatar trappan.Min bruna snygga syster.Inte riktigt lika brun va. nä.
Vi drack jättestora öl på vårat favoritställe."The entertainer" och en rolig kille. "suk min duck".Sista kvällen på hotellet. Underhållning på HÖG nivå. Tyckte allafall Johanna.Kille.Vill egentligen inte bjuda på domhär sista men.. gör det endå.


Eller hur Johanna? hah. sweet.

Det är allt ni får. Kommer kanske mer när jag fått Johannas bilder också. Bye


Kommentarer
Postat av: Anonym

ja ville ju se massa bilder på DIG. helst i bikini med, GGRRR snusk


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback